Υπεύθυνος εκτροφέας

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Κάθομαι πρωινιάτικα και σεργιανίζω Μούφια στο ίντερνετ και βρήκα έναν γνωστό εκτροφέα Αυστραλέζων Ποιμενικών με ωραία σελίδα. Κάνει, λέει, γέννα ΜΟΝΟΝ εάν του έχει εμφανιστεί αρκετός σοβαρός κόσμος που ΠΡΩΤΑ καπαρώνει το κουτάβι ΚΑΙ ΜΕΤΑ ο εκτροφέας κανονίζει τα περί σουλουμουτούκουμ τσιτσιρί για να βγει το σετάκι, κοινώς η γέννα. Κατά τ' άλλα είναι πολύ ενεργός στη διάσωση παρατημένων Αυστραλέζων μέσω του σωστικού σωματείου του Αυστραλέζικου Ομίλου Αμερικής. Έχει τις ιστορίες όλων των Αυστραλέζων που πέρασαν από τα χέρια του και δίνει πληροφορίες όχι μόνον για τα Μούφια που είναι ενεργά αυτή την εποχή στη μουφο-παραγωγή, αλλά και όλα τα συνταξιούχα και εκλιπόντα Μούφια που είχε ποτέ.

Όλα του δε τα Μούφια έχουν διακριθεί σε εκθέσεις και δίνει ο άνθρωπος και ΟΛΕΣ τις ιατρικές τους εξετάσεις. Μέχρι και DNA τους έχει κάνει για ό,τι ζαβό μεταλλαγμένο γονίδιο μπορεί να έχει Αυστραλέζος. Και ξέρετε ότι οι εξετάσεις στοιχίζουν, το δε τεστ για τα μάτια γίνεται ΜΟΝΟ στην Αγγλία και πρέπει να πάρεις αριθμό προτεραιότητας από το Αμερικανικό Ινστιτούτο για τη Μελέτη της Υγείας των Αυστραλέζων Ποιμενικών (εγώ π.χ. είμαι στη λίστα και περιμένω να φύγουν τα δείγματα του Μουφ για Αγγλία).

Ορίστε και η σελίδα:

http://www.westernhillsaussies.com/

Έχουν κι αυτή τη φοβερή φωτογραφία:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ναι, τα σκυλιά, λέει, ζουν στο σπίτι που είναι ranch-style, δηλαδή πολύ μεγάλο ισόγειο και όχι διώροφο. Δε χρησιμοποιεί kennels διότι, λέει, πιστεύει ότι έτσι τα κοινωνικοποιεί καλύτερα. Και φυσικά τα κουτάβια γεννιούνται και μεγαλώνουν στο σπίτι. Τα Μούφια της φωτογραφίας είναι όλα δικά του και έχει και δυο συνιδιοκτησία με κάποιον άλλον. Επίσης κάνει DNA και στα κουτάβια, λέει.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Eρωτεύτηκα την Sugar...!
Έχω μια αδυναμία στα μαυρόσκυλα με άσπρο λαίμο (Σωτήρης*agapoylas* ).
Και μαυρόσκυλο και μουφ;;; Θα τρελαθώ :eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy: