Τυφλή σκυλίτσα...

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
προχθες μας εφεραν στη φιλοζωικη αυτη εδω τη μικρη...

ειναι σε πολυ κακη κατασταση οπως φενετε...

ειχε βγαλμενο ματι στο οποιο εγινε εξοριξει και ραφτικε το βλεφαρο,το αλλο ειναι χαλια δε φενετε καν και μαλλον δε θα δει ουτε απ αυτο... εχει σπασμενο σαγονι και υποψιαζομαστε οτι δεν εχει ουτε ενα δοντι... παρ ολα αυτα εχει ορεξη και ταϊζετε με κονσερβα-πατε αραιωμενο με νερακι ... εχει μια πολυ μακρια γλωσσα και εμενα μου κανει καπως σαν ημιαιμο πεκινουα-τσιουαουα... το ζωο ειναι πολυ υπομονετικο και καλοβολο... σας την ανεβασα να τη δειτε γιατι απο χθες που την ειδα τη λυπιθηκα και την συμπαθισα τη καϊμενη... θελω να ελπιζω πως θα παει καλα και θα μπορεσει να βρει τους ρυθμους της με τα νεα δεδομενα. η κατασταση της δεν ξερουμε πως εφτασε σε αυτο το σημειο...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν είναι για λύπηση το ζώο, ούτε είναι κακόμοιρο!
Τα ζώα προσαρμόζονται ότι και αν τους σερβίρει η ζωή!

Κακόμοιρο και για λύπηση είναι το είδος μας...

Στην σκυλίτσα παρατηρώ προβληματική μορφολογία έως δυσμορφία μελών!
Ένας θεός ξέρει πιο βλήμα έκατσε και ζευγάρωσε σκυλιά και βγήκε αυτό το πλάσμα!

Ζωή να 'χει!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Δεν είναι για λύπηση το ζώο, ούτε είναι κακόμοιρο!
Τα ζώα προσαρμόζονται ότι και αν τους σερβίρει η ζωή!
Συμφωνώ απόλυτα!!

Μακάρι να βρει ένα σπίτι το σκυλάκι να την φροντίσουν!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
λοιπον... το ματι το ειχε ραψει ο γιατρος,δεν το ειχε βγαλει... το αλλο ματι δεν υπαρχει ,ειναι χαμενο απο καιρο οπως μας ειπε... εχει γλαυκωμα και ελκος στο ματι που υπαρχει....

σημερα την κουρεψαμε (KM2 ανδριαννα ...την εβγαλε και αυτη!) και εφυγαν οι παλιοτσιβες απο πανω της(κοιλια και ποδια ηταν μεχρι το δερμα τσιβες) .... και...ελπιζω αυριο να σας εχω καποια καλα νεα!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
me ta matia kai το στομα δεν περιμενουμε και πολλα... παντως η διαθεση της εχει ανεβει πολυ απ οταν ηρθε (γαυγιζει απ τη χαρα οταν ειναι να τη βγαλουμε απ το κλουβι!!)...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
κούκλα είναι και μου φαίνεται έχω αρχίσει να ερωτεύομαι τα ημίαιμα γιατί είναι όλες του γλύκες.τώρα για τα ματάκια της λυπάμαι και δεν θέλω να σκεφτώ ποιός μπορεί να το έκανε η πώς έγινε.περαστικά της και με ένα καλό σπιτάκι γιατί της αξίζουν πολλά.

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
δεν την βγάζετε ελπίδα στο όνομα; τι τραβάνε αυτά τα ζωάκια από το νο1 ζώο...