Τρώει κουνούπια!

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Έλεος πια!
Για μύγες μυρμυγκια και αλλα έντομα δεν το συζητάμε τα έχουμε για ορεκτικα!
Πριν λίγο καθόμουν στον καναπέ και αυτη κάτω. Ξαφνικά πετάγεται απο το πουθενα δίνει ενα σαλτο και αρπάζει το κουνούπι απο τον τοίχο!
Και ερωτώ εγω! Ειναι φυσιολογικό;

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
χαχαχαχαχα! Το πρώτο μου Γ.Π. μια καλοκαιρινή νύχτα στο χωριό μέσα σε 4 ώρες είχε φάει 23 νυχτοπεταλούδες! Τί να πω! Μάλλον φυσιολογικό είναι! Γλυτώνεις και τα αντικουνουπικά έτσι άρα κάνεις και οικονομία!

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Χαχα!
Της εχω πει άμα δει κουνούπι να ορμησει γιατι άμα ορμησει το κουνούπι θα έχουμε θέματα!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.415
10.618
Athens
Κι εμένα τα τρώνε οι βρώμες - φοβάμαι ότι το χουν μάθει από τη γάτα. Ωστόσο δεν τις αφήνω και τους γκαρίζω αν τις κάνω τσακωτές γιατί φοβάμαι μήπως πάνε να κάνουν το ίδιο σε σφήκες-μέλισσες.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Να απαργορευετε στα σκυλια σας να πιανουν οτιδηποτε ηπταμενο εντομο!!
Και οι δικες μου εχουν προσπαθησει- αλλα εχουν φαει τετοια κατσαδα που τους εχει μηνει αξεχαστη!
Δεν ειναι λιγα τα σκυλια που εχουν φαει ετσι τσιμπιμα απο μελισσα/σφυγγα στο λαιμο και εχουν πεθαει ακαριαια!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
αν δεις καμια περιεργη συσκευη στην πριζα,να ξερεις....αντισκυλικο ειναι,το κουβαλησαν τα κουνουπια απο την αμερικη για να ξεκανουν τον σκυλο σου!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.415
10.618
Athens
Τρως μύγες στο γραφείο?
Απλά δεν έχεις ακούσει τη FrenchieFan να φωνάζει "Φους!".
Mπαίνουν όλοι σε Φους, σκύλοι, άνθρωποι, περιστέρια, πρόβατα, νυχτερίδες... :D

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ειναι αυτο που έλεγε ο παππους μου.... χάφτουν μύγες :p

κι εμενα τις κυνηγάει και μαλιστα αν ειναι απ αυτες που κανουν θορυβο μπορει να ασχολείται για ώρες.

komismitakons

Member
25 Μαρτίου 2013
12
0
Μάλλον δεν έπρεπε να μιλήσω, πριν από 10 λεπτά εξαφανίστηκαν 2 μύγες που πετούσαν μέσα στο δωμάτιό μου.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
και εμενα αν δει κανα πετουμενο η δικια μου πηδαει και το χλαπακιαζει ==))

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
τώρα τελευταία βλέπω αρκετά κουνούπια στο δωμάτιο και όσο μπορώ τα σκοτώνω έτσι δεν βάζω ακόμα αυτό για τα κουνούπια όμως πρίν απο λίγο είδα πάνω στην Μπέλα ένα καθαρματάκι και πήγα και το έδιωξα έτσι έβαλα!οι ερωτήσεις μου..μπορούν να της κάνουν κάτι κακο και δεύτερον εκείνο για τα κουνούπια μπορεί να την πειράξει(το έχω βάλει στην άλλη μεριά απέναντι της πίσω απο έναν καναπέ και έχω ανοίξει λίγο την πόρτα του δωματίου)?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul