Φαίδρα η υπναρού

panoz

Active Member
23 Απριλίου 2012
28
0
Ρόδος, Καλαμάτα
IMAG0514.jpgIMAG0474.jpgIMAG0504.jpg

είχα την τιμή να υιοθετήσω αυτό το πανέμορφο σκυλάκι. είναι μικρή ακόμα σε ηλικία αλλά όλα είναι εντάξει και συμβιώνουμε μια χαρά. υγιέστατη, ήρεμη, υπναρού, παιχνιδιάρα αλλά και πολύ δαγκάνας! με έχει ρημάξει στο δάγκωμα. είναι μικρή ακόμα και γι αυτό και είμαι όλη την ώρα με σφουγγαρίστρα και ξύδι στο χέρι. στην αρχή την μάλωσα κάποιες φορές αλλά τώρα έβαλα μυαλό και είναι πάρα πολύ μικρή για να καταλάβει ακόμα. την αγαπώ πολύ αν και πιστεύω αυτή με βλέπει σαν μια "μεγάλη" ευκαιρία για ζουμερές δαγκωνιές!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Εντάξει, οι πρώτες δύο φωτό είναι απλά...ανύπαρκτες!! Η μικρή είναι όλα τα λεφτά! Να βάλεις κι άλλες τέτοιες φωτό...ύπνου! :)

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Βρε ωραία που ξεκίνησε η μέρα μου...:D Είναι μια κούκλα!! Να τη χαίρεσαι για πολλά πολλά χρόνια!!!

φυσικά και δεν τη γλυτώνεις με 3 μόνο ....φωτογραφιούλες!!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Φανταστική, πανέμορφη, γλυκιά, ζουμερή φατσούλα η Φαίδρα :)!!! Πολύ ωραίο όνομα διάλεξες!

Να σου ζήσει και να περάσετε ευτυχισμένα χρόνια μαζί!!!!

Οι 3 φώτο δεν με κάλυψαν καθόλου............θέλουμε να δούμε κι άλλες...........επειγόντως!!!!!

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
@Arrigo δεν σε κάλυψε αυτή που κοιμάται χύμα στο ηχείο??? Αν θέλεις να δούμε κι άλλες τέτοιου ύφους, συμφωνώ και επαυξάνω!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Είναι πολύ ζουζούνι! Αλλά μοιάζει να είναι πολύ μωρό ακόμα... Ειδικά στη φώτο με το πληκτρολόγιο και την οθόνη. Πόσο είναι?

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι την μικρη υπναρου :D Μα τι φατσονι ειναι αυτο??? αναρωτιεμαι πως ανεβηκε στην σκουπα για να κοιμηθει :p Ευχομαι να εχει παντα υγεια!!

panoz

Active Member
23 Απριλίου 2012
28
0
Ρόδος, Καλαμάτα
επειδή είχα ένα θέμα με τον υπολογιστή που μόλις έφτιαξα θα σας απαντήσω τώρα. λοιπόν... καταρχήν να πώ οτι είναι πολύ μικρή γεννήθηκε 2 ή 3 σεπτέμβρη. την πήρα μικρή αλλά καλύτερα και τους λόγους δεν θέλω να τους πώ εδώ αλλά ας πούμε οτι αν την έπαιρνα κανονικά όταν θα έπρεπε να μην ήταν και πολύ καλά το σκυλί. συνεχίζω. έχω μερικές φώτο ακόμα και θα τις ανεβάσω. όταν δεν την πάλευε η μικρή και ήθελε απεγνωσμένα να κοιμηθεί την έβαλα στα πιο τρελά σημεία. έχει κοιμηθεί και σε πιο απίστευτο μέρος αλλά ήμουν μόνος στο αμάξι, οδηγούσα και θα ήταν κάπως ριψοκίνδυνο να την βγάλω φώτο. σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Χαααα εσείς μας πηρατε το ροζ σκοινι της Σελιν και το ψάχνω τόσο καιρό?

Καλά οι πρώτες φωτογραφιες ειναι πραγματικά απιστευτες!

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Πω πωωωωωω..
Εχεις το πιο βολικο μωρο..
Οταν κοιμαται, ετσι που κοιμαται εκει που κοιμαται ειναι τελεια!
Σα να λεμε οταν κοιμαται, κοιμαται :)

Η αδερφουλα της μενει κοντα?

panoz

Active Member
23 Απριλίου 2012
28
0
Ρόδος, Καλαμάτα
Πω πωωωωωω..
Εχεις το πιο βολικο μωρο..
Οταν κοιμαται, ετσι που κοιμαται εκει που κοιμαται ειναι τελεια!
Σα να λεμε οταν κοιμαται, κοιμαται :)

Η αδερφουλα της μενει κοντα?
αρκετά. είναι ενός φίλου. απλά όταν τα βάλαμε μαζί η δικιά μ έγλυφε την αδερφή της και η άλλη επειδή είναι και πιο μικρόσωμη την βούτηξε απο την ράχη και την τραβούσε. δεν παίζανε και τα χωρίσαμε :(

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
αρκετά. είναι ενός φίλου. απλά όταν τα βάλαμε μαζί η δικιά μ έγλυφε την αδερφή της και η άλλη επειδή είναι και πιο μικρόσωμη την βούτηξε απο την ράχη και την τραβούσε. δεν παίζανε και τα χωρίσαμε :(
Ειναι καλο..
Θα παιζουν παρεα μεγαλωνοντας..
Να τις χαιρεστε κ τις δυο κουκλες!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi