Ισως το θέμα να έχει ξανασυζητηθεί, επειδή όμως είμαι λίγο αγχωμένος με το γεγονός θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ζω από μικρός με διάφορους σκύλους, όμως μέχρι τώρα όλοι ήταν θυλικοί και μαζεμένοι απ'το δρόμο σε μικρή ηλικία 2-3 μηνών. Ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποια περίεργη συμπεριφορά. Πρόσφατα και ύστερα από το χαμό της Ντόρας (μικρής ημίαιμης σκυλίτσας) απέκτησα για πρώτη φορά σκύλο ράτσας, ένα αρσενικό γερμανικό ποιμενικό σε ηλικία 2 μηνών και το έχω για περίπου ένα μήνα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι τα υπερβολικά δαγκώματα είτε σε μένα αλλά περισσότερο στα παιδιά μου που είναι 7 και 11 χρονών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί κανείς να περάσει δίπλα του χωρίς να του αρπάξει το μπατζάκι απ'το παντελόνι. Οταν τον χαιδεύουμε μας δαγκώνει συνέχεια τα χέρια και παρόλο που του φωνάζω δυνατά αυτός μετά από λίγο συνεχίζει τα ίδια. Εχει κάποιου είδους εμμονή με το να δαγκώνει. Το κουτάβι ζει σε ένα κήπο περίπου 800τ.μ. χωρίς να είναι δεμένο, ασχολούμε περίπου 1 ώρα την ημέρα μαζί του αλλά αυτή η συμπεριφορά του με ανησυχεί. Είναι φυσιολογικό; Μπορείτε να βοηθήσετε;