Υπερβολικό γαύγισμα

bistira

Member
4 Δεκεμβρίου 2008
6
0
45
Heraklio Crete
Λοιπον!!!! Ενα απο τα προβληματα που εχω με τον γλυκο μου Μπαμπη ειναι οτι γαβγιζει το βραδυ. Δεν ξερω με ποιον τροπο μπορω να του δωσω να καταλαβει οτι δεν μ αρεσει.
Ασε που ντρεπομαι και τους υπολοιπους που ζουνε στην πολυκατοικια.
Γενικα γαβγιζει με το παραμικρο θορυβο που ακουει (ασανσερ, πορτες, ντουλαπακια) καθετε μπροστα στην κεντρικη πορτα και βγαζει τα λισακα του......επειδη εχω ψιλοχαθει εδω μεσα μπορει κανεις να βοηθεισει που μπορω να βρω σχετικα θεματα ακριβως??? Πριν του αρχισω ομοιοπαθητοκα χαπακια!!!!!!!!!:D:eek:

Blackheart

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2008
157
0
39
εδώ γύρω..
Δεν είμαι ειδικός. Αλλά πολλές φορές που ένας από τους σκύλους μου γαβγίζει "παράλογα" τον πάω αν μπορώ στην αιτία δίπλα, ώστε να ηρεμίσει. Πολλές φορές γαβγίζουνε αναγνωριστικά και αν γνωρίσουνε την αιτία σταματούν, ή έστω αραιώνουν.
Αυτά. Και όπως σ είπα μην πάρεις τα λόγια μ σαν σταθερά. Και γω όπως και όλοι μαθαίνουμε...

bistira

Member
4 Δεκεμβρίου 2008
6
0
45
Heraklio Crete
αυτο ειναι το θεμα !!! Οταν λειπουμε δεν γαβγιζει....
Αλλες φορες οταν γαβγιζει μου δινει την εντυπωση πως ειναι φοβισμενος και αλλες φορες εχω την εντυπωση οτι το παιζει προστατης μας.
Δεν εχω καταφερει να το εξακριβωσω!!!
Δοκιμασα να τον απομωνωσω σε ενα δωματιο μεχρι να ηρεμησει αλλα αγριεψε.
Του ανοιγα την πορτα να δει οτι δεν υπαρχει κανενας να γαβγισει αλλα δεν επιασε. Εδω και κατι μερες οταν γαβγιζει φευγουμε εμεις σε αλλο δωματιο. Αυτο δειχνει να πιανει, αλλα το βραδυ που κοιμομαστε αυτος κανει τα δικα του παλι!!!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Σε μια εκπομπη στην τηλεοραση ειχα δει οτι οταν γαυγιζε ο σκυλος η εκπαιδευτρια του εκανε εναν αλλο δυνατο θορυβο για να του αποσπασει την προσοχη.Οταν ο σκυλος σταματουσε τοτε αυτη τον επιβραβευε.Στην τηλεοραση επιασε, στην πραγματικοτητα θα μας πεις εσυ.;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog