Υιοθετηθηκε...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Χθες το βραδυ στην βολτα μου με τον σκυλο ειδα παρατημενο 1 σκυλακι αρσενικο,γκριφον νομιζω οτι ειναι.Ηρεμος,καθοταν κοντα σε 1 παρεα τα οποια ηταν παιδια που γνωριζα.Πιθανον να τον παρατησαν γιατι ηταν αρκετα ηρεμος για να την κοπανησει.Τον ιδιο σκυλο τον ειχα ξαναδει πριν απο κανα 2 εβδομαδες,δεν τον ειχε μαζεψει κανεις μεχρι τωρα.Τον εβγαλα 2 φωτογραφιες με το σκεπτικο να τις προωθησω ειτε εδω στο forum ειτε καπου αλλου για να τον παρει καποιος,εγω δυστηχως δεν μπορω.Πεταχτηκε 1 παιδι και λεει θα τον παρω εγω.Πηγα αμεσως σπιτι μου πηρα το μηχανακι,γυρισα πισω και πηγα το παιδι και τον σκυλο στο σπιτι του.Του βαλαμε αμεσως νερο και φαγητο σε 1 δωματιο αλλα φυγαμε αμεσως.Του ειπα να τον κανει μπανιο γιατι ηταν χαλια ο καημενουλης,πολυ γλυκος....Ελπιζω να τον κρατησει και να τον βγαζει βολτες.Δεν ειχα ξαναμαζεψει απο τον δρομο σκυλο ποτε και εχθες ενιωσα πολυ καλα με αυτο που εκανα.Δεν νομιζω να επιβιωνε για πολυ το σκυλακι.Θα ανεβασω και τις φωτογραφιες σε λιγο...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
russelKind μπράβο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βοηθήσεις το παιδί όσο μπορείς με ότι ξέρεις για μπάνιο αποπαρασίτωση διατροφή καλή διαμονή και εκπαίδευση.
Ας μην είμαστε αρνητικοί, αλλά αν δεις ότι το παιδί δεν το προσέχει, φρόντισε όσο μπορείς να δωθεί για υιοθεσία..
Κρίμα η ψυχούλα να ξαναβρεθεί στον δρόμο.
Ελπιζω ναμπορείς να βοηθήσεις σαν πιο έμπειρος τον φίλο σου, και πάλι μπράβο!
:) :) :)

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Αυτη η φατσα ειναι...

DSC01462..jpgDSC01463..jpg

Αν καποια στιγμη δεν μπορει να τον κρατησει θα εχω συνενοηθει μαζι του να μου το πει και να του βρουμε αλλο σπιτι.Αν και πιστευω οτι θα τον κρατησει,γιατι μου ειπε οτι η μητερα του δεν εχει προβλημα με μικροσωμα αλλα με αλλα μεγαλωσωμα που ειχε φερει πιο παλια σπιτι του.Παντως απο το να βρισκεται στον δρομο σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερα σε σπιτι.Δεν εχω μιλησει με το παιδι ξανα,του'πα χθες να τον βγαζει βολτες,μην τον εχει κλεισμενο...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Είναι φίλος σου; Εχεις τηλέφωνό του ή είναι θέμα τύχης αν θα τον ξαναδείς;
Αφού πήρες την απόφαση να το βοηθήσεις - και μπράβο σου γι' αυτό - μην τον αφήσεις τελείως στην τύχη του.
Πάρε τηλέφωνο ή πέρνα να τον δεις. Είναι κρίμα να κακοπερνάει ή να βρεθεί πάλι στον δρόμο και να μην το ξέρεις.

Παρεπιπτόντως...εκπληκτικό avatar :D

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Δεν ειναι φιλος μου αλλα γνωστος μου.Τον βλεπω ομως που και που οταν βγαζω τον σκυλο μου το βραδυ.Ξερω και που μενει οποτε μπορω να περασω και απο το σπιτι του να δω τι γινεται καποια στιγμη αν δεν τον δω εξω...
Το σκυλακι γκριφον κανις καθαροαιμο ειναι?

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Βρηκα το τηλεφωνο του παιδιου που εχει παρει τον σκυλο και μολις μιλουσαμε. Τα νεα ειναι καλα,μου ειπε οτι τον εκανε μπανιο και γενικα ειναι ηρεμος,ισως ειναι λιγο μεγαλος σε ηλικια,αν και τα δοντια του ειναι ασπρα.Θελει να τον παει για να τον δει καποιος κτηνιατρος και να του κανει καποιο εμβολιο αν χρειαζεται,λογικα το επαναληπτικο θα του κανει?Θα μαθουμε και την ηλικια του περιπου.
Του λεω μην τυχον και τον παρατησεις,αν δεν μπορεις να τον κρατησεις να μου το πεις να του βρω αλο σπιτι και οτι ο σκυλος πρεπει να βγαινει εστω και λιγο βολτες.Το καλο ειναι οτι εχει αυλη και ο σκυλος εκανε βολτιτσες.Απο'τι ειπε εχει σκοπο να τον κρατησει.Δεν τον εβγαλε ακομα βολτα αλλα αυριο θα παμε να του παρουμε λουρακι και περιλαιμιο να τον βγαλουμε βολτα....

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Μια χαρά βρε!! Άντε και περιμένουμε τα νέα από τον κτηνίατρο.
Λογικά θα σας δώσει χάπι για σκουλήκια και θα κάνει εμβόλια!
Να τον αποπαρασιτώσετε κιολας ε;;
Και μετα από αυτά θέλουμε φώτο του κι άλλες!!