Γεια σας ,ειμαι νεο μελος με αρκετες αποριες. Εχω εναν κουταβο 2μηνων τον Μπρουνο ,ημιαιμο ,τυπου Ροτβαιλερ. Τον βρηκα πριν ενα μηνα κατω απο την αυλη μας στον δρομο,τυχερος ηταν που δεν τον πατησε αυτοκινητο, ισα που μπορουσε να περπατησει, λοιπον,ειμαστε μαζι ενα μηνα τωρα και τα παμε πολυ καλα, εχει γενικα πολυ καλο χαρακτηρα δεν ειναι το τρελαμενο κουταβι που γαυγιζει ολη την ωρα ,γενικα γαυγιζει σπανια ,μονο οταν παιζει μαζι μου η οταν κανει σπασιμο στην γατα μας . Το θεμα μου ειναι οτι το παιχνιδι τουειναι αρκετα αγριο δαγκωνει χερια ποδια, δεν μπορω να το χαιδεψω χωρις να γυρισει να με δαγκωσει εστω και πολυ μαλακα, εδω και λιγες μερες εχει βγαλει και μια αλλη συμπεριφορα,οταν κανω κατι που δεν του αρεσει πχ οταν τον τριβω με το βιτεξ με νερο και μηλοξυδο συνηθως το κανω μετα το μπανιο για να μαλακωσει και να γυαλισει το τριχωμα, δεν του πολυαρεσει και αρχιζει τις απειλες , γρυλιζει και γαυγιζει τοσο αγρια μερικες φορες γυρναει να με δαγκωσει που λεω οτι αν ηταν μεγαλο ,ενηλικο σκυλι θα με ειχε κανει κομματακια,για πολυ αγριοτητα μιλαμε και σοβαρα οχι παιχνιδιαρικα, αυτο το κανει και οταν προσπαθω να του βγαλω τα κολλιτσιδια η κανενα τσιμπουρι που κολλησε παιζοντας στον κηπο. Πως να συμπριφερομαι σε τετοια περιπτωση να το αφηνω ησυχο να γινεται το δικο του η να το μαλωνω και να επιμενω , ειναι δειγμα αυτη η συμπεριφορα οτι δεν με σεβεται με βλεπει σαν κατωτερο , αν και προσεχω πολυ απο τωρα να τον κανω να καταλαβει ποιος ειναι ο αρχηγος , εννοω με το φαγητο και τις λοιπες μεθοδους ......ειναι μικρουλης ακομα και φοβαμαι μην του δημιουργησω ψυχολογικα με λανθασμενους χειρισμους. Ευχαριστω εκ των προτερων....