Τροφή junior x small - Ενήλικος Σκύλος

IrAr

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
208
5
Καλησπέρα, έχω δύο ενήλικα σκυλιά περίπου 3 ετών, μεσαίου μεγέθους, ο αρσενικός 26 κιλά και η θηλύκια γύρω στα 16κιλά.

Έχω επίσης ένα 14κιλο τσουβάλι τροφή royal canin xsmall junior professional. Tην τροφή δεν την αγόρασα ούτε υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της.

Μπορώ να τους την δώσω?
Ο δικός μου τρώει πάντα μόνο όσο χρειάζεται για να χορτάσει οπότε ποτέ δεν ζύγιζα την ποσότητά του. Διατηρείται άψογα στα κιλά του όπως αρμόζει σε γιο διαιτολόγου (;)).

Η μικρή τρώει όσο κι αν της βάλω με λαιμαργία και πάντα προσπαθεί να φάει και το πιάτο. Γενικά είναι ακόμη αδύνατη για το σώμα της και πρέπει να βάλει κανένα κιλό ακόμη.

Αυτό που με απασχολεί είναι οτι η κροκέτα είναι πολύ μικρή σε μέγεθος και θα την καταπίνει αμάσητη. Να την ανακατέψω με άλλη μεγαλύτερου μεγέθους; Και τι ποσότητα να της δίνω;;;;;;

Το να μην την χρησιμοποιήσω τι στιγμή που μετράω κ το τελευταίο ευρώ για να ταΐζω δύο δεν είναι στις επιλογές μου.....

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
δωσε καλε να φανε τα σκυλια, και παιρνεις το επομενη τσουβαλι σωστοτερο μεγεθος κροκετας, Πιθανοτατα να την καταπινουν αμασητη αφου η συγκεκριμενη μοιαζει μεγεθος φακης.
Καμια φορα τα σκυλια που την καταπινουν αμασητη αργουν στην πεψη ή τυχαινει να την βγαζουν και να την ξανατρωνε.
οκ δεν εγινε και τιποτα...
απλα ταιζε βραδυ μετα την βολτα να εχουν ολο το βραδυ την χωνεψουν.
δεν θα παθουν τιποτα απολυτως!

IrAr

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
208
5
Θα τη δώσω αλλά πόση να δίνω στη μικρή;;; Ξέρω οτι η μεγάλη ποσότητα μπορεί να προκαλέσει διάρροιες....

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εγω ταιζω με το ματι και βλεπω και πως παει ο σκυλος, παχαινει / αδυνατιζει , την ποσοτητα στα κακα τους.. Μπορεις να δεις της ιδιας εταιρειας στο medium να δεις στο περιπου...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog