Φιλα σε αναγκη...

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Οταν εψαχνα το 2006 για θυληκο κουταβι,με εβγαλε ο δρομος στο Αννοβερο,εκει κατα την επισκεψη μου γνωρισα ενα ζευγαρι εκτροφεων,οι οποιοι ηταν φανατικοι της ρατσας αλλα και λιγο πολυ βαρεμενοι για τα δικα μου κριτηρια,καθησαμε ειδαμε τα κουταβια,ηταν ολα τρυγυρω τελεια τοσο τελεια που μου βγηκε η καχυποψια του Φιλα μεσα μου,το ζευγαρι ειχε κανει οτι επρεπε να κανει ο τελειος εκτροφεας,μεχρι και συλλογο με μελη ειχαν κανει,ειχαν βγαλει τροπους διατροφης και χειραγωγησης,ηταν κατι σαν θρησκεια,στα σκυλια μιλουσαν Πορτογαλεζικα,και οταν επαιρνες κουταβι σου εδιναν και ενα χαρτι με τις διαταγες στα Πορτογαλικα.
Φυγαμε χωρις να αποφασισουμε,στον δρομο ειπα στην γυναικα μου εγω σκυλι απο αυτους δεν παιρνω,μετα απο ενα μηνα ερχεται ενα Email απο αυτους σχεδον υβριστικο,που με πολυ θρασος μου ελεγαν εσυ σκυλο απο εμας δεν παιρνεις,αναψαν τα λαμπακια μου,λεω τωρα θα κατεβασω ολα τα γ@μωσταυριδια πανω τους,ελα που η γυναικα μου λεει αστους μωρε μην δινεις σημασια,και ετσι περασε ο καιρος,μεχρι τον Δεκεμβριο του 09,χωρισε το ζευγαρι,το παιδι το πηρε η προνοια,τα κουταβια(2η γεννα)εγραφε στη αγγελια αν δεν τα παρετε θα τα δωσω σε ασυλο,τελικα ο πατερας της ειδοποιησε την αστυνομια και βρηκαν μανα(Τσιντονια) και κορη(Αντονια) σε κρατε χωρις φαι και νερο,και στο ταβανι νεκρο τον αρσενικο αδερφο της σκυλας(Τσιανο),την κατασταση την βλεπετε στις φωτιγραφιες,σκυλι που επρεπε να ζυγιζει 55 κιλα ειχε μολις 20,την κορη την εκαναν ευθανασια γιατι ηταν πολυ αργα,η μανα συνερχετε,πολυ ευθυνονται,αναμεσα τους το Φιλα κλαμπ Γερμανιας οπως και το VDH,που εκανε το κοντρολ της γεννας πριν μερικους μηνες.
Τους εγραψαν οι μεγαλυτερες εφημεριδες της Γερμανιας,σημερα ηταν να δωσει την απολογια της στην αστυνομια.

Η καημενη Τσιντονια ειναι η μονη που εζησε απο αυτοι την δυναστεια(και μερικα της κουταβια απο πριν),σημερα εχει παρει μερικα κιλα,26 εχει παει,μπορει και παει μικρες βολτες,και μπορει για λιγο να παιξει με αλλα σκυλια,τωρα θα πανε ολα καλα.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν κατάλαβα τι έγινε...
Είπες οτι τα πρόσεχαν τα σκυλιά τους!Γιατί μετά τα άφησαν να γίνουν έτσι;
Το αρσενικό κουτάβι ήταν κρεμασμένο απο το ταβάνι;Γιατί;

Και μια απορία-περιέργεια....
Τα Φίλα αυτά, όπως φαίνονται στην αγγελία, μορφολογικά θεωρούνται καλά σκυλιά;

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Απαραδεκτα- ειδικα στην γερμανια- που ακομα και απο τον ομιλο τους θα εχουν σιγουρα και "Molosser Nothilfe" και πολλες αλλες οργανωσεις που θα βοηθαγανε ΣΙΓΟΥΡΑ!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Οχι φοιβο δεν ηταν τελεια μορφολογικα,ειδικα στο κεφαλι,δειχνουν οτι ερχονται απο ενα συγκεκριμενο εκτροφειο(von der Burgenstrasse,ολη την αλφαβητα εχει ζετγαρωσει,πολυ παλιο εκτροφειο),ειδικα το βλεμμα,ειναι ομως Φιλα,το κλαμπ λεει τωρα οτι προτειναν να στειλουν τροφες αλλα αυτη δεν τα δεχτηκε γιατι ειχε την δικη της μεθοδο(BARF,αλλα δικη τους εκδοση),παντως οι κυριοι που εκαναν κοντρολ επρεπε να χτυπησουν το καμπανακι,η ακομα και εγω που αν τοτε τους ξεφωνιζα ισως ειχε γινει μια αρχη,ηταν τοσο υπεροπτες που οταν ζευγαρωναν τα σκυλια παντα μιλουσαν με μεγαλα λογια,π.χ. αριστοκρατικο ζευγαρωμα,τα τελεια Φιλα,εξαιρετικα αιματα απο παλια Βραζιλιανικα Φιλα,και γενικα εβαζαν λεξεις υπερβολικες.
Τον αρσενικο τον βρηκαν στην σκεπη,οχι κρεμασμενο απλα το πτωμα μερικων μηνων.
Την Τσιντονια με την κορη της,της ειχε σε ενα κρατε 80Χ80,τωρα λενε οτι τρελλαθηκε,αλλα παντα ηταν ετσι παραξενοι.
Και εμεναν σε μονοκατοικια με μεγαλο κηπο,ωραια ηταν ολα,τα σκυλια ζουσαν μεσα στο σπιτι,κ.τ.λ.
Το εκτροφειο λεγοταν "Do Castelo Mariano".

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τη καρδιά περιβόλι μου έκανες Κυριακατικα ρε Ηλία...:(:(:(
Δεν αντέχω να τα βλέπω πιά...πραγματικά κάθε τρεις και λίγο πέφτουμε και σε έναν μ@λ@κ@, εγκληματία.
:mad::mad::mad:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλά, η μορφολογία έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε τέτοιες περιπτώσεις, απλά μου έκανε εντύπωση το κεφάλι όπως είπες κι εσύ!

Εγώ ακόμα δεν μπορώ να τους καταλάβω....
Τρελάθηκαν....δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση...γιατί να το κάνουν αυτό στα σκυλιά τους....αν δεν τα θέλαν πια γιατι δεν τα έδιναν;
Δεν ξέρω....αλήθεια....δεν ξέρω....κάτι τέτοιες συμπεριφορές μόνο σε ψυχοπαθολογικές καταστάσεις μπορώ να τις αποδώσω....:(:(:(
Κρίμα...πολυ κρίμα....:(:(:(

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Δεν ξέρω....αλήθεια....δεν ξέρω....κάτι τέτοιες συμπεριφορές μόνο σε ψυχοπαθολογικές καταστάσεις μπορώ να τις αποδώσω....:(:(:(
Κρίμα...πολυ κρίμα....:(:(:(
Ο αλλος ειχε την κορη του και τα παιδια του με αυτη σε ενα υπογειο επι δεκαετια ...ο κοσμος εχει φλιπαρει:(