Τροφή Mera Dog

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Καλημέρα σε όλους!

Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε εμπειρία από την τροφή Mera Dog. Μέχρι στιγμής ταϊζω Nutro και είμαι πολύ ευχαριστημένη, αλλά είδα κάποια φυλλάδια για την Mera, την οποία διαθέτουν στην ίδια περίπου τιμή, και δεδομένου ότι είναι grain free και βγαίνει και με σολωμό, σκέφτομαι μήπως τη δοκιμάσω. Βέβαια, βλέπω ότι είναι άλευρο σολωμού αλλά, χμμμ....

Meradog: pure salmon & rice

Αν την έχετε δοκιμάσει - είτε αυτή με το σολωμό, είτε άλλη 'γεύση' - θα ενδιαφερόμουν πολύ ν' ακούσω τη γνώμη σας.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Η ποσότητα κρέατος είναι ανύπαρκτη.Πολυ πιθανό ο σκύλος να μη χορταίνει.
Grain free δεν είναι επειδή έχει ρύζι(αν κ το ρύζι θεωρείται από τα καλά grains).

Στα συστατικά λέει επίσης γενικά animal protein,τι είδους animal είναι όμως πρέπει να μυρίσω τα δάχτυλα για να το βρω..

Στις κακές θα την κατέτασσα.

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Συμφωνώ παιδιά - και εγώ που το κοίταξα μετά λίγο πιο αναλυτικά, κατέληξα ότι πρέπει να είναι ψιλομάπα... Τώρα ταϊζουμε sam's field με σολωμό και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Και εμένα από την αρχή δεν με τράβηξε καθόλου!
Μου την έδινε η πετ σοπινα ως σούπερ ντουπερ

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Και στη μαμά μου εκείνη πήγε να την πασάρει με τα χίλια... Μόλις της έδωσα το print out των συστατικών και της είπα πες του αυτό και αυτό το έκανε (!), αλλά φυσικά εκείνος επέμενε ότι όχι και είναι σούπερ και έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog