Τρώει τις πάνες, τι να κάνω;

BreJohn

Member
31 Αυγούστου 2012
20
0
Μέχρι στιγμής έτρωγε μόνο τις καθαρές και μόνο ανα φάσεις τον έπιανε και έτρωγε και τις βρώμικες! Αλλά σήμερα ο κόμπος έφτασε στο χτένι, πήρε την πάνα(που την έχω στο μπαλκόνι!) με τα κακά του πάνω και την έφερε στο δωμάτιο μου:shock::mad: Ειλικρινά πρώτη φορά τσαντίστηκα τόσο πολύ μου ρθε να το πετάξω μαζί με την πάνα από κάτω(δεν τ κανα ευτυχώς! χεχε)

Δοκίμασα να τις κολλήσω με μονωτική ταινία από κάτω αλλά τότε είναι που γουστάρει πιο πολυ. Επίσης, αν δεν βάλω καθόλου και δεν προλάβω να καθαρίσω αρχίζουν και στάζουν στην τέντα της από κάτω(ευτυχώς δεν το χει καταλάβει ακόμα :-\")

Έχετε σκεφτεί κάτι;

Είναι 3 μηνών και δεν μπορώ να το βγάζω ακόμα έξω :lloroso:

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Κοιταξε να δεις.. οι πανες εχουν πανω τους μια ουσια που ελκει τα σκυλια για να πηγαινουν να τα κανουν εκει.. το θεμα ειναι ομως οτι απο τη στιγμη που τα ελκει για κακα πιπι τα ελκει κ γενικως καποιες φορες.. ως κουταβι θα αρχισει να τη δαγκωνει λοιπον κ να την κανει κομματια.. μια καλη λυση κ σχετικα πιο οικονομικη απο τις πανες ειναι να βαζεις εφημεριδα μερικως (ελαφρα) λερωμενη με τις "μυρωδιες" του κουταβιου σου.. μπορεις ομως να μου απαντησεις σε κατι? τις πανες τις τρωει κ οταν εισαι μπροστα η μονο οταν λειπεις?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Επίσης, αν δεν βάλω καθόλου και δεν προλάβω να καθαρίσω αρχίζουν και στάζουν στην τέντα της από κάτω(ευτυχώς δεν το χει καταλάβει ακόμα :-\")
Αυτό πάλι, πως γίνεται; Δεν περιβάλεται από στηθαίο η βεράντα σου;
To θέμα πάντως, έχει ξανασυζητηθεί. Κάνε μια αναζήτηση.

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Αρχικό μήνυμα απο ollandos13 Κοιταξε να δεις.. οι πανες εχουν πανω τους μια ουσια που ελκει τα σκυλια για να πηγαινουν να τα κανουν εκει..

Αυτό, πρώτη φορά το ακούω.
mareco δεν κοβω κ τον λαιμο μου αλλα ετσι εχω ακουσει παραπανω απο μια φορες! κ μου φαινεται πολυ λογικο επισης! ενιγουει!!! :D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αυτό, πρώτη φορά το ακούω.
Και όμως... υπάρχουν πάνες που υποτίθεται ότι έχουν διάφορες μυρωδιές (τύπου χώμα, γρασίδι κτλ) που υποτίθεται οτι έλκουν τα κουτάβια.. :rolleyes:

BreJohn

Member
31 Αυγούστου 2012
20
0
@ollandos13 Περιέργως ασχολείται με τις πάνες μόνο όταν είμαι και εγώ και τον περιμένω να τα κάνει, όταν πάει μόνος του δεν έχει τύχει να την δω σκισμένη ή μέσα στο δωμάτιο! Το θέμα είναι το βράδυ, που περιμένω να τα κάνει για να τον βάλω στο crate :(

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
συγγνωμη κιολας βρε brejohn αλλα τα κανει αυτα οταν εισαι εκει κ δεν το διορθωνεις?

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
Ποσα παιχνιδια εχει μαζι του να παιξει??? Αν το εχεισ στο μπαλκονι και δεν εχει να παιξει με τιποτα ειναι λογικο να κανει αυτα που κανει...Παρτου 2-3 παιχνιδια παρτου και αυτι γουρουνιου και κανενα κοκαλακι μικρο και 8α δεις οτι δεν θα παει στην πανα....

BreJohn

Member
31 Αυγούστου 2012
20
0
συγγνωμη κιολας βρε brejohn αλλα τα κανει αυτα οταν εισαι εκει κ δεν το διορθωνεις?
Δεν ακούει, ακόμα και αν έχω λιχουδιά προτιμά να φάει την πάνα! Τι στο διά..ο από κρέας είναι;

BreJohn

Member
31 Αυγούστου 2012
20
0
Ποσα παιχνιδια εχει μαζι του να παιξει??? Αν το εχεισ στο μπαλκονι και δεν εχει να παιξει με τιποτα ειναι λογικο να κανει αυτα που κανει...Παρτου 2-3 παιχνιδια παρτου και αυτι γουρουνιου και κανενα κοκαλακι μικρο και 8α δεις οτι δεν θα παει στην πανα....
Δεν του έχω παιχνίδια στο μπαλκονάκι γιατί υποτίθεται ότι εκεί πάει για ένα συγκεκριμένο λόγο, αν του έχω και παιχνίδια νομίζω δε θα τα κάνει ποτέ...

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Δεν ακούει, ακόμα και αν έχω λιχουδιά προτιμά να φάει την πάνα! Τι στο διά..ο από κρέας είναι;
διορθωση δεν εννοω να προσπαθησεις να του αποσπασεις την προσοχη! εννοω να δειξεις στο κουταβι σου οτι αυτο ειναι λαθος ειτε με ενα μη εντονο ειτε με καποια τιμωρια.. τροπους τιμωριας μπορεις να μαθεις ρωτωντας καποιον εκπαιδευτη η ακομα κ ατομα που μπορει να εμπιστευεσαι μεσα απο το φορουμ..

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Εμενα το κανει αυτο μονο οταν λειπω..απλα λειπω αρκετες ωρες κ ισως να το θεωρω κ λιγο λογικο...παρολα αυτα ομως ειναι κατι που με πειραζει γιατι ενω εχει παρα πολλα παιχνιδια να παιζει παει κ ξεσκιζει τις βρωμικες τις πανες κ μετα τα κανει οπου ναναι??? &€@&€€&@&€€

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Παρειγγειλα απο groupon ενα πλαστικο παρομοιο με αυτο που βλεπω στην φωτο,μονο που εκεινο εχει τεχνιτο γρασιδι κ λεει εχει κ την μυρωδια ουτως ωστε να πηγαινει εκει το σκυλι...περιμενω λοιπον να μου ερθει κ ελπιζω να ξενοιασω...!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul