ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Αυτό το μικρό, αθώο, άσπρο πλασματάκι έχει κάνει μια ωραιότατη τρύπα με ακτίνα 7 εκατοστών περίπου στην άσπρη επίσης φλοκάτη της εισόδου. Επειδή λοιπόν μου την άφησε καραφλή και σκέφτομαι να κολλήσω τα κρόσσια που λείπουν με logo (μην γελάτε) για να μην φαίνεται αλλά και κάτι πρέπει να κάνω για να τον σταματήσω καθώς δεν μπορώ να τον επιβλέπω συνέχεια, αναρωτιέμα εαν ξέρει κανείς σας φυσικά προϊόντα που να απομακρύνουν τα σκυλιά. Σκέφτομαι το πιπέρι...καμία ιδέα;

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
υπαρχουν ειδικα προιοντα στα πετσοπς για την συγκεκριμενη δουλεια που το θες.θα σου προτεινα να μην βαλεις πιπερι γιατι μπορει να του κανει κακο στα ματακια η την μυτη του.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
ναι ισως κανει δουλεια.δεν θα λεκιασει την φλωκατη ομως?τα φτερνισματακια δεν τα γλιτωνεις!!!!:D

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
εγω το σπιτι που νοικιαζω ειναι αρκετα παλιο και οι κασες απο τις πορτες ειναι ψιλοκουφιες..εκανε μια μικρη τρυπα μια φορα και μεχρι να το παρουμε χαμπαρι ξηλωσε μεγαλο κομματι.επισης κατεστρεψε και τα ποδια του τραπεζιου.πηρα σπρει απο πετ σοπ και την αρεσε τοσο που εγλειφε εκει που εβαζα..και βρηκα μια μονο λυση..ταμπασκο..πηγε μια φορα να δαγκωσει ψιλοκαηκε γαβγισε την κασα φταρνιστηκε και δν ξαναπηγε..τωρα ομως για τη φλοκατη???

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Μηλόξιδο. Πιάνει στο 90% των σκύλων (και είναι και λευκό!).
Το έχω δοκιμάσει σε έπιπλα και κάσες με απόλυτη επιτυχία (και προλυπτικά αλλά και μετά από πρόβλημα). Σε χαλί δεν δοκίμασα αλλά δεν χάνεις τίποτα.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
:D εγω καθαριζω το χαλι τριβοντας το με ασπρο ξυδι.με εχει δει που το κανω και τωρα πια οποτε ετοιμαζω το μπολ και τραβαω το τραπεζι ξαπλωνει στο χαλι και οπου τριβω ερχεται η χαζουλα και γλυφει:p:p

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Μηλόξιδο. quote]
Και που το βρίσκω; Στα σούπερ-μάρκετ; Τρώγεται αυτό κανονικά όπως το ξύδι; Θα το δοκιμάσω, σίγουρα ότι και να είναι. Και κάπου είχα διαβάσει οτι κάνει και για την καθαριότητα του προσώπου τους; αλλά δεν θυμάμαι.
Το τασμπάσκο σε λευκό χαλί δεν θα το προτιμούσα, αλλά ευχαριστώ. Από το να αφήσω την είσοδο χωρίς χαλί χειμωνιάτικα πάντως είναι και αυτό μία λύση.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
το μηλοξιδο χρησιμοποιειται οπως το κανονικο ξυδι συνηθως για διαιτα θεωρειται οτι βοηθαει στη παραπανω καυση του λιπους..

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Ευχαριστώ Dr Zhivago:). To δοκίμασα και όντως είναι αποτελεσματικό. Με το που το μύρισε άρχισε να φτερνίζεται και έφυγε τρέχοντας, αλλά φυσικά θέλει επαναλήψεις γιατί σε μία μέρα εξασθενεί η μυρωδιά και ξαναπάει. Μόλις πάει να καταπιαστεί με άλλο κομάτι της φλοκάτης ρίχνω και εκεί, και τελικά, αποφασίζει και μόνος του οτι το κόκκαλο του είναι το πιο σίγουρο, αντιαλλεργικό και ευωδιαστό μέρος του πατώματος:).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog