Υιοθεσια ή φιλοξενια...επειγον!

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Καλησπερα...
Βρηκα προχθες σε μια ερημια στην περιοχη της λιμνης ενα κουταβακι περιπου 2-3 μηνων διπλα στο νεκρο αδελφακι του,σε αθλια κατασταση χωρις νερο ή φαγητο...
Το κουταβι ειναι άρρωστο πιθανον εχει ψωρα ή καποια αλλη δερματοπαθεια...
Το πηρα γιατι ηταν θεμα ωρων ή ημερων να ψοφησει...
Εχω ηδη 3 σκυλια και δε μπορω να το κρατησω...
Ηλπιζα πως θ μπορουσε να γινει κατι μεσω της φιλοζωικης η γνωστων αλλα τιποτα μεχρι στιγμης...
Δυστυχως δε θα μπορεσω να το κρατησω για πολυ...
Το εχω βαλλει σε εναν χωρο παλιας βεραντας με νερακι και φαγητο αλλα το σκυλι χρειαζεται αμεσα περιποιηση και φροντιδα και πρεπει να βρω μια λυση...
Παρακαλω πολυ οποιον μπορει να κανει κατι να απαντησει εδω ή με πμ...
Ευχαριστω

Last edited:

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
ακομη και αν βρεθει καποιος για φιλοξενια καλο ειναι να το πας σε κτηνιατρο πρωτα για να αρχισει θεραπεια,μαλλον ψωρα ειναι.

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
μιλησα με τον κτηνιατρο τηλεφωνικα και μου ειπε οτι μαλλον ειναι ψωρα...
θα ερθει να το δει να αρχισουμε θεραπεια αλλα δε μπορω να κρατησω το κουταβι...
ειναι αδυνατον και απο θεμα χρονου αλλα και μερους:(
ειναι αμεση αναγκη να το δωσω καπου για φιλοξενια ή υιοθεσια και καθως δε βρισκω πουθενα βοηθεια το εβαλα εδω μηπως μπορει καποιος να βοηθησει...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Σου συνιστώ επίσης να το βγάλεις καλύτερες και περισσότερες φωτογραφίες. Καλώς ή κακώς, πρεπει να του κάνει ένα κλικ ο σκύλος για να τον πάρει ο άλλος και με δεδομένο ότι η φωτογραφία είναι ο καλύτερος τρόπος να γινει το πολυπόθητο κλικ, δεν έχεις τίποτα να χασεις.

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Cloe να βαλλω εδω το τηλεφωνο μου?
μεσω γνωστων δεν βρηκα κανεναν να μπορει η να θελει...
απελπιστηκα με την φιλοζωικη οταν μου ειπε οτι η νομοθεσια αναφερει οτι τα αδεσποτα παραμενουν αδεσποτα και δε υπαρχει τροπος να το φιλοξενησουν σε καποιον δημο ή οτισηποτε αλλο:mad:
σε οσα τηλεφωνα πηρα ή ιδια απαντηση...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Cloe να βαλλω εδω το τηλεφωνο μου?
μεσω γνωστων δεν βρηκα κανεναν να μπορει η να θελει...
απελπιστηκα με την φιλοζωικη οταν μου ειπε οτι η νομοθεσια αναφερει οτι τα αδεσποτα παραμενουν αδεσποτα και δε υπαρχει τροπος να το φιλοξενησουν σε καποιον δημο ή οτισηποτε αλλο:mad:
σε οσα τηλεφωνα πηρα ή ιδια απαντηση...
Δοκίμασες αλλα καταφύγια ή στέγες αδέσποτων εκτός από τη φιλοζωική?

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
kopitis το σκυλι ειναι ακριβως οπως φαινεται...δυστυχως φαντασου οτι βρεθηκε σε ερημικη περιοχη χωρις νερο και φαγητο...ειναι πολυ ταλαιπωρημενο και μαλλον με ψωρα...ηταν διπλα στο νεκρο αδερφακι του και εκλαιγε...
Νομιζω οτι αν υπηρχε καποιος να το υιοθετησει θα γινοταν γρηγορα καλα...ειναι πολι φιλικο και γλυκο πλασματακι...

