Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τις όμορφες απαντήσεις που δίνεται .Διαβάζω αρκετές αναρτήσεις σας και μου έχουν λυθεί αρκετές απορίες παρόλα αυτά θα ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας .πριν από ένα μισή μήνα υιοθετήσαμε έπειτα από πολύ σκέψη(είχαμε κοκκερακι τα τελευταία 14 χρόνια όπου το χάσαμε τον Ιούλιο ) μια ενήλικη ημιαιμη κούκλα 25 κιλα από τη φιλοζωική της περιοχής μας.η μόνη μου ανησυχία ήταν ότι ήθελα ένα σκυλάκι καλού και ήπιου χαρακτήρα γτ έχουμε και 4 παιδιά (20,14,9,5 ετών) .Η μπελα μαςειναι ένα σκυλάκι το οποίο βρέθηκε στα σκουπίδια ως κουτάβι και μεγάλωσε στο σπίτι φιλοζωης μαζι με άλλα 30 σκυλάκια τα 2 της πρώτα χρόνια της.μας ειπαν ότι δεν έχει κακοποιηθεί .Το θεμα μας πιο είναι ενώ είναι απίστευτα ήσυχη σαν να μην υπάρχει ένα πράγμα (1 βδομάδα δεν έφαγε τιποτα )και μετά τη 3η βδομάδα(ενώ ήταν συνέχεια κρυμμένη και μας κοιτούσε από πίσω από τη πολυθρόνα (δεν της επέτρεπα να κρύβεται σε άλλο όροφο του σπιτιού αλλά τη άφηνα να κρύβεται στο δωμάτιο που καθόμασταν όλοι μαζί χωρίς να τη πειραζει η δίνει σημασία κανενας) ξεκίνησε να με ακολουθεί παντού χωρίς να δίνει καμία σημασία σε κανενα αλλο μέλος της οικογένειας .κοιμάται δίπλα μου στέκει πάντα δίπλα (πίσω μου κυρίως)ακόμα και στο φαγητό που σκέτη κροκετα δν τρώει με τπτ(αλλάξαμε και 4 μάρκες για να βρούμε τη γεύση της καταλήξαμε να βάζουμε μια κουταλιά κονσέρβα μέσα στη κροκετα για να φάει) και εκεί ακόμα πρεπει να είμαι δίπλα της αλλιώς θα φύγει και θα τρέξει να με ακολουθήσει.υπαρχει κάτι που κάνουμε λάθος;;;μπορούμε να βοηθήσουμε κάπως να προσαρμοστεί πιο εύκολα;είναι συνέχεια με τη ουρά στα σκέλια και δίπλα μου .καμία βδομάδα τώρα κουνάει τη ώρα όταν επιστρέφω σπίτι (ενοειται δν πίνει ούτε νερό οταν λείπω)