Τρώει τα κόπρανά του.....τι θα κάνω;;

bloomgirl

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
22
0
ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
εχω ενα σιξ τσου ......και προσπαθω να βρω τροπους αλλα τιποτα.....εβαλα μια ειδικη σκονη...κ δεν επιασε....μ ειπαν για ταμπασκο...κ παλι τιποτα....δεν μασαει πουθενα..... πιπέρι.....κ πάλι τίποτα.....το μόνο καλο ειναι οτι οταν ειναι μαζι μου εχει μαθει π τον επιβραβεύω οταν κανει κακακια του κ ερχεταιι κ με σκουντάει να του δωσω δωρακι...οταν λειπω ομως.....τα εξαφανιζει!!! .....α!!!....αμα γυρισω την πλατη μου κ φυγω απο τον χωρο που ειμαι...κ δεν δωσω σημασια οτι εκανε τα κακακια του κ πρεπει να δωσω δωρακι παλι τα τρωει....
του εχω πανουλα κ τα κανει......

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
πολλά κουτάβια περνάνε μια τέτοια φάση, θα σταματήσει κάποια στιγμή, στο μεταξύ μάζευε τις ακαθαρσίες α μ ε σ α

sofakik

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
125
0
θεσσαλονικη
το εκανε και δικια μου!!αυτο που μου ειπαν και τ εμανα και επιασε ηταν το εξης....μαλωσε το εντονα...να φοβηθει να καταλαβει οτι ειναι κακο...δεν ξερω αν ειναι καθος απλα με εμενα το εκοψε κατευθειαν.....μηπως ομως την μαλωνεις οταν τα κανει και επειδη φοβαται?εχω ακουσει οτι το κανουν καποια σκυλακια.....

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Και εχω δει (παρα-τριχα),οτι μπορεις να τριψεις ανανα μεσα στην τροφη του,και μετα θα του μυριζουν ασχημα και θα εχουν ασχημη γευση και δεν θα τα τρωει.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
εχω ενα σιξ τσου ......και προσπαθω να βρω τροπους αλλα τιποτα.....εβαλα μια ειδικη σκονη...κ δεν επιασε....μ ειπαν για ταμπασκο...κ παλι τιποτα....δεν μασαει πουθενα..... πιπέρι.....κ πάλι τίποτα.....το μόνο καλο ειναι οτι οταν ειναι μαζι μου εχει μαθει π τον επιβραβεύω οταν κανει κακακια του κ ερχεταιι κ με σκουντάει να του δωσω δωρακι...οταν λειπω ομως.....τα εξαφανιζει!!! .....α!!!....αμα γυρισω την πλατη μου κ φυγω απο τον χωρο που ειμαι...κ δεν δωσω σημασια οτι εκανε τα κακακια του κ πρεπει να δωσω δωρακι παλι τα τρωει....
του εχω πανουλα κ τα κανει......
Τι ηλικια εχει και απο που το πηρες;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Να μη σας απογοητευσω,αλλα καποιες φορες μπορει να ειναι και ψυχολογικο.Συνηθεια που δεν μπορει να κοψει.Ο δικος μου μεχρι και μεγαλος το εκανε.Βρε με την εκπαιδευτρια ειχαμε κανει τα παντα,βρε εχω ειχα δοκιμασει αλλα τοσα,βρε την κτηνιατρο ειχα πρηξει,τιποτα...Οταν πεινουσε και δεν ειχα προλαβει να τα μαζεψω,τα "μαζευε" αυτος.
Απο εκει που τον πηρα,παπυμιλς,δεν ειχε φαγητο και αυτα ετρωγε προφανως.Δεν μπορουσε να το ξεπερασει πολυυυυ καιρο.

Το σημαντικο ειναι,να μη τα βρισκει.Τα εκανε;Τα καθαριζουμε αυτοματα...Οσες λιγοτερες φορες το επαναλαμβανει,τοσο θα το ξεσυνηθιζει.

zil

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2009
109
0
Πολλα κουταβια το κανουν,μην αγχωνεσαι,θα σταματησει,απλα δειχνε του οτι δεν πρεπει να το κανει αυτο και μη χανεις την υπομονη σου,γιατι δε θα το κοψει πιθανον αμεσως...
Μου εχει τυχει και εμενα και καποια στιγμη το σταματησε.Τωρα ειναι ενος ετους και εχει μηνες να το κανει...
Τι ηλικια εχει το δικο σου?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97