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Δοκίμασες αλλα καταφύγια ή στέγες αδέσποτων εκτός από τη φιλοζωική?
εχω παρει οσα τηλεφωνα βρηκα αν ξερει καποιος παερισσοτερα παρακαλω ας τα γραψει εδω να δοκιμασω

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
οκ ξεκιναω τα τηλεφωνα και ελπιζω να βρεθει κατι...
κανονισα να ερθει ο κτηνιατρος το βραδυ και θα δωσω χρηματα νε ξεκινησουμε θεραπεια...αλλα η αναγκη να δοθει το σκυλι ειναι αμεση...
Ουτε χρονο ουτε μερος διαθετω και το σκυλι ειναι σε κατασταση που χρειαζεται και τα δυο

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
επισης πως θα παει σε καταφυγιο χωρις να κανει τα εμβολια πρωτα?
σιγουρα θα κολλησει μορβα ή τυφο με τοσα σκυλια...
και ο οργανισμος του ειναι ηδη εξασθενημενος

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Αγγελικη σωστη η παρατηρηση αλλα αυτο απαιτει χρονο και μερος και δυστυχως δεν υπαρχουν...
Γι'αυτο αναζητω εστω καποιον να το φιλοξενησει μεχρι να βρεθει κατι γιατι εγω δεν μπορω...
συνεχιζω τα τηλεφωνα σε στεγες ζωων και η απαντηση ειναι η ιδια..
δεν υπαρχει χωρος...η τελευταια κυρια που μιλησα μου ειπε οτι μη περιμενεις απο φιλοζωικες οργανωσεις χανεις τον χρονο σου...δε εχουμε μερος κτλ

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
κανε λιγη υπομονη και βαλτο και σε αλλα forums.
ειναι κριμα να γλιτωσε απο την πεινα και να πεθανει απο μορβα ή τυφο...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
ΝΑΙ βάλε το τηλέφωνό σου (εγώ το έχω σε όλο το ελληνικό ίντερνετ!). Είναι ο μόνος τρόπος. Στην ανάγκη έχε έναν αριθμό γι' αυτή τη δουλειά μόνο. Δεν πρόκειται να βρεις άκρη με τα fora μόνο. Έστω άσε e-mail.

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Καλησπερα...
Βρηκα προχθες σε μια ερημια στην περιοχη της λιμνης ενα κουταβακι περιπου 2-3 μηνων διπλα στο νεκρο αδελφακι του,σε αθλια κατασταση χωρις νερο ή φαγητο...
Το κουταβι ειναι άρρωστο πιθανον εχει ψωρα ή καποια αλλη δερματοπαθεια...
Το πηρα γιατι ηταν θεμα ωρων ή ημερων να ψοφησει...
Εχω ηδη 3 σκυλια και δε μπορω να το κρατησω...
Ηλπιζα πως θ μπορουσε να γινει κατι μεσω της φιλοζωικης η γνωστων αλλα τιποτα μεχρι στιγμης...
Δυστυχως δε θα μπορεσω να το κρατησω για πολυ...
Το εχω βαλλει σε εναν χωρο παλιας βεραντας με νερακι και φαγητο αλλα το σκυλι χρειαζεται αμεσα περιποιηση και φροντιδα και πρεπει να βρω μια λυση...
Παρακαλω πολυ οποιον μπορει να κανει κατι να απαντησει εδω ή με πμ...
Ευχαριστω

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 69***

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Ηρθε σημερα ο κτηνιατρος τελικα το σκυλακι ειναι 1,5 με 2 μηνων το πολυ:(
Δεν εχει κατι αλλο αλλα εχει οντως ψωρα....
Καναμε μια ενεση και εχω το φαρμακο που χρειαζεται για ολη την θεραπεια...
εχει αρχισει να δυναμωνει και ειναι παρα πολυ φιλικο με τους ανθρωπους αλλα δυστυχως ειναι μονο του ολη την μερα...
Το προβλημα παραμενει καθως δεν εχω βρει τιποτα ακομη...
μονο μηπως μπορεσουν να το παρουν απο εναν συλλογο..

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Βασικα δεν ξερω αν τα νεα ειναι απαισια ή καλα...Την Πεμπτη του καναμε το πρωτο μπανιο για την θεραπεια και το απογευμα πηγα να δω τι κανει ο μικρουλης και ήταν αφαντος:(
Απο τη μια απο το μπαλκονι που τον ειχα κλεισει δε μπορουσε να βγει εκτος αν πηδηξε απο τα καγκελα, αλλα αυτο μου ακουγεται πολυ περιεργο γιατι ηταν πολύ το υψος αλλά και το σκυλάκι ήταν ταλαιπωρημενο και με το ζορι περπαταγε στο μπαλκονι...δεν εδειχνε σημαδια φυγης ή κατι τετοιο..
Ψαξαμε την περιοχη αλλά δεν τον βρηκα καπου.Ρωτησα γειτονες κλπ αλλα τιποτα...Και δε τελειωσε και την θεραπεια...
Παντως αν δεν εφυγε μονο του (πραγμα δυσκολο)λογικα τον πηρε καποιος...
Ελπιζω να ειναι αυτη η καταληξη και οχι να χαθηκε...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog