Υπαρχει καποιο τηλεφωνο φιλοζωικης που βα δουλευει;;;;

psmarker

Member
20 Ιουλίου 2009
18
0
Πειραιάς
Σημερα στην Κυπρου στην αργυρουπολη καποιος χτυπησε ενα pit bull και το αφησε εκει αιμοφυρτο με σπασμενη λεκανη μαλλον.

Αφου σταματησα (παλι καλα γιατι απο πισω ερχοταν ενας γρηγορος και σιγουρα θα το σκοτωνε) και εβαλα τριγωνο για να μην πεσουν πανω του πρεπει να εκανα πανω απο 20 τηλεφωνα σε νομαρχιες δημους αστυνομια τροχαια κτηνιατρια, αλλα τιποτα. Δεν εβγαλα ακρη.

Μετα μαζευτηκε πολυ κοσμος και κανεις δεν μπορουσε να βρει εστω ενα τηλεφωνο για να μας κατευθυνουν εστω...

Το καημενο προσπαθουσε να σηκωθει αλλα δεν μπορουσε. Εχω και προσφατο το δικο μου που το σκοτωσαν και καταλαβαινετε...

Αν ξερει καποιος ενα τηλ που μπορω να παρω σε τετοιες περιπτωσεις (ποτε ξανα ευχομαι) ας το γραψει.

Ευχαριστω.

Υ.Γ. Το σκυλακι το μεταφεραμε στην ακρη με πολυ προσοχη και εγω μετα εφυγα γιατι δεν μπορουσα να μεινω αλλο. Ελπιζω τα παιδια που εμειναν να εκαναν κατι.

Υ.Γ.2 Τωρα το ειδα το λαθος. Που ΝΑ δουλευει εννοω.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Λίστες με φιλοζωικά σωματεία θα βρεις εδώ, εδώ και εδώ.

Κανονικά εφόσον είναι αδέσποτο είναι υποχρεωμένος ο Δήμος να το φροντίσει. Οι περισσότεροι έχουν πρόγραμμα για περίθαλψη & στείρωση αδέσποτων σκύλων.

Της Αργυρούπολης δεν ξέρω αν έχει τέτοιο πρόγραμμα. Όταν πήρες τηλέφωνο τι σου είπανε?

psmarker

Member
20 Ιουλίου 2009
18
0
Πειραιάς
Δεν απαντησαν καν. Ακομα και ενα περιπολικο που περασε και σταματησα σηκωθηκε και εφυγε.

Ενα τηλ που πηρα σε κτηνιατρο μου ειπε οτι το τηλεφωνο αυτο δεν δουλευει και ουσιαστικα δεν υπαρχει. !!!!!!!!!!!