Τροφή

giota1992

Member
19 Μαρτίου 2013
11
1
καλημέρα! εχω ενα bichon frise και μεχρι τωρα του εδινα την Arden grange puppy/junior, τώρα όμως εχει φτασει 1 έτους και 2 μηνων σχεδόν. τι τροφή θα ήταν καλό να του πάρω? (θα προτιμούσα πάλι απο τη σειρα της Arden). ευχαριστώ πολύ

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Καλημέρα giota. Να το χαίρεσαι το ασπρούλη σου. Και εγώ μπισονάκια έχω αλλά χαβανέζ.
Αν θέλεις να συνεχείζεις με Arden grange περνάς σε adult και δοκιμάσεις ποια γευση θα του αρέσει περισσότερο. Παντως στις δικές μου έκατσε πολύ καλά το Pronature: κακάκια σφιχτά και λίγα, γυαλίζει το τρίχωμα και κεφάτες μέχρι αηδίας :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μπορείς να συνεχίσεις με τον κωδικό κοτόπουλο και ρύζι για ενηλικα πλέον της arden μιας και αν θυμάμαι καλά το γαλάζιο σακι για κουτάβια ειναι με κοτόπουλο. Ωστόσο εχει μεγαλο μεγεθος κροκέτας. Να έχεις και αυτό στα υπόψιν όσο ψάχνεις κωδικό.

giota1992

Member
19 Μαρτίου 2013
11
1
σας ευχαριστώ πολύ και τις 2 για τις απαντήσεις!!;) προς το παρόν μπορει να κρατήσω για ενα δυο μήνες ακόμα την ίδια τροφή κ μετα σκεφτομαι μηπως του δωσω αυτη με το αρνι και το ρυζι το Mini της Arden μηπως του ταιριαξει....αν οχι θα δοκιμασω και την Pronature.;);)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog