Τροφή σε κουτάβι λαμπραντόρ

lampos

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2012
68
1
Έχω μία λαμπραντορίνα 70 ημερών. Της δίνω Royal Canin για κουτάβια και έχω παρατηρήσει ότι έχει αέρια. Μήπως πρέπει να την αλλάξω; Πάντως φαίνεται να της αρέσει αφού βουτάει κάθε φορά μέσα στην ταϊστρα.

Θέλω επίσης να μου πείτε, πότε να αλλάξω την τροφή αυτή και τι να πάρω. Φαντάζομαι ότι δεν πρέπει να τρώει πάντα τροφή για κουτάβια. Άσε που είναι πανάκριβη.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
αυτά τα αέρια τους... είναι θανατηφόρα! :D :p

όλα τα υπόλοιπα πώς είναι;
εκτός από τα αέρια...
τρίχωμα, κακά (σκληρά?- ποσότητα?)

είναι θετικό το ότι την τρώει με όρεξη...

ναι πρέπει να τρώει τροφή για κουτάβια όπωσδηποτε γιατί έχουν όλα αυτά τα συστατικά που είναι απαραίτητα για την σωστή ανάπτυξη τους!

ΥΓ. της δίνεις τίποτα άλλο ενδιάμεσα; μπορεί και από αυτά τα μεζεδάκια να προκαλούνται αέρια...!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Κανονικα επρεπε να συνεχισεις αυτη που εδεινε ο εκτροφεας της.
Και μετα να περασεις σταδιακα στην ροαγιαλ.

lampos

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2012
68
1
όλα τα υπόλοιπα πώς είναι;
τρίχωμα, κακά (σκληρά?- ποσότητα?)
Τρίχωμα σα βελούδο αν και μαδάει λίγο, αλλά απ' ότι ξέρω όλα τα labrador μαδάνε.
Κακα πολλά και τα περισσότερα σκληρά αν και εχω πετύσει και κανα δυο φορές μαλακά (όχι διάροια όμως)

ναι πρέπει να τρώει τροφή για κουτάβια όπωσδηποτε γιατί έχουν όλα αυτά τα συστατικά που είναι απαραίτητα για την σωστή ανάπτυξη τους!
Το ξέρω ότι πρέπει να τρώει τροφή για κουτάβια. Απλά ρώτησα μέχρι πότε πρέπει να τρώει αυτήν τη συγκεκριμένη.

ΥΓ. της δίνεις τίποτα άλλο ενδιάμεσα; μπορεί και από αυτά τα μεζεδάκια να προκαλούνται αέρια...!
Πολύ σπάνια καμιά λιχουδιά. (αν κάνει κάτι αρκετά καλό ώστε να την κερδίσει)

P.S. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Θέλω επίσης να μου πείτε, πότε να αλλάξω την τροφή αυτή και τι να πάρω. Φαντάζομαι ότι δεν πρέπει να τρώει πάντα τροφή για κουτάβια. Άσε που είναι πανάκριβη.
Υπάρχει η άποψη (εκτροφέων Labrador) ότι από τον πέμπτο-έκτο μήνα να περνάμε σε adult τροφή. Εγώ το έκανα λιγο καθυστερημένα (στον έβδομο)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog