Καλησπέρα σας. Διαβάζω με ενδιαφέρον το συγκεκριμένο φόρουμ έχοντας μεγαλώσει με κατοικίδια από πολύ μικρή, καθώς είχαμε πάντα μεγαλόσωμους σκύλους στον κήπο και γάτες εντός του σπιτιού. Εδώ και 2 περίπου μήνες, ενώ τάιζα κάποια αδέσποτα στον τόπο καταγωγής μου γνώρισα το αδέσποτο σκυλάκι για το οποίο πήρα το θάρρος να σας γράψω, το οποίο είναι 2,5 ετών αγοράκι περί τα 15-18 κιλά, όπως εκτίμησε η κτηνίατρος από φωτογραφίες , που της έδειξα. Για να μη μακρηγορώ, γνωριστήκαμε με έναν πολύ όμορφο τρόπο και από εκείνη τη μέρα μου δείχνει την αγάπη του. Αγκαλιές, χάδια, δε με αφήνει να φύγω την ώρα που πρέπει να χωριστουμε και γενικά μου έχει κλέψει την καρδιά. Ζει σε ένα σημείο, που υπάρχουν κι αλλα σκυλάκια και γενικά θεωρείται προνομιακό , διότι περνά πολύς κόσμος και οι εργαζόμενοι του σημείου ταΐζουν όλα τα σκυλάκια και έχουν μια επαφή μαζί τους. Να αναφέρω, ότι εγώ ζω και λογικά για την επόμενη διετία θα συνεχίσω να ζω σε διαμέρισμα 60τμ στην πρωτεύουσα, γεγονός που με έβαλε σε σκέψεις για το πώς θα περνά σε ένα διαμέρισμα μικρό, αλλα σίγουρα πλήρες αγάπης! Σήμερα, όμως, με αποκαρδίωσε κάπως, διότι επιχείρησα να του φορέσω ένα περιλαίμιο, για να δω πώς θα αντιδράσει και αμέσως έφυγε από κοντά μου, ξάπλωσε πιο μακριά με εντελώς θλιμμένο πρόσωπο. Όταν του το έβγαλα, δεν ήρθε στην αγκαλιά μου, όπως ως τώρα και μου έκανε μούτρα για κανένα τέταρτο και στενοχωρηθηκα πολύ. Σκέφτομαι, λοιπόν, μήπως απομακρύνοντάς τον από το έως τώρα σπίτι του, που δεν περνά τόσο κακά, τελικά τον πληγωσω . Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία και μπορεί να μου δώσει μια συμβουλή, θα το εκτιμούσα βαθιά. Οι περισσότεροι γύρω μου, μου λένε, ότι θα τον φυλακίσω και μετά το σημερινό συμβάν μπήκα σε σκέψεις. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο ή την ενδεχόμενη λαθεμένη ενότητα ανοίγματος του θέματος.