ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
http://www.strayshelp.gr/index.php?...09-03-10-21-56-18&catid=52:protests&Itemid=69

Δημοσιεύουμε mail που λάβαμε από φίλη.

Πότε θα σταματήσει αυτός ο απολίτιστος τρόπος εξόντωσης των αδέσποτων?

StraysHelp

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ/ΟΣ ΕΡΙΞΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΗΝΑ ΠΑΤΡΙΚΟΥ Η ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΤΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΛΙΓΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ.

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΑΝ 3 ΣΚΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ .

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΥΧΕΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ .

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ

ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΤΑΝ Η ΛΙΝΑ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ,ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ .

Η ΔΟΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΥ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΓΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΩΡΩΝ ,

(23.00-06.00)

ΕΣΒΗΣΕ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ!!!!!!

Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ Η ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ

ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΜΑΡΙΕΤΤΑ

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
''σχετικα με τις δηλητηριασεις σκυλων στο παρκο Μηνα Πατρικίου (παρκο Κρήτης) στη Θεσσαλονικη,
στελνω τη φωτογραφια της μικρης αδεσποτουλας Μπελλας, στειρωμενης σκυλιτσας 9 μηνων, που βρηκε φριχτο
θανατο για να μη "βρωμιζει" με την παρουσια της το παρκο...
''
Τώρα έχει μείνει ζωντανός ο[URL="http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?p=117367#post117367"]Τζιμάκος[/URL]και εκλιπαρεί για μια οικογένεια!
Ας τον βοηθήσουμε!

kostas_dogo_argentino

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
159
2
ν.κοσμος
αν φωλιαστει ανθρωπος να δειτε ποσο γρηγορα θα βρουν οι μπατσοι ποιος πεταει φολες!!!!
αλλα βεβαια τα σκυλια ειναι κινουμενες ιδιοκτησιες...δεν πιανουν σαν οντα!!!σιγα μην ενδιαφερθουν!!!
ρε μην πετυχω ποτε κανεναν στον πατο θα του την βαλω κ θα τον δαγκωσω κιολας!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Σε ένα ξένο φόρουμ κάποιος ρωτάει πώς να ξεφορτωθεί ένα σκύλο με τον πιο "ανώδυνο" τρόπο. Και μια κορυφαία, κατ' εμέ απάντηση που πήρε:
Stick gun in your mouth. Pull trigger. The dog will never bother you
again.
:D:D:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Οι φόλες είναι άλλη μια περίπτωση που θα έπρεπε να γίνουν αυστηρότερες οι ποινές!

Δεν ξέρω αλλά τελικά στα ζητήματα του περιβάλλοντος, είτε αυτό έχει να κάνει με καταστροφή, είτε με παράνομο κυνήγι και ψάρεμα, έιτε δεν ξέρω με τι, θα έπρεπε πέρα από το να υπάρχει πραγματικό ενδιφέρον από την πολιτεία να βρίσκονται οι ένοχοι να γίνυον πολύ αυστηρότερες οι ποινές...:mad:

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Και στην περιοχή που μένω υπάρχει ένα θέμα με τις φόλες. Ξέρουμε ποιος τις βάζει, αλλά δεν το έχει πιάσει κανείς την ώρα που τις ρίχνει. Και το πιο τραγικό είναι ότι ρίχνει και στις αυλές των σπιτιών όσων έχουν κατοικίδια. Ένα διάστημα είχε εξαφανίσει όλα τα αδέσποτα που μας αφήνουν κατά πολύ συχνά διαστήματα και ένα σωρό 'σπιτικά'.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
αν φωλιαστει ανθρωπος να δειτε ποσο γρηγορα θα βρουν οι μπατσοι ποιος πεταει φολες!!!!
αλλα βεβαια τα σκυλια ειναι κινουμενες ιδιοκτησιες...δεν πιανουν σαν οντα!!!σιγα μην ενδιαφερθουν!!!
ρε μην πετυχω ποτε κανεναν στον πατο θα του την βαλω κ θα τον δαγκωσω κιολας!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
και εγω!!!!μαζι σου!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Και στην περιοχή που μένω υπάρχει ένα θέμα με τις φόλες. Ξέρουμε ποιος τις βάζει, αλλά δεν το έχει πιάσει κανείς την ώρα που τις ρίχνει. Και το πιο τραγικό είναι ότι ρίχνει και στις αυλές των σπιτιών όσων έχουν κατοικίδια. Ένα διάστημα είχε εξαφανίσει όλα τα αδέσποτα που μας αφήνουν κατά πολύ συχνά διαστήματα και ένα σωρό 'σπιτικά'.
Πως γνωρίζετε ότι αυτός φολιάζει αδέσποτα και δεσποζομενα ζώα από τη στιγμή που κανείς δεν τον έχει δει να το κάνει? Εσείς σε τι ενέργειες έχετε προβεί? Έχετε κάνει έστω μια μήνυση κατ’ αγνώστων?

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Πως γνωρίζετε ότι αυτός φολιάζει αδέσποτα και δεσποζομενα ζώα από τη στιγμή που κανείς δεν τον έχει δει να το κάνει? Εσείς σε τι ενέργειες έχετε προβεί? Έχετε κάνει έστω μια μήνυση κατ’ αγνώστων?
Από συζήτηση που είχα με ένα γείτονα, ο οποίος γλίτωσε τη σκυλίτσα του στο παρά τσακ. Μίλησε και με άτομα που είχαν φολιαστεί τα δικά τους και έλεγαν για ύποπτες κινήσεις κλπ. Δεν ξέρω λεπτομέριες. Μήνυση δεν έγινε (ούτε κατ'αγνώστων), αλλά αποφάσισαν ότι έτσι και τον πιάσουν στα πράσα, να το τραβήξουν μέχρι τέλους.

stella_maya

Member
23 Απριλίου 2009
11
0
Κι εγώ μενω κοντά στο πάρκο τησ Κρήτης Στην Θεσσαλονικη....
Μόλισ σήμερα έβγαλα την μικρή Μaya μου για την πρώτη τησ βόλτα...
Τι θα π΄ρεπει να προσέχω για να μην έχω κάποιο ατύχημα με φόλες...
Συνήθωσ το δηλητήριο είναι εμποτισμένο σε κάποια λιχουδιά????

marina_manolo

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2009
65
0
Αθήνα
1) Νομίζω ότι η υπογραφή που έχει ο kostas_dogo_argentino τα λέει όλα...
"Το χειροτερο ζωο που περασε απο τον πλανητη...ο ανθρωπος..."
2) Η πολιτεία σιγά που χέ.....:( Σου λέει τα ζώα είναι ζώα. (Τρόπος σκέψης: Αν ήταν κάτι καλό γιατί όταν βρίζουμε κάποιον το λέμε ζώο;) Εκτός αν ήταν το σκυλάκι του Ομπάμα...
3) Όσο για το ότι η αστυνομία θα έβρισκε τους ενόχους αν αυτό γινόταν σε ανθρώπους θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλλω...