Υποψήφια Ευρωβουλευτής για λαμπ και όχι μόνο ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Όχι δεν κατεβαίνω υποψήφια μην βιαστείτε να μουτζώσετε!

Το θέμα αφορά την πρόεδρο και συνιδρυτή της σχολής σκύλων-οδηγών τυφλών Lara, Γκέρτσου Ιωάννα-Μαρία, η σχολή προσφέρει τις υπηρεσίες της εντελώς δωρεάν στηριζόμενη σε χορηγίες ιδιωτών.

Με φυλλάδιο μόνο digital για να μην συμβάλλει στην ρύπανση αυτών των ημερών.

https://www.facebook.com/photo.php?...=a.81659957397.77560.585772397&type=1&theater

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
αν οι ευρωεκλογές αφορούσαν μόνο τα κυνολογικά θέματα και προβλήματα....
τα πράγματα θα ήταν πολύ απλά....

δυστυχώς δεν είναι έτσι.....
Ανέβασα το θέμα γιατί θεώρησα ότι έστω και έμμεσα ίσως να ενδιαφέρει το φόρουμ αλλά θα συμφωνήσω με την ΤΑRA ΑΠΟΛΥΤΑ!

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Τι ειναι αυτοι δηλαδή;

Άλλος ενας ανεξάρτητος συνδυασμός που ζητά την ψήφο
εξαρτημένων πολιτών;

Αν οι ευρωεκλογές αφορούσαν μονο τα κυνολογικά θέματα θα
βλέπαμε μια απο τα ιδια αφου τα ζούμε και τα βλέπουμε
καθημερινά σε τούτο εδω το φόρουμ.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Τι ειναι αυτοι δηλαδή;

Άλλος ενας ανεξάρτητος συνδυασμός που ζητά την ψήφο
εξαρτημένων πολιτών;

Αν οι ευρωεκλογές αφορούσαν μονο τα κυνολογικά θέματα θα
βλέπαμε μια απο τα ιδια αφου τα ζούμε και τα βλέπουμε
καθημερινά σε τούτο εδω το φόρουμ.
οχι Ελληνες Ευρωπαιοι πολιτες(ετσι λει)... αν ελεγε Ρωμιοι σε τουρκογυφτομαχαλα μακεδονικη σαλατα τουρλου τουρλου θα την ψηφιζα ! :D

κοινα οραματα,Ευρωπη των πολιτων.. ολα μυθος... ολα για την κουταλα.. να βγει Ευρωβουλευτης(οχι η ιδια γενικα λεω ε) να τρωει να πινει στην υγεια των κοροιδων χωρις τυψεις αφου οοοτι και να πει στη βουλη, ποτε δεν θα γινει κατι, γιατι απλα η Ευρωπη ειναι ενας μυθος, ενα κλειστο κλαμπ <<χριστιανων>> με ανεργια 30 % στο Νοτο (και εχουν μουτρα να μιλανε για Ευρωπη),με μια Γερμανια που δεν εχει ενεργεια, και θα ερθει να την παρει απο τα παιδια/τσιρακια/γιουσουφακια..

μην κοιτατε αλλες χωρες με παρομοια προβληματα.. εκει δεν ειναι Ελλαδισταν να παιρνουν δανεια και να βολευουν τα δικα τους παιδια σε δημ.υπ/στρατο/αστυνομια κτλ κτλ.. γιατι ειναι πολιτικος στρατος.. αυτα τα εχει ο Ερντογαν,οι ανατολιτες κανουν ετσι..

η Ιταλια εχει τη μαφια και την εχει γραμμενη την Ευρωπαικη Ενωση..

αλλα ηδη εγραψα αρκετα σορι για το σεντονι...

φανταζομαι μεσα στις 200.000 σελιδες νομοθεσιας,ολο και κατι θα εχει για τα ζωα-σκυλους στην Ευρωπη..ξηρα τροφη απο πτωματα,απο μεταλλαγμενα,απο ολη τη σαβουρα.. μεχρι σκετα δηλητηρια !

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Εμένα μια χαρά με καλύπτει, έστω μία υποψηφιότητα, που ξέρω εγγυημένα, ότι τουλάχιστον είναι σχετική, με το γνωστικό αντικείμενο που αναγγέλει.

Ολους τους άλλους, που προτάσσουν τα στήθη τους και διαριγνύουν τα ιμάτιά τους, ότι θα φέρουν τα πάνω κάτω, επί παντός επιστητού, προς όφελος της πατρίδας μου και δικό μου, τους ακούω μια ζωή, τους σιχάθηκα και δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.

Ειλικρινά, ο μόνος λόγος που θα πάω να ψηφίσω, είναι η υποψηφιότητα της κας.Γκέρτσου.

Η οποία...
Τι ειναι αυτοι δηλαδή;
...μάθετε τουλάχιστον, ποιά είναι και τι κάνει, αν δεν το ξέρετε ήδη, έτσι;
o_O

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
τωρα παιζει η συνεντευξη πρασινων λει,αλληλεγγυη λει,δημιουργια,οικολογια.. η ιδια κασσετα δηλαδη,με το ιδιο προγραμμα.. και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι πηρε το λογο ενας.. ((ανθρωπος με καποια κινητικα προβληματα/<<θεματακια>>/<<αναγκες>>) και ελεγε συνεχεια την λεξη αναπηροι ! δεν υπαρχει αυτη η λεξη ! ειναι προσβλητικη/ρατσιστικη κ.α και εχει στοχο/σκοπο/νοημα εστω και αθελα.. να πληγωσει,να μειωσει,να υποτιμησει..

και ο ιδιος ειναι σε αυτη την κατηγορια ! χωρις σχολιο...

α ελεγε η Ευρωπη λει τους θεωρει ενεργους πολιτες... εδω στην τουρκορωμιοσυνη τους θεωρουν κατι σαν το Αlien !

(πες ατομα με ειδικες αναγκες βρε αδελφε,σε λιγο θα λες και σακατηδες) τζιζους by @ghelly :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Όποιος ψηφίζει πιστεύοντας ότι η λύση έρχεται από τους αρχηγούς,τους βουλευτές και την εξουσία και όχι από την κοινωνία των πολιτών, από τη ενεργή συμμετοχή στα κοινά, την συλλογικότητα και την δημοκρατία πιθανά να έχει απογοητευτεί από το πώς έχουν εξελιχθεί οι καταστάσεις…

Επίσης, προσωπικά δεν ψήφισα ποτέ ( όποτε ψήφισα...) για το τομάρι μου και μόνο…
τέτοιου είδους ψήφοι αντανακλούν μια πεπαλαιωμένη αντίληψη που εκφράζει μόνο έναν στενόμυαλο και με φασίζουσα νοοτροπία άνθρωπο που εκδηλώνει με αυτόν τον τρόπο την αδιαφορία του προς τον άλλον…..

Ούτε και περιμένω από κανέναν να ‘’μου’’ λύσει τα προβλήματα της ελλάδας, της ευρώπης, του πλανήτη.....
όχι γιατί έχω απογοητευτεί από τους πολιτικούς αλλά γιατί πιστεύω ότι αν κάποια στιγμή υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει κάτι, θα είναι αποκλειστικά και μόνο από την συλλογική δράση και την κίνηση της ίδιας της κοινωνίας….

Για να έρθουμε στο θέμα μας…..
γνωρίζω την Κα Γκέρτσου ως πρόεδρο της σχολής ‘’Λάρα’’ και ως έναν άνθρωπο που ηγήθηκε μιας πολύ σημαντικής και αξιόλογης προσπάθειας....
αλλά δεν γνωρίζω καμία προ –εκλογών δράση της, όπως και των υπόλοιπων συνυποψήφιων της για όλα τα υπόλοιπα που αφορούν το τώρα αλλά και το μέλλον της άμεσης καθώς και της ευρύτερης κοινωνίας μας….

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
η κοινωνία δεν είναι σάπια....
απλά κάποιοι θέλουν να την αντιμετωπίζουν ως τέτοια για να είναι ευκολότερα ελέγξιμοι οι άνθρωποι που την αποτελούν

• Like
Reactions: betty coltrane

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Εμένα μια χαρά με καλύπτει, έστω μία υποψηφιότητα, που ξέρω εγγυημένα, ότι τουλάχιστον είναι σχετική, με το γνωστικό αντικείμενο που αναγγέλει.

Ολους τους άλλους, που προτάσσουν τα στήθη τους και διαριγνύουν τα ιμάτιά τους, ότι θα φέρουν τα πάνω κάτω, επί παντός επιστητού, προς όφελος της πατρίδας μου και δικό μου, τους ακούω μια ζωή, τους σιχάθηκα και δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.

Ειλικρινά, ο μόνος λόγος που θα πάω να ψηφίσω, είναι η υποψηφιότητα της κας.Γκέρτσου.

Η οποία...

...μάθετε τουλάχιστον, ποιά είναι και τι κάνει, αν δεν το ξέρετε ήδη, έτσι;
o_O

Αν προσέξεις καλά λέω "αυτοι" και οχι "αυτη" και εννοώ το κόμμα
που εκπρόσωπει. Δεν αμφισβητώ την κοινωνική και κυνοφιλική
της δράση. Αμφισβητώ αλλο ενα κόμμα που με τον μανδύα του
ανεξάρτητου του οικολόγου του φιλοευρωπαϊστη του κυνοφιλου
του προστάτη των κορμοράνων ζητά την ψήφο μας.

Αν όλους αυτούς τους ανεξάρτητους τους θέσεις τα κατάλληλα
πολιτικοοικονομικά ερωτήματα τότε θα πάρεις εκείνες τις
απαντήσεις που θα σου δώσουν το δικαίωμα να τους τοποθετήσεις
στην ανάλογη ιδεολογική παλέτα.

Και επειδή είμαι απο αυτούς που την υπογραφή και την ψήφο τους
προσέχουν που την βάζουν ψήφος χωρίς ιδεολογικό υπόβαθρο
δεν ειναι για μένα ψήφος.

• Like
Reactions: TARA and manolo

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
η κοινωνία δεν είναι σάπια....
απλά κάποιοι θέλουν να την αντιμετωπίζουν ως τέτοια για να είναι ευκολότερα ελέγξιμοι οι άνθρωποι που την αποτελούν
δηλαδη διαφθορα,αναξιοκρατια,φθονος,συναλλαγες κλεψας του κλεψαντος,επιδειξιομανια,εθνικισμος,καφενειακου τυπου αντιμετωπιση και σταση ζωης,ταλιμπανοχριστιανο τροπος σκεψης,η παρακμη/κριση θεσμων-αξιων-νομων κ.α,μη θιγεις τα κακως κειμενα,το φιδι απο την τρυπα,τα ωχαδερφιστικα,χτιζει παρανομα,τα κανει ολα υπογεια,ξερει οτι ειναι ψευτες οι πολιτικοι και δεν ειναι ΣΑΠΙΟΣ ? για εμενα ΟΧΙ,ειναι και παραειναι, και παιρνει αυτο που του αξιζει να ειναι γιουσουφακι του Βορρα,και λιγα του κανουν...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
@ntoulis το πως είναι θεμιτό να αποκαλούνται τα άτομα που έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες είναι κάτι που ούτε και τα ίδια, μοιάζουν, να μην έχουν αποφασίσει. Όταν πρωτοσυνάντησα τη συντομογραφία ήταν Α.Μ.Ε.Α. (άτομα με ειδικές ανάγκες καθότι η λέξη ανάπηρος θεωρούνταν προσβλητική ή υποτιμητική ). Κάποια στιγμή η επίσημη γραφή γύρισε σε Α.Με.Α. (Άτομα με αναπηρία, γιατί, τα άτομα αυτά έχουν τις ίδιες ανάγκες με κάθε άλλο άνθρωπο και "ειδικές" ανάγκες μπορεί να έχει ο καθένας χωρίς να έχει οποιαδήποτε σωματική η νοητική υστέρηση. ) Τουλάχιστον έτσι μου εξήγησαν τη συντομογραφιά.

Δεν ξέρω αν ξανάλλαξε κι έχω πάψει πλέον να το παρακολουθώ. Έχω καταλήξει πάντως ότι σημασία δεν έχει ο τρόπος που αποκαλεί κάποιος τα άτομα αυτά αλλά ο τρόπος που τους φέρεται αυτός ο κάποιος.

D

Deleted member 14614

Guest
Αυτό το πράγμα που φέτος κατεβαίνει η κουτσή Μαρία στις Ευρωεκλογές... 43 συνδυασμοί!
Όσοι είμαστε δικαστικοί αντιπρόσωποι/γραμματείς/εφορευτική επιτροπή θα πεθάνουμε!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
@ntoulis το πως είναι θεμιτό να αποκαλούνται τα άτομα που έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες είναι κάτι που ούτε και τα ίδια, μοιάζουν, να μην έχουν αποφασίσει. Όταν πρωτοσυνάντησα τη συντομογραφία ήταν Α.Μ.Ε.Α. (άτομα με ειδικές ανάγκες καθότι η λέξη ανάπηρος θεωρούνταν προσβλητική ή υποτιμητική ). Κάποια στιγμή η επίσημη γραφή γύρισε σε Α.Με.Α. (Άτομα με αναπηρία, γιατί, τα άτομα αυτά έχουν τις ίδιες ανάγκες με κάθε άλλο άνθρωπο και "ειδικές" ανάγκες μπορεί να έχει ο καθένας χωρίς να έχει οποιαδήποτε σωματική η νοητική υστέρηση. ) Τουλάχιστον έτσι μου εξήγησαν τη συντομογραφιά.

Δεν ξέρω αν ξανάλλαξε κι έχω πάψει πλέον να το παρακολουθώ. Έχω καταλήξει πάντως ότι σημασία δεν έχει ο τρόπος που αποκαλεί κάποιος τα άτομα αυτά αλλά ο τρόπος που τους φέρεται αυτός ο κάποιος.
συμφωνω @Orilis
σημασια δεν εχει αν αλλαζει η παραμενει το ιδιο.. το θεμα ειναι να αλλαξει η νοοτροπια/αντιληψη/αντιμετωπιση απο τον κοσμο/κρατος..

αλλα και το ονομα δηλωνει αντιμετωπιση.. ειδικα οταν το χρησιμοποιει καποιος για παρομοιωση.. σαν τον ταδε ας πουμε... η σαν επιφωνημα με επιθετο ! α τον ταδε ας πουμε..
αλλα επειδη θα βγουμε οφ τοπικ..ας το αφησουμε :)

• Like
Reactions: Orilis

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Αυτό το πράγμα που φέτος κατεβαίνει η κουτσή Μαρία στις Ευρωεκλογές... 43 συνδυασμοί!
Όσοι είμαστε δικαστικοί αντιπρόσωποι/γραμματείς/εφορευτική επιτροπή θα πεθάνουμε!
@Orilis δεν θα μπορουσα να εχω καλυτερο παραδειγμα... δες ! η κουτση
Μαρια ! (θενξ @rick ) :D
δηλαδη πολιτης δευτερης κατηγοριας η κατι υπο.. γενικα.. αχρηστος,τιποτενιος,αναξιοπιστος... λες και ολοι οι αλλοι πολιτες ας πουμε ειναι αριστοι,με τροπους με ευγενεια με τα ουλα τους που λενε ! :)

φυσικα παιζει μεγαλο ρολο και οι προθεσεις οπως εδω ο φιλος μας ο ρικ που το ειπε κατι σαν χιουμορ και δεν θεωρει μια κουτση κατι το υπο... ;)

αλλα θα αρπαξω την ευκαιρια να πω και κατι απο τον Αριστοτελικο λογο που ηταν ειναι και θα ειναι παντα σημειο αναφορας οσο υπαρχει αυτος ο πλανητης γη και οσο υπαρχει η σκεψη-νοηση.. λει λοιπον.. (σε σχολια) ο νομος και ο νομοθετης μεταχειριζονται τους πολιτες σαν να ηταν ομοιοι (κρατηστε τα δακρυα για το τελος ) . Αυτο επιβαλλεται απο τη λογικη αναγκαιοτητα της γενικευσης,καθως βεβαια ειναι αδυνατο να προβλεφθουν ολες οι συγκεκριμενες καταστασεις,οι μεμονωμενες περιπτωσεις και οι προσωπικες ιδιαιτεροτητες.ο νομος ειναι ο καθολικος ποσοδεικτης (εδω θα μπορουσε να γινει και ενα φιλολογικο λογοπαιγνιο ο νομος ειναι ο καθολικος πασοκοδεικτης ! :ROFLMAO: (δεν παιρνω θεση πολιτικη απλα ειναι ωραιο σαν χιουμορ-σατιρα)

ε μετα λει για μορφες φιλιας και ανισοτητας και αναλογικοτητας,συζυγου,πατερα προς γιο, κτλ και δεεεεν..

η @Orilis καταλαβε τι θελω να πω :D η ανθρωπινη ευτυχια κρινεται στις σχεσεις...

• Like
Reactions: Serge

D

Deleted member 14614

Guest
Ωχ, δίκιο έχεις ntoulis! Αν και εντάξει, φαίνονται οι προθέσεις μου, προς Θεού, δεν το είπα υποτιμητικά για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα! Νιώθω πολύ άσχημα τώρα, μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω!
Να κάνω και άλλη μια διευκρίνηση καλού κακού: την κυρία δεν την ξέρω, το σχόλιό μου αφορούσε το γενικότερο φαινόμενο των υποψηφιοτήτων.

• Like
Reactions: ntoulis

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα