Τώρα τι κάνουμε χωρίς παρέα;

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Να'μαστε κ μειειεις!
Πέρασε λίγος καιρός για να κάνουμε την επανεμφάνιση μας. Με τν μετακόμιση ακόμα περιμένουμε να γίνει η σύνδεση κ χαθηκαμε. Απο βδομάδα θα μπούμε γερά όμως! :)

Έχουμε με το Τσιλι περίπου 25 μέρες στην νέα πόλη κ το νέο σπίτι. Κάνουμε βόλτες να την μάθουμε. Να βρούμε μέρη για βόλτα, μέρη για παιχνίδι, να δούμε που είναι ο κτηνίατρος...

Εντυπώσεις μέχρι τώρα... Κ καλές κ κακές. Το καλύτερο είναι ότι το σπίτι είναι 2 βήματα απο την παραλια κ κάθε μέρα η μικρη λυσσαει στο τρέξιμο κ το παιχνίδι. Βολεύει κ το λεπτό χαλικακι κ το χαίρεται.
Το κακο είναι ότι ακόμα δν έχει βρει παρέα για να παιζει. Εκτός απο τους φίλους της απο τν Πάτρα που μας έκαναν ήδη επίσκεψη, εδω σαν να μην υπάρχει άλλο σκυλι νιώθουμε! Ούτε καν με λουρι στο δρόμο δν είδαμε άλλο ακόμα.

Γενικά οι ντόπιοι απο ότι είδα ως τώρα δν είναι ιδιαίτερα φιλοζωοι. Στην πρώτη βόλτα μας μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά 3 αδεσποτακων που είδαμε. Κανένα δν έκανε κίνηση να πλησιάσει, όχι για παιχνίδι, ούτε καν απο περιέργεια... Φαίνονταν φοβισμένα κ απομακρύνθηκαν γρήγορα. Μάλλον δν έχουν καλές εμπειρίες με ανθρώπους. Όταν εσκυψα κ φώναξα το μοναδικό που δν έφυγε τρέχοντας, με κοιτούσε περίεργα σαν να περιμενε τν κλωτσιά... Εννοείται δν πλησίασε ποτε.

Η αλήθεια είναι ότι ανησυχώ λιγο... Η μικρη έχει μάθει να παιζει με ότι σκυλι είναι πρόθυμο να το κάνει. Εδω δν βλέπω να έχει πολλές ευκαιρίες...

Σήμερα ηρθαμε στο χωριο -εξ ου κ η σύνδεση για να μπω να δω τι κάνετε ;) - κ με το που είδε τον Ρεξ κ την Μπαλού εδω, έκανε σαν τρελη απο την χαρα της!

Το βλέπω ότι της λείπει αλλα δν μπορω να κάνω κ πολλα... Έχει κανεις καμία πρόταση; Όλοι προσαρμοζομαστε ακόμα κ για κανέναν δν είναι εύκολο αλλα νομίζω ότι για τν Τσιλι ειδικα άλλαξαν πολλα πολυ γρήγορα. Λέτε να ξεχάσει το πόσο κοινωνική είναι κ να γίνει απο κείνα τα σ****σκυλα που δν κάνουν με κανέναν;
Μήπως ανησυχώ πολυ κ γίνομαι γραφική; Τι να πω κ γω... :p

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Το σκέφτηκα... Δν έχω ρωτήσει την ιδιοκτήτρια κ νομίζω θα έχει θέμα. Ξερω τι λεει ο νόμος κ αυτη είναι κ πολυ καλη, αλλα δν ξερω αν πρέπει να το πω όταν κ για τν Τσιλι το κουβεντιασαμε για να πει ναι...

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
"Όλοι οι κάτοικοι της επαρχιακής κ απομονωμένης αυτής πόλης,μοιράζονταν ένα μυστικό.Ένα επτασφράγιστο μυστικό που κανείς ξένος δεν πρέπει να μάθει.Τα σκυλιά ήταν ανεπιθύμητα,και η πλήρης απουσία αδέσποτων στα γκρίζα σοκάκια της μυστήριας αυτής πόλης ήταν εμφανής.Η νεαρή πρωταγωνίστρια θα κλειθεί σύντομα να αντιμετωπίσει τους πιο σκοτινούς φόβους της,καθώς έρχεται αντιμέτωπη με τους αφιλόξενους ντόπιους κατοίκους και τις ανατριχιαστικές δεισιδαιμονίες τους..
Τι πραγματικά κρύβεται κάτω από αυτό το πέπλο μυστηρίου που σκεπάζει την επαρχιακή αυτή πόλη- φάντασμα?
Έρχεται τα Χριστούγεννα στις οθόνες σας,ένα σκυλοθρίλερ που θα κάνει την σπονδυλική σας στήλη να ριγίσει από τρόμο..."

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Διαβαζω στο πρωτο ποστ την δικη μας χρόνια πραγματικοτητα(χωρις αδεσποτακια και επισκεψεις φιλων)...
Βεβαια, εμεις ετσι μαθαμε απο την αρχη ενω εσεις μαθατε αλλιως. Ποσο ειναι τωρα το σκυλακι;

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Αν καταλαβα καλα ο νεος τοπος διαμονης ειναι η Ναυπακτος?
Υπαρχει εκπαιδευτηριο εκει οποτε μπορεις να περασεις απο εκει και να κανεις γνωριμιες ;)
Εξαλλου μικρη ειναι η Ναυπακτος,θα βρισκεστε σιγουρα....

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Homer αλήθεια υπάρχει εδώ εκπαιδευτρια;;; Έχεις περισσότερα στοιχεία να μου δώσεις ή εδώ ή με πμ; Θα με υποχρεωνες! Εννοείται θα της έκανα επισκέψεις απλά κ μόνο για να της σκοτιζουμε λίγο τα σκυλιά της. Αν θέλει βοήθεια σε θέματα κοινωνικοποίησης η Τσιλι είναι πολύ καλή δημοσιοσχεσητισσα! :)

Ice η μικρή μου είναι περίπου 1,5 έτους τώρα. Αν σκεφτείς ότι από το 2ο εμβόλιο κ μετά ήταν κάθε μέρα με σκυλοπαρεα, καταλαβαίνεις τι αλλαγή έγινε τώρα... Ευτυχώς είναι το χωριό κοντά κ τν πάω στα αλλα σκυλιά μας εκεί κ ξεδινει λίγο αλλα όταν είμαστε σπίτι πάμε βόλτες συν παραλία κ είναι μονη. Πόσο να παίξει με το μπαλάκι της; ;) περιμένω πως και τι τν επόμενη επίσκεψη φίλων από τν Πάτρα. Έτσι είσαστε εσείς είπες; Υποθέτω είναι θέμα συνήθειας... Πάντως αν έρθετε καμία εκδρομή κατα δω μου λες ε; :)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
για τν Τσιλι το κουβεντιασαμε για να πει ναι...
Κοριτσάρα, τώρα με τις μειώσεις ενοικίων, τα σπίτια που ξενοικιάζονται, το επίδομα εθελούσιας αποχώρησης (με τους ήδη 22.000 σχεδόν που έχουν γυρίσει στις χώρες τους) έχει αλλάξει το κλίμα, αν σου κάνει το δύσκολο ο σπιτονοικοκύρης, επειδή είναι δικαίωμα σου, απλά πας για άλλα, δεν το συζητάς μαζί του, γιατί τότε είσαι εσύ υπό κι αυτός σου κάνει χάρη.

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Αυτο ειναι το site http://www.goulasland.gr/main.html
Αν απαγορευται για διαφημιστικους λογους παρακαλω οι υπευθυνοι ας το μεταφερουν σε π.μ.
Εξαλλου εγω δεν ξερω τη δουλεια του...απλα γνωριζω την υπαρξη του... και ισως σε βοηθησει!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.691
4.332
43
www.proudtobegreek.eu
Βρε Μαράκι στην παραλία (κοντά στα ξενοδοχεία) έχει αρκετά αδεσποτάκια που τα κακόμοιρα έρχονται χαρούμενα και επίσης έχω δεί και αρκετούς να βγάζουν τα σκυλάκια τους...

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Σωστά Άρη μου. Εννοείται από ένα σπίτι θα διαλεγα τν Τσιλι όπως κ να έχει. Απο τν άλλη κουβεντιαζοντας με τν Κατερινα κατάλαβα για άλλη μια φορά ότι πολλές φορές φταίμε εμείς που έχουμε ζώα στο σπίτι μας που δν τα θέλουν αυτοί που δν έχουν. (αν κ δν βάζω εμάς στην ίδια κατηγορία με το παρακάτω) Μου εξήγησε ότι ο λόγος ήταν η άσχημη εμπειρία απο τον γείτονα της στν Θεσσαλονίκη που έχει ένα ροτ παρατημενο στο μπαλκόνι ακριβώς δίπλα της. Το σκυλί λερώνει, μυρίζει κ γαυγιζει κ ενοχλεί τους πάντες. Όταν είδε τν δική μου κ της εξήγησα ότι το μπαλκόνι το έχει μόνο για να βγαίνει μονη της τα πρωινά να κάνει φωτοσυνθεση κ η πόρτα μένει ανοιχτή για να γυρίσει μέσα μαζί μας οπότε θέλει, έβαλε τα γέλια κ είπε το ναι αμέσως. άλλωστε έτσι τα έμαθε τα σκυλιά στν Αυστραλία όπου μεγάλωσε αλλα στν Ελλάδα κ δη στν Ναύπακτο τα βλέπει αλλιώς κ δν θέλει.

Homer σε ευχαριστώ πολυ. Θα το κοιτάξω.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Βρε Μαράκι στην παραλία (κοντά στα ξενοδοχεία) έχει αρκετά αδεσποτάκια που τα κακόμοιρα έρχονται χαρούμενα και επίσης έχω δεί και αρκετούς να βγάζουν τα σκυλάκια τους...
Αργυρώ μου στο Γριμποβο λες; Ούτε ένα σου λέω 1 μήνα τώρα! Τόση ατυχία; Τι να πω; Μήπως ήρθες καλοκαίρι κ ήταν επισκέπτες; Πάντως εμείς κάθε μέρα πάμε αν είναι κάποιος θα τν βρούμε που θα παει;;;

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.691
4.332
43
www.proudtobegreek.eu
Αργυρώ μου στο Γριμποβο λες; Ούτε ένα σου λέω 1 μήνα τώρα! Τόση ατυχία; Τι να πω; Μήπως ήρθες καλοκαίρι κ ήταν επισκέπτες; Πάντως εμείς κάθε μέρα πάμε αν είναι κάποιος θα τν βρούμε που θα παει;;;
Έχω έρθει αρκετές φορές βρε Μαράκι...και πάντα βλέπω..τι να πώ...λές να έπεσα στις περιπτώσεις?!:p
Στην παραλία λέω εκει που έχει κάτι σαν ποταμάκι...τώρα δε θυμάμαι πώς λέγεται..έχει 2-3 ξενοδοχεία και απο κάτω είναι καφετέριες,ταβέρνες και κάτι κούνιες..στην παραλία..

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ναι το Γριμποβο είναι. Εκεί είδε πρώτη φορά το Τσιλι κυκνους κ πάπιες. Παραλίγο να πέσει στη λίμνη η χαζοβιολα να δει τι είναι! Χαχα!
Όσο για τν κτηνιατρο, αν κ πήγα για να πάρω τροφή η αλήθεια είναι δν σκέφτηκα να τν ρωτήσω... Θα το κάνω όμως τώρα που πήρα τν ιδέα.
Κ Αργυρώ! Να έρθεις κ τώρα που είμαι γω εδώ ε; :)

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Παντος η Ναυπακτος ειναι κοντα μας.....
Οποτε αν κανονισουμε βολτιτσα θα σας ενημερωσουμε για να κανουν παρεα...;)

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.691
4.332
43
www.proudtobegreek.eu
Ναι το Γριμποβο είναι. Εκεί είδε πρώτη φορά το Τσιλι κυκνους κ πάπιες. Παραλίγο να πέσει στη λίμνη η χαζοβιολα να δει τι είναι! Χαχα!
Όσο για τν κτηνιατρο, αν κ πήγα για να πάρω τροφή η αλήθεια είναι δν σκέφτηκα να τν ρωτήσω... Θα το κάνω όμως τώρα που πήρα τν ιδέα.
Κ Αργυρώ! Να έρθεις κ τώρα που είμαι γω εδώ ε; :)
Θα το φροντίσω εννοείται...εξάλλου πρέπει να φάμε απο τα χεράκια του αντρούλη σου ε!!!;)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Homer οποτε θες! Χαρά μας θα είναι!

Αργυρώ μου σε περιμένουμε με τν κοριτσαρα σου για βόλτες στην παραλία! :)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
αρη μου?κοριτσαρα?
τι εχουμε εδω!!!????????????????
ευκαιρια που δεν εχει σκυλια να γινεις λιγο φιτ μη τα κανουν ολα τα σκυλουνια!!!;):D
1ον να μας κανεις τν χάρη παλιοζηλιαρη! Το αφήνω στν Άρη να σου απαντήσει κατάλληλα! Βασίλη ΜΑΣ! χαχα!

2ον έχω περπατήσει μαζί της όσο δν έχω περπατήσει ποτέ αυτόν τν καιρό για να μάθουμε λίγο κ τν πόλη. Κ στην παραλία απο τύψεις που δν έχει παρέα τρεχοβολαω πάλι. Αστα! Τραβαω περίσταση που έλεγε κ ο παππούς μου!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