Επειδή με βασανίζει καιρό , ήθελα να το μοιραστώ με εσάς και να μου πείτε τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις : Αρχές Ιουλίου πήγα με τον Ιβάν και φίλους για διακοπές στη Γαστούνη Ηλείας , συγκεκριμένα σε ένα χωριό έξω απ'τη Γαστούνη (Μπούκα) . Στην περιοχή υπάρχουν φήμες από πολλούς οτι γίνονται κυνομαχίες και μάλιστα είναι μια φήμη που τη γνωρίζουν αρκετοί . Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το πάθος των ανθρώπων της περιοχής για τα pitbull's όπως και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζαν το σκύλο μου (π.χ. ερωτήσεις όπως : Ο Γερμανικός Ποιμενικός νικάει ένα pitbull ?) . Ακόμα , είδα μια πολύ σκληρή αντιμετώπιση των ανθρώπων προς τα σκυλιά , του τύπου πνίχτες με καρφιά , ξύλο και ψυχολογικός εξαναγκασμός . Μάλιστα , πρώτη φορά έμαθα οτι τα συγκεκριμένα σκυλιά ντοπάρονται . Συγκεκριμένα , είδα ένα εξαιρετικά μυώδες σκύλο (ασυνήθιστα μυώδες) . Μου έκανε επίσης εντύπωση οτι κανένας στην περιοχή δεν καταγγέλει τη συγκεκριμένη υπόνοια , γιατί όπως χαρακτηριστικά μου ανέφεραν : <<Την επόμενη μέρα θα σε φυτέψουν >> γιατι παίζονται πολλά χρήματα απο πίσω . Βέβαια , το συγκεκριμένο ποστ βασίζεται σε φήμες , οι οποίες από κάποιους στην περιοχή αντιμετωπίζονται ως βεβαιότητα (χωρίς να επεκταθούν περαιτέρω) . Σε τέτοιες περιπτώσεις πως μπορεί κανείς να χειριστεί ένα τέτοιο θέμα ?