Τσιγκούνης (;) γείτονας

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Χθες συνειδητοποίησα ότι ο γείτονάς μου έβγαλε το scalibor του Κοντού και το έβαλε στον σκύλο του :confused: Το πώς το κατάλαβα είναι άλλη ιστορία, πάντως είναι γεγονός: Το scalibor χάθηκε για 2η φορά (για την 1η δεν λέω τίποτα,δεν ξέρω), και βρέθηκε στο λαιμό του κουταβιού του.
Σήμερα δεν τον πέτυχα, ανυπομονώ πάντως, έχω ετοιμάσει ολόκληρο λογύδριο. Τι γιούφτοοοοοοοος :mad:

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Το μεσημέρι έπλενα τα πιάτα (υπονοούμενο για το πόσο καλή νοικοκυρά είμαι δλδ) και δεν ξέρω αν το κάνετε κι εσείς, μιλούσα μόνη μου τέλος πάντων.. Κι εκεί που έλεγα, έλεγα (πρόβα κανονική), αυτοφορτώνω, παρατάω τα πιάτα, βουτάω τα κλειδιά, και πάω και κόβω βόλτες έξω από το σπίτι του -αλλά δεν ήταν, θα'χε ακούσει τα μύρια όσα. Καλά, δεν ντρέπεται, μεγάλος άνθρωπος;; Του Κοντού το λουρί του έλειψε;; Ο τσιφούτης :mad:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Δεν θα μπορείς να το αποδείξεις πάντως :rolleyes:
Μπορεί να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένη :cool:

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Να ξέρατε με πόσους τέτοιους έχω τσακωθεί στον ύπνο μου.. Χαίρομαι που είσαι αποφασισμένη για να του τα ψάλεις στον ξύπνιο!

Μια φορά ξύπνησα με το ίδιο μου το παραμιλητό.. με την ημιπαράλυτη γλώσσα του ύπνου, άκουσα τη φωνή μου να λέει: "Θα 'πρεπε να ντρέπεσαι! Κ@ριόλ@"! Χαχαχα.. ! Σοκαρίστηκα τόσο από το γεγονός, που πλέον τα λέω πολύ πιο χύμα και τσουβαλάτα.

Έτσι! Όταν εκείνοι έχουν το θράσος να κινηθούν τόσο ποταπά, δε θα έπρεπε να ντραπούμε στο παραμικρό να τους βάζουμε στη θέση τους!

Μην κολλήσεις στην ανυπαρξία αποδείξεων.. ευκαιρία να κόψεις και αντιδράσεις!

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Μια χαρά μπορώ, γι'αυτό είπα ότι για το 1ο δεν είμαι σίγουρη. Στο 2ο όμως είχα κάνει σημάδι -το οποίο, ω θαύμα, το'χει το scalibor του δικού του.
Θα αρχίσω με ερωτήσεις για να του δώσω ένα περιθώριο να το βγάλει "οικειοθελώς" από το δικό του.

• Like
Reactions: zouzounos

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εμ, εγώ δε λέω για ένα διακριτικό σημάδι, λέω για κάτι που αν το πάρει κάνει καραμπαμ ότι είναι γυφτ.... εχμ.... τσιγκούνης (δε μου φταίνε σε τίποτα και οι Ρομά, κατάλαβες?)

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Έχει 4 θηλυκά. Η γυναίκα του όλο γκρινιάζει ότι δεν έχει λεφτά για στειρώσεις κλπ [μέχρι και spray effipro της είχα δώσει (και δεν κοστίζει και λίγο..)]. Παρόλα αυτά, παίρνει 5ο! Και δεν έχεις ρε π**στη να τους βάλεις ένα scalibor?? Απ'το ημιαδέσποτο περιμένεις που τρέχει στα χωράφια;;

Γιούφτος είπα, άλλο είναι :p Και να σου πω, Ρομά αν ήταν πιο πολύ θα συνεννοούμουν, θα τα χώναμε και οι 2 και στο τέλος θα μου το έδινε

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Άμα σου πω ότι δεν παρατήρησα ότι χρησιμοποίησες το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό? Τον εαυτό μου ημι-διόρθωσα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγω΄εχω σοβαρη απορία όμως!

Τα πιάτα τι απεγιναν???????????????

Αν δεν τον πετύχεις και αύριο, παρε ενα Α4 και γράψε "το να παίρνεις το αντιπαρασιτικό από ημι-αδεσποτο για να το φορεσεις στο σκυλο σου και να μην πληρώνεις ουτε ευρώ, ειναι τουλάχιστον γυφτιά" και κόλλα το απέξω από το σπιτι του!

• Like
Reactions: Anniegr

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Επίσης θα είχε ενδιαφέρον αν στην εσωτερική μεριά του επόμενου scalibor έγραφες:
"Ούτε να το διανοείσαι τσιφούτη! Σα δε ντρέπεσαι.."
Εναλλαχτικά: "ξέρω ποιός είσαι και που μένεις ρε ΞΕΦΤΥΛΑ..!"
Σαφώς θα ήταν κι αυτό ένα κάποιο μαρκάρισμα, αλλά φανταστείτε τη μούρη του καθώς θα το διάβαζε!

