Τροφη για Χασκι?

Nikosnayplio

Member
10 Ιουλίου 2015
18
9
46
Καλησπέρα εδω θελω τα φώτα σας, πρόσφατα ηρθε στην οικογένεια μας ο Οscar ειναι 3 μηνων, η ερώτηση ειναι τι γευση και ποια τροφη να προτιμήσω που ταιριάζει πιο πολυ στις αναγκες ενος χασκι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Νικος

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Δεν νομιζω να υπαρχει ειδικη διατροφη/τροφη για χασκυ,λογικα καποια puppy.Ο εκτροφεας του κουταβιου τι σου προτεινε ;

Nikosnayplio

Member
10 Ιουλίου 2015
18
9
46
Δεν ηταν εκτροφεας ειναι ο ξαδερφος μου που γέννησε η σκυλα του, αλλά αυτος δίνει την πιο φθηνή τροφη και γενικα δεν ασχολείται και πολυ.
Εγω ειμαι η αλλη άκρη ομως, εχω και δυο αγορια 5 χρονων και 9 μηνων που ολοι την ωρα παίζουν αγκαλιες μαζι του.

Nikosnayplio

Member
10 Ιουλίου 2015
18
9
46
Τωρα του εχω παρει μια friskies puppy purina με κοτόπουλο και λαχανικά αλλα δεν βλεπω και πολυ όρεξη, ο σκυλος είναι 3 μηνων και 10,6 σε κιλα.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Κοιταξε,εγω δεν μπορω να σου προτεινω καποιες μαρκες σκυλοτροφων(δεν εχω αλλωστε σκυλο για να ξερω) απλα το θεμα ειναι πως ολες οι τροφες δεν "καθονται" σε ολους τους σκυλους.Εξαρταται απο το ποσο που διατιθεσαι να δωσεις και τι θρεπτικα συστατικα εχουν.Αν κανεις καποια αναζητηση σε αυτο το υποφορουμ ισως μπορεις να βρεις καποιες βασικες πληροφοριες και αργοτερα να τις προσαρμοσεις σε αυτο που ταιριαζει στο κουταβι σου.

υ.γ. τα φρισκις γενικα πολυς κοσμος δεν τα εχει σε εκτιμηση.Για τα κιλα του δεν μπορω να εκφερω αποψη.

• Like
Reactions: sotirakis

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Υπαρχουν παιδια στο φορουμ που εχουν χασκυ,πιθανως θα δουνε το ποστ και θα σε βοηθησουν περισσοτερο ;)

kyrikaos

Member
23 Μαϊου 2015
7
1
36
Καλησπέρα !

Κάλες τροφές πολλές ! Το θέμα είναι ποσά είσαι διατεθειμένος να δώσεις .

Naturea / acana πολυ καλες ! 55 -65 τα 13κιλα περίπου

τοπ για μένα η orijen περίπου 85 εύρο ( ακριβούτσικη άλλα τα αξίζει )

εσύ θα πρέπει να πάρεις ia puppy large .

Διάβασε λίγο εδώ θα σε βοηθήσει να διαλλάξεις μια καλή τροφή

http://natureapetfoods.com/el/greece-7-χαρακτηριστικά-μιας-καλής-τροφής-κ/

και εδώ βλέπεις κριτικές για διαφορές τροφές

http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/index.php/cat/1

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Με χρονοκαθυστέρηση:
Αρχικά κόψε την φρίσκις και ψάξου για μια "σοβαρη" τροφή. Επιλογές έχεις από orijen, acana, brit/brit care, arden grange, naturea, canagan, earthborn κλπ. Μάθε να διαβάζεις τα συστατικά τους, μη μένεις στην τιμή (πχ η royal canin είναι ακριβη για τα συστατικά της). Θες πρώτο συστατικό να ειναι κρεας (όχι γεύμα κρέατος -meat meal/bone meal) και κατά φθίνουσα σειρά όπως συνεχίζουν τα συστατικά να εχει όσο το δυνατόν λιγότερα δημητριακά (σκυλί είναι, όχι κότα). Μελλοντικά μπορείς με μελέτη και προσοχή να δεις και για barf.

Δεν ξεκίνησες όμως σωστά, με το κουτάβι. Έχεις παιδιά στην οικογενεια σου και έπρεπε να ψαχτείς ιδιαίτερως για το χαρακτηρα που θα έχει το κουτάβι σου μεγαλώνοντας. Το ζευγάρωμα του ξαδερφου σου ειναι ανεύθυνο και απαράδεκτο, χωρίς να γνωρίζεις τι γονίδια έχει μεταδωσει στα κουτάβια σας, είτε από υγεία είτε και από χαρακτήρα/συμπεριφορά.
Καλό θα ήταν ήδη να αρχίσεις να ψάχνεσαι και για εκπαιδευτή. Πρέπει να σας δείξει κάποιος με γνώσεις πώς θα χειρίζεστε το κουτάβι, τι όρια θα έχει και πώς θα συμπεριφέρονται μαζί του τα παιδιά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog