Υπάρχει συνδρομή?

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Ρωτάω γιατί θυμάμαι σε άλλο φόρουμ που παρακολοθούσα και ήμουν χρόνια μέλος του σωματείου (άσχετο με σκυλιά) υπήρχαν έξοδα για το φόρουμ. Πληρώναμε κάτι τις...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
θέλει νεκροί χιλιάδες να ναι στους τροχούς ..........
θέλει και οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους........

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Ρώτησα απλά γιατί συνήθως από την εμεπειρία μου σε φόρουμ και σωματεία υπάρχει μια συνδρομή η οποία δεν είναι υποχρεωτική και η οποία για τα ενεργά τακτοποιημένα μέλη απλά παρέχει κάποια επιπλέον πλεονεκτήματα....(ως κίνητρο πάντα)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μαλλον δεν εχετε ακουσει για την ''ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ'' dogforum! Σε λιγο θα παιρνουμε λεφτα ολοι εμεις τα μελη! :p:cuniaoo:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Δν υπάρχει αλλα μια ιδέα είναι να χρεωνομαστε με την λέξη. Μόνο απο τον Γιάννη κ τν Γριφο, τα βγάλαμε τα έξοδα. :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Εμένα πάντως με πληρώνουν για κάθε ποστ που δεν απαντώ :D

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ρώτησα απλά γιατί συνήθως από την εμεπειρία μου σε φόρουμ και σωματεία υπάρχει μια συνδρομή η οποία δεν είναι υποχρεωτική και η οποία για τα ενεργά τακτοποιημένα μέλη απλά παρέχει κάποια επιπλέον πλεονεκτήματα....(ως κίνητρο πάντα)
Αλλο πραγμα τα σωματεια. Αλλο πραγμα αν υπαρχει ενα σωματειο και χρησιμοποιει και καποιο φορουμ. Εδω δεν υπαρχει καποιο σωματειο απο πισω.

Εαν μιλας για καποια φορουμ(παει καπου το μυαλο μου) που εδινες μια συνδρομη για gold member κλπ, ηταν φορουμ που σου εδιναν την προσβαση μετα να κατεβαζες λογισμικα, χαρτες, αρχεια, κλπ...

Εμεις εδω παλευουμε να το κανουμε επαγγελμα(ολη μερα κι ολη νυχτα μεσα)! Περιμενουμε και μεις το ''κάτι τίς''...:p:D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
τα επιπλέον πλεονεκτήματα ποιά μπορεί να είναι?
Ας πούμε, τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει, να έχουν το "προνόμιο" να παίρνουν τον κούταβό μου, για μιά βδομάδα, για κοινωνικοποίηση με άλλα (κυριαρχικά) σκυλιά!:eek::rolleyes::D

Εμένα πάντως με πληρώνουν για κάθε ποστ που δεν απάντησα :D
Αυτό το υποψιάζομαι και για τον εαυτό μου, τώρα τελευταία...:cool: