Υιοθεσία συντροφιάς!

vasilia

Active Member
24 Ιανουαρίου 2012
26
0
ξανθη
ειμαιι καινουργια στην σελιδα και θα ηθελα να υοθετησω ενα μικροσωμο σκυλακι, δεν με νοιαζει αν ειναι κουταβι ήμεγαλυτερο σε ηλικια, αρκει να ειναι φιλικο με τα παιδια (εχω δυο) επισης μενω επαρχια (ξανθη). εχουμε στην οικογενεια (οι γονεις μου) 2 σκυλια (ημιαιμ λυκοσκυλο και τσοου-τσοου)αλλα μενουν σε κτημα. στο διαμερισμα ειναι δυσκολα γιάυτα.
ενημερωστε με αν βρεθει καποιο σας παρακαλω

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μπορείς επίσης να απευθυνθείς σε κάποιο -αν υπάρχει- καταφύγιο ζώων στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης!
Η κάποια φιλοζωική οργάνωση!

Μπορείς να επισκεφθείς με τα παιδιά σου και να δείτε ποιο σας ταιριάζει, να μιλήσετε με τα άτομα εκεί για να σας αναλύσουν τον χαρακτήρα του καθενός σκύλου, τις αντιδράσεις των παδιών σου αλλά και των σκύλων εκεί!

vasilia

Active Member
24 Ιανουαρίου 2012
26
0
ξανθη
καλεσα σε σταθερο αλλα δεν απαντησε κανεις, για κομοτηνη δεν εισα καθολου, θα το ψαξω αμεσως ευχαριστω

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
να σαι καλά ! ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις και να επιλέξεις προσεχτικά το σκυλάκι που θες αφού έχεις κάποιες ιδιαιτερότητες (μην σε ξεγελάσουν τα πανέμορφα μουσουδάκια τους) :)

vasilia

Active Member
24 Ιανουαρίου 2012
26
0
ξανθη
Kαι το ονομα αυτης samy.:p Hμιαιμο γκριφονακι 10 μηνων απο φιλοζωικη. Δεν εχω λογια, οχι μονο ειναι γλυκα, εχει τροπους, εξυπνη, τα παει τελεια με τα παιδια(οχι ομως με αλλα ζωα προς το παρον) σε γενικες γραμες τελεια. Μας εχει παρει τα μυαλα. Θα βαλω και φωτο μολις την βγαλω μονη της, τωρα σε ολες ειναι με τα παιδια.