Υιοθεσία - Χώρος φιλοξενίας σκύλων

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
Καλησπέρα,

μας ενδιαφέρει να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι.
Μπορείτε να μου πείτε, που μπορώ να πάω όσο πιο κοντά στην Αθήνα για να διαλέξω ένα?
όταν λέω κοντά στην Αθήνα, εννοώ στο κέντρο...

Σκέφτηκα να βάλω μια αγγελία στην ζήτηση αλλά ο κανονισμός το απαγορεύει.Κοίταξα κάποια σκυλιά στην αντίστοιχη ενότητα αλλά όσο περνούν οι σελίδες δεν ξέρω αν υπάρχουν τα σκυλιά...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλησπέρα!

Στην Προσφορά οι πιο πρόσφατες αγγελίες είναι στο τέλος, όπως και σε όλα τα νήματα, τα πιο πρόσφατα ποστ είναι στο τέλος.
Γενικά γίνεται προσπαθεια (απ`ότι έχω παρατηρήσει) να ενημερώνονται οι αγγελίες και να κάποιο σκυλάκι βρει οικογένεια μεταφέρεται στο Υιοθετήθηκαν!
Όπως και να έχει αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο σκυλάκι, μπορείς να τηλεφωνήσεις στο τηλεφωνο επικοινωνίας που υπάρχει σε όλες τις αγγελίες και να σου πουν αν είναι διαθέσιμο το σκυλάκι.

Καταφύγιο στο κέντρο της Αθήνας, δεν υπάρχει. Υπάρχουν όμως κάποια στην Αττική, όπως
το φαζοο: http://www.fazoo.gr/archives/category/skylou
το ΚΑΖ: http://www.kazshelter.org/adoptions.htm
και άλλα. Μπορείς να πας να δεις τα σκυλάκια από κοντά :)

Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν αρκετά αδέσποτα που κυκλοφορούν αν θες να μαζέψεις κάποιο!

Ελπίζω να σε βοήθησα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Θέλεις να μας πεις πάνω-κάτω, και τι σχεδιάκι ψάχνετε;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Θέλεις να μας πεις πάνω-κάτω, και τι σχεδιάκι ψάχνετε;
Ενα καλόβολο - φιλικό - γλυκύτατο ημίαιμο χάσκυ (ή, μήπως είναι ημίαιμο Akita???:cool:), θα έπρεπε να το σκεφτούν πολύ σοβαρά, πιστεύω!:)

Είναι πάρα πολύ καλά με την οικογένεια, πολύ ευαίσθητα και φιλικά, από τους πιο αξιόπιστους συντρόφους!

Υ.Γ. Ας το αποφασίσετε εσείς και σας το φέρνουμε και ...σπίτι σας:D

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
Ψάχνουμε θυληκό.
δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο.
Το σκυλάκι που λέτε τι ηλικία έχει?
μπορώ να το δω?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλά...από προτάσεις να φάνε κι οι κότες...:)
mareco, εσύ φιλοξενείς την κούκλα-χασκινα?
Ρωτάω επειδή το μειλ επικοινωνίας φανταζομαι είναι δικό σου!

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
το σκυλι θα ειναι μαζι με τον πατέρα μου στο εξοχικό μας , άρα δεν θα είναι στην Αθήνα.
Πανέμορφο αυτό το σκυλί...
Δεν σας κρύβω ότι το θέλουμε να έχει και λίγο την αίσθηση της ¨φύλαξης" γιατί έχουν αγριέψει λίγο τα πράγματα...
Δεν μιλάω για κίλερ αλλά για ένα σκυλί που θα γαυγίσει και εμφανισιακά θα το υπολογίσει ο επίδοξος κλέφτης ή διαρρήκτης .
Το σπίτι είναι μέσα σε ένα χωράφι 2 στρεμμάτων+ , περιφραγμένο.
Υπάρχει ήδη ένα θυληκό ημίαιμο , στειρωμένο σκυλί απλά είναι λίγο...είναι μεγάλος ο χώρος.
Είχαμε 2 αλλά πρόσφατα χάσαμε το ένα...
14 χρόνια μετά...μας άφησε

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ρέιν και φύλαξη... χμμμ δυσκολο! Αγνωστη λεξη της ειναι.. κατω απο τον Ντιεγκο κρυβεται στα δυσκολα:D
Εχω ομως κατι στο μυαλο μου... 8 μηνων πανω κατω... μεγαλοσωμη (ειναι γυρω στα 30 κιλα τωρα) τη φυλαξη την εχει ... αν θελεις στειλε μου π.μ. να σου πω περισσοτερα. Ζει αδεσποτη διπλα απο το σπιτι μου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Κοίτα...στο σπίτι την πήρα ΣΚ για να είμαι συνεχώς παρούσα και να γλυτώσω και καμμιά διαδρομή.
Καθημερινές με βοηθάνε, δόξα τω Θεό, γιατί αν την άφηνα παρέα με την Δαφνούλα, δεν ξέρω ποιά θα ξεπουπούλιαζε, ποιάν :D Κατά τα λοιπά, είναι πολύ καλό παιδί.

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
εγώ ζω σε άλλο σπίτι στην Αθήνα , μαζί με τον μπουλντόζα μου.
Οι γονεις μου στο εξοχικό μας.Απλά σε γιορτές και το καλοκαίρι ήταν και τα 3 μαζί.
Παιδιά για να μην σας κουράζω...ψάχνω για ένα σκυλί από 3-6 μηνών, όχι μεγαλύτερο για να μπορεί να ζήσει μας και να ζήσουμε μαζί του, αρμονικά.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Οχι μωρέ, σιγά, γιατί;
Φυσιολογικά πράγματα και εντός ορίων.
Ψέμματα δεν λέμε ποτέ. Δεν υπάρχει λόγος.

Αντε τώρα, να αφήσουμε και το θέμα του Under στην ησυχία του...:)

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
έχω μπει στα σάιτ που μου δώσατε και ψάχνω...
θα χαρώ πολύ να πάρω ένα σκυλί απο ένα τέτοιο χώρο.
Ευχαριστώ παιδιά!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
εγώ ζω σε άλλο σπίτι στην Αθήνα , μαζί με τον μπουλντόζα μου.
Οι γονεις μου στο εξοχικό μας.Απλά σε γιορτές και το καλοκαίρι ήταν και τα 3 μαζί.
Παιδιά για να μην σας κουράζω...ψάχνω για ένα σκυλί από 3-6 μηνών, όχι μεγαλύτερο για να μπορεί να ζήσει μας και να ζήσουμε μαζί του, αρμονικά.
Παντως η κουταβα που σου ειπα παραπανω ειναι ιδανικη γι αυτο που θελετε νομιζω... τα παει πολυ καλα με ολα τα σκυλια και ειναι και επιβλητικη σαν παρουσια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