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Εγω΄εχω σοβαρη απορία όμως!

Τα πιάτα τι απεγιναν???????????????

Αν δεν τον πετύχεις και αύριο, παρε ενα Α4 και γράψε "το να παίρνεις το αντιπαρασιτικό από ημι-αδεσποτο για να το φορεσεις στο σκυλο σου και να μην πληρώνεις ουτε ευρώ, ειναι τουλάχιστον γυφτιά" και κόλλα το απέξω από το σπιτι του!
Σοβαρή απάντηση στην σοβαρή απορία: Τα έπλυνα (δεν έχουν εκπαιδευτεί ακόμα να καθαρίζουν μόνα τους δυστυχώς (n)) :ROFLMAO:

Μα,είναι τραγικό, ρώτησα τη γυναίκα του μήπως τάχα το είχε δει κάπου, μου λέει "δεν ξέρω τίποτα" κι όταν της είπα ότι το κουτάβι της φοράει το scalibor του Κοντού, μου είπε αποκλείεται. Βέβαια μετά το άλλαξε και είπε να ρωτήσω τον άντρα της γιατί αυτή δεν ασχολείται με τα κυνηγόσκυλα :whistle:
Το έτερο τραγικό είναι ότι σε 1 μήνα θέλει αλλαγή κι αυτός θα νομίζει ότι το κουλούκι είναι προστατευμένο από τα τσιμπούρια :cool:

@d-friend χωρίς πλάκα, αυτό θα γράψω στο επόμενο :cool:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αλλη φορά να νευριάζεις οταν δεν εχεις δουλειες. Φαντάσου να σιδερωνες και να τα παράταγες να πας να του τα ψάλλεις... εισαι επικίνδυνη!

Όταν τον πιασεις πάντως να του τα πεις... πες του και οτι σε λιγοτερο από μηνα θα εχει τελειώσει η δράση του scalibor μπας και νιώσει λιγο περισσότερο μακακας που ξεφτυλιστηκε για 2-3 βδομάδες αντιπαρασιτικής προστασίας.

• Like

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Πάντως να ξερεις Αννυ οτι γενικα ο κόσμος εχει αποθρασυνθει πολυ και τωρα ε την κριση ακομα περισσοτερο. Πριν κατι μηνες ημουν για βολτα σε ένα πράσινο χώρο του δημου και λιγο πιο κατω είναι το αμαξοστασιο με τα απορριματοφορα του δημου. Απεξω απο εκει εχει 2-3 αδεσποτα αν θυμαμαι καλα, τους φορανε σε ολα ενα απλο κολαρο με πλαστικο κουμπωτο κλιπ, και ενα πλαστικο μπρελοκ απο αυτα που παιρνουν ετικετες. (εχουν αφαιρεσει την ετικετα και εχουν γραψει με ανεξιτηλο μεσα στο μπρελοκ ενα Σ-12 ή Σ-11, το οποιο εμαθα αργοτερα απο μια φιλη που ειναι ασχολειται με τα του δημου οτι ειναι κωδικος για την στειρωση των θυληκων).
Σε πληροφορω λοιπον οτι ενα απογευματακι οπως γυρναγα σιτι πετυχαινω ενα τυπο ο οποιος πηγε στο ενα σκυλακι του δωσε να φαει κατι σαν μπισκοτα για σκυλους, και αφου του βαλε στην αρχη κατω και μετα του δινε με το χερι,το χαιδεψε λιγο και τσουπ παταει το κλιπ του κολαρου το παιρνει και φευγει. Για πολυ κακη μου τυχη ειχτα σκυλακια αυτα μας γαβγιζαν απο μακρια και δεν μπορεσα να πλησιασω να του πω τι τραγικος που ηταν τοσο αυτος οσο και η πραξη του!
Οποτε στο επομενο σκαλιμπορ γραψε κατι μεσα με μαρκαδορο και ξεντροπιασε τον!

• Like

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Κλαίω :ROFLMAO: Α ρε Ταμτάκο αθάνατε.. :love:

Ξαναφόρτωσα τώρα που τα διάβασα πουρνό πουρνό, 3 βόλτες θα βγω σε λίγο, στη μία δεν θα τον πετύχω τον κερατά;;

Γιάννη μη μου βάζεις ιδέες, 3 λουράκια με κλιπ έχει χάσει το κοντό-τα 2 τα βρήκα όμως φαγωμένα, να το πω κι αυτό (μου'χει βγει ο κούκος αηδόνι, έτσι..o_O), λες;;; Στα δικά μου δεν είχα λεφτά και δεν έβαλα εν τω μεταξύ, φαντάσου.

Πάω,πάω.. (y) (Να τον πετύχω τώρα να λέτε γιατί το απόγευμα έχω σίδερο :p)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα