Φιλοζωικη στον Γερακα;

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Καλημερα σε ολη την παρεα!

Μετα απο αρκετο καιρο που το σκεφτομαι αποφασισα να γινω εθελοντης σε καποια φιλοζωικη.Θα ηθελα να με ενημερωσετε ποιες φιλοζωικες υπαρχουν κοντα στον Γερακα.

Να αναφέρω πως λογω φορτωμενου προγραμματος θα μπορω να διαθετω μονο τα πρωινα τις Κυριακες.Θα υπαρξει προβλημα με αυτο;Επισης θα ηθελα να με ενημερωσετε σχετικα με το τι κανει ενας εθελοντης φιλοζωος και τι δουλειες του αναθετουν.

Συγνωμη για τις ερωτησεις μου αλλα μετα απο αναζητηση στο φορουμ δεν βρηκα καποιο θεμα να με καλύψει.

Ευχαριστω εκ των προτέρων.
Κυριακος

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
φυσικα και υπαρχουν και μαλιστα πολυ ενεργη , Τα Αδεσποτακια Γερακα , αν μπεις στο fb , επισης πολυ αναγκη απο βοηθεια εχουν και τα Φαντασματα του Ασπροπυργου , μια ομαδα νεων παιδιων απο πολλες και διαφορες περιοχες που βοηθανε και περιθαλπτουν αδεσποτα απο τον ασπροπυργο ! συνεργαζονται μου φαινεται μαζι , αυτες οι δυο ομαδες !! καλη αρχη !!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Τα "Αδεσποτάκια Γερακα" στο fb είναι η φιλοζωική που πήρα το σκύλο μου,και επειδή επικοινωνώ συχνά με τη κοπέλα που συνεργάστηκα οταν τον πήρα,μου έλεγε ότι εχουν πολλά σκυλιά και χρειάζονται άτομα.Για δοκίμασε εκεί.:)

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
φυσικα και υπαρχουν και μαλιστα πολυ ενεργη , Τα Αδεσποτακια Γερακα , αν μπεις στο fb , επισης πολυ αναγκη απο βοηθεια εχουν και τα Φαντασματα του Ασπροπυργου , μια ομαδα νεων παιδιων απο πολλες και διαφορες περιοχες που βοηθανε και περιθαλπτουν αδεσποτα απο τον ασπροπυργο ! συνεργαζονται μου φαινεται μαζι , αυτες οι δυο ομαδες !! καλη αρχη !!!
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!

Τα "Αδεσποτάκια Γερακα" στο fb είναι η φιλοζωική που πήρα το σκύλο μου,και επειδή επικοινωνώ συχνά με τη κοπέλα που συνεργάστηκα οταν τον πήρα,μου έλεγε ότι εχουν πολλά σκυλιά και χρειάζονται άτομα.Για δοκίμασε εκεί.:)
Μηπως θα μπορουσες να μου στειλεις με ΠΜ τηλεφωνο επικοινωνιας γιατι στην σελιδα τους στο facebook δεν βρηκα.Με ενδιαφερει πολυ και ευχαριστω για την απαντηση σου.