Β Βαγγελης Λαρισα Member 10 Ιουλίου 2011 21 0 7 Δεκεμβρίου 2011 #1 Εχω μια σκυλιτσα 8 μηνων ειναι φισιολογικο να τρωει η σκυλιτσα μου τα κοπρανα της αν οχι τη μπορω να κανω ???
Εχω μια σκυλιτσα 8 μηνων ειναι φισιολογικο να τρωει η σκυλιτσα μου τα κοπρανα της αν οχι τη μπορω να κανω ???
ChilliJRT Well-Known Member 21 Αυγούστου 2011 1.970 139 Πάτρα 7 Δεκεμβρίου 2011 #2 Κοπροφαγία Κ γεια σου Βαγγέλη από την Λάρισα
sevah Well-Known Member 29 Μαϊου 2009 1.543 4 Ιωαννινα 7 Δεκεμβρίου 2011 #3 Γεια σου Βαγγέλη. Από που έχεις αποκτήσει την σκυλίτσα σου?
Alexia Well-Known Member 10 Ιουνίου 2008 6.350 202 65 Brussels dolceconspirito.com 7 Δεκεμβρίου 2011 #4 Γεια σου Βαγγέλη από την Λάρισα! Υπάρχουν αρκετές συζητήσεις σχετικά με την κοπροφαγία. Κάνε μια αναζήτηση και αν δεν σε καλύψουν οι απαντήσεις, κάνε τις ερωτήσεις σου, σε κάποιο παλαιότερο θέμα. Σου παραθέτω ενδεικτικά μερικά: Κοπροφαγία Κοπροφαγία!!! Τρώει τα κακά του και πίνει τα τσίσα του... γιατί;
Γεια σου Βαγγέλη από την Λάρισα! Υπάρχουν αρκετές συζητήσεις σχετικά με την κοπροφαγία. Κάνε μια αναζήτηση και αν δεν σε καλύψουν οι απαντήσεις, κάνε τις ερωτήσεις σου, σε κάποιο παλαιότερο θέμα. Σου παραθέτω ενδεικτικά μερικά: Κοπροφαγία Κοπροφαγία!!! Τρώει τα κακά του και πίνει τα τσίσα του... γιατί;