Φέρε τις... παντόφλες!

Labradorakos

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
46
0
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ παιδιά!

Piko padofla - YouTube

Με μια μέρα μόνο προσπάθεια, ο Labradorakos μου ο Πίκος έμαθε το συγκεκριμένο πράγμα!

Πως γίνεται...? Πως καταλαβαίνει τόσο γρήγορα? Είναι η ράτσα? Είναι ο χαρακτήρας?

Last edited:

Λουνομαμά

Well-Known Member
26 Δεκεμβρίου 2011
108
1
Ηράκλειο Κρήτης
Το είχα μάθει κι εγώ στο Λούνο μου τα Χριστούγεννα! Αλλά έφερνε τις παντόφλες γεμάτες σάλια, και δεν είχε κανένα νόημα.... Ασε που όταν ήθελε λιχουδιές, έβγαζε τις παντόφλες από τα πόδια μου, τις έκανε ένα γύρο στο δωμάτιο, και τις ξαναέφερνε περήφανα και περίμενε επιβράβευση!

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μπορούν να καταλάβουν ότι το κάθε αντικείμενο και πρόσωπο έχει όνομα και να ξεχωρίσουν το "φέρε την παντόφλα", φέρε το κόκκαλο", "φέρε το μπαλάκι" κτλ.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Το είχα μάθει κι εγώ στο Λούνο μου τα Χριστούγεννα! Αλλά έφερνε τις παντόφλες γεμάτες σάλια, και δεν είχε κανένα νόημα.... Ασε που όταν ήθελε λιχουδιές, έβγαζε τις παντόφλες από τα πόδια μου, τις έκανε ένα γύρο στο δωμάτιο, και τις ξαναέφερνε περήφανα και περίμενε επιβράβευση!

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μπορούν να καταλάβουν ότι το κάθε αντικείμενο και πρόσωπο έχει όνομα και να ξεχωρίσουν το "φέρε την παντόφλα", φέρε το κόκκαλο", "φέρε το μπαλάκι" κτλ.
Μα εσύ τους τα μαθαίνεις!Δεν ξεχωρίζουν τίποτα!
Συνδυασμό κάνουν!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97