Φαϊ και Ύυυυυυυυυυυυυπνος!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Βρε παιδιά, να σας πω -- τις τελευταίες μέρες, λίγο μετά που τρώει η Τασούλα νωρίς το βραδάκι, σα να την πιάνει μια ντάγκλα (sic) τρελή, και πάει και την πέφτει στον ύπνο ευθύς μετά μέσα στο crate... N' ανησυχώ ή είναι φυσιολογικό; (βλέπε υστερική μάνα).

Το κάνουν και τα δικά σας; Είναι λόγω ζέστης; ΟΚ, και πριν την έπεφτε λιγάκι/δεν έτρεχε πάνω κάτω μετά το φαϊ, αλλά τώρα μιλάμε για βαθύ ύπνο. Κατά τ' άλλα είναι νορμάλ, ζωηρή (καλά, λέμε τώρα) όπως πάντα, κτλ.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Λογικα ειναι απο τη ζεστη, αυτες τις μερες εχει ανεβει η θερμοκρασια..
εγω, επισης υστερικη, αν δεν παρατηρουσα κατι αλλο περιεργο δεν θα ανησυχουσα :p

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Και η δικιά μου τώρα με τις ζέστες κοιμάται παρά πολύ, τρώει λιγότερο και αυτό αργά το βράδυ. Και για βόλτα ακόμα βαριέται να βγει και θέλει να γυρίσει γρήγορα πίσω .

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Και η δικιά μου μόλις φάει ξαπλώνει αλλά αν πω τη μαγική λέξη "βόλτα" είναι πανέτοιμη :)
Όσο για το γαφητό εγώ της περιόρισα την ποσότητα επειδή τώρα με τις ζέστες δεν πάμε πολύ μεγάλες βόλτες, αλλιως και αυτή θα έτρωγε σαν μουλάρα :)

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Ισχύει! Το εχω παρατηρήσει και εγω την τελευταία βδομάδα που ξαπλώνει στο μάρμαρο και κοιμάται! Εν τω μεταξύ ξαπλώνει και κάτω απο το ερ κοντισιον και το κοιτάει σαν να του λεει ζεσταινομαι! Απο φαΐ δεν μπορω να πω! Σαβουριαζει ως συνήθως!
Βόλτα που πήγαμε πριν, κουράστηκε και οταν γυρίσαμε ήπιε πολυ νερο!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Eμενα το τερας λειτουργει ποιο ακραια....ειναι κ το πρωτο του καλοκαιρι!
Τωρα μια βδομαδα που ο καιρος οντως ζεστανε κατ'αρχην τρωει πολυ λιγοτερο καμια φορα το πρωινο το παραλειπει, κ κοιμαται τα μεσημερια μεσα που εχει δροσια.
Επισης το πρωι αν εχει αερακι κ δροσια στο δωματιο χαλαρα κοιμαται μεχρι τις 10-11 (αντι 8 που ξυπναγε) που πλεον ο ηλιος εχει σηκωθει αρκετα κ μπαινει μεσα στο δωματιο......

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ααααα εμεις το πρωι παμε και πιανουμε ηλιο να φωτοσυνθέσουμε.... Αν δεν την αναγκάσει καποιος να μπει μέσα, ειναι ικανη να κανει τη λιαστη ντοματα.... Φαι τρώει ακόμα αλλά βράδυ... Οσο για τη βολτα πλέον παμε βραδυ και με τη γλώσσα γραβάτα (aka κρεμασμένη)

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Και εμένα αλλα δεν την αφήνω. Τον χειμώνα δεν με νοιάζει ας κάνει οτι θελει εξω άμα της αρέσει αλλα το καλοκαίρι με τίποτα δεν την αφήνω. Τουλάχιστον απο τις 10 εώς τις 7+ ειναι μέσα και βγαίνει μονο για τσισα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Την κατεβάζω μια γρηγορη βουτιά στη θαλασσα και μετά παλι σπιτι. Ευτυχως στο εξοχικο, αν ανοιξουμε τις μπαλκονοπορτες, αό τη μια ειναι βουνο και από την αλλη θαλασσα, οποτε τουρτουριζουμε

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
το πιο δροσερο μερος του σπιτιου ειναι εκει που αραζει ο σκυλος!
Νομος!!!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
το πιο δροσερο μερος του σπιτιου ειναι εκει που αραζει ο σκυλος!
Νομος!!!
,,,,,,,
εμενα παει στο υπογειο και ξαπλωνει η μεγαλη,,, ενω η μικρη ξαπλαρει κατω απο τον ηλιο και πεφτει σε κωμα,,, βγαζεις ακρη...?? εγω οχι !!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
κι εμενα οταν ξυπνησει το πρωι θα παει να λιαστει. αν ειναι χειμωνας μπορει και μιση ωρα. τωρα κανα πενταλεπτο δεκαλεπτο το πολυ.... μετα παντα θα παει στο πιο δροσερο μερος για να την ξαναπεσει.

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
ο δικος μου ειναι ο μονος που τρωει οτι βρει μπροστα του και τρεχει σαν κατσικι δηλαδη?? :( :p

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εμενα το μεσημερι παντως τρωνε μονο αν προκειται για κατι εκλεκτο,,,,, οποτε κονσερβα η μαγειρευτο μεχρι να μεγαλωσει η μικρη τρωνε ανα 8ωρο,,,, και οι δυο... αν βαλω το μεσημερι μονο στη μικρη η μεγαλη χαλαει το κοσμο,,, πολυ ζηλια λεμε,,, οποτε βαζω και σε εκεινη να μη ξυπνησει ολη τη γειτονια ==))

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
φαί εμένα δεν πάει να έχεις και τις χειρότερες συνθήκες καιρού θα το φάι μέχρι να μην έχει τίποτα φαγώσιμο δίπλα της.. μιλάμε για μία μηχανή φαγητού όχι αστεία δεν το έχω ξανά δεί!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn