Τροφή και διάρροια

gondel_retriever

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2012
44
0
ATHENS
Καλησπέρα, έχω ένα κουτάβι golden_retriever 2μιση μηνών και του δίνω την τροφή οντάριο. Δε ξέρω αν ειναι καλή αλλα στο pet shop μου την πρότειναν μαζί με την royal. Την τελευταια βδομαδα το σκυλί μου παρουσίασε διαρροια και σκέφτομαι μήπως η τροφή δεν είναι καλή. Από χθες του φτιάχνω ρυζι όπως μου ειπε και ο κτηνιατρος, αλλά δεν εχω δει αποτέλεσμα ακομα. Ξέρει κανείς γενικά αν η συγκεκριμενη τροφη ειναι καλή..?

Ευχαριστώ

gondel_retriever

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2012
44
0
ATHENS
Αποπαρασιτώσεις έχει κάνει; Εξέταση κοπράνων;
Μόνο το χαπι έχει πιει..εξεταση κοπρανων όχι.Δε μου το πρότεινε και ο κτηνιατρος. Είναι φυσιολογικο όμως να εχει διαρροια (ελαφριά) μια βδομάδα σχεδόν? ή περνά πιο γρήγορα...:/

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Δινεις ρυζι με την καινουργια ξηρα τροφη?
Αν ναι, δωσε μονο ρυζι με λιγο κοτοπουλακι χωρις κοκκαλα(οταν του το δωσεις το φαι του να εχει θερμοκρασια δωματιου).
Καλο ομως θα ηταν αν βλεπεις οτι συνεχιζεται(διοτι προσωπικη μου αποψη ειναι οτι διαρροια 1 εβδομαδα ειναι αρκετο διαστημα) να το πας για εξεταση κ ας το αρνειται ο κτηνιατρος.
Απο τις εμπειριες μου υποπτευομαι η δεν δεχεται αυτη την ξηρα ο οργανισμος, η εχει ψιλο αρρωστησει,η σκουλικια.(μην τα παρεις σαν δεδομενα, καλητερες απαντησεις κ λυσεις θα εχεις απο κτηνιατρο)

gondel_retriever

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2012
44
0
ATHENS
απο χθες που μου το ειπε ο κτηνιατρος του δινω ρυζι. η αληθεια ειναι οτι το βαζω μαζι με την τροφη. αυτη η ελαφρια διαρροια αρχισε απο το σαββατο που χαλασε ο καιρος κ θεωρησα οτι αρρωστησε η κοιλιτσα του. βεβαια συνεχισα να του δινω την ξηρα τροφη γιατι την ετρωγε με ορεξη το πρωι και το μεσημερι. το βραδυ το επιανε λιγο διαρροια και δεν ετρωγε ολο το γευμα του.δηλαδη το βραδυ το πιανει αυτη η διαρροια.τα πρωτα κακακια ειναι μια χαρα..μετα ομως.............:p

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
αυτη η ελαφρια διαρροια αρχισε απο το σαββατο που χαλασε ο καιρος κ θεωρησα οτι αρρωστησε η κοιλιτσα του.
Εννοείς όταν έβρεχε?
Το σκυλί βγαίνει έξω, υπάρχει πιθανότητα να ήπιε νερό απο το έδαφος?

Οταν λες διάρροια εννοείς νερό ή κόπρανα τα οποία μοιάζουνε με πουτίγκα?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν αποκλειεται η τροφή να του κάνει διάρροια. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις κάποια άλλη και μετά να τρέχεις σε κτηνιάτρους...Ο δικός μου έκανε πολύ μαλακά κακά, σχεδόν διάροια λόγω μιας τροφής που όντως δεν του πήγαινε καθόλου...Μόλις την αλλάξαμε σταμάτησε.. Καταρχήν, για 1 μέρα δώστου μόνο ρύζι , χωρίς ξηρά για να δεις τι θα γίνει...

gondel_retriever

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2012
44
0
ATHENS
εβρεχε ναι.το σκυλι δεν βραχηκε ουτε ηπιε νερο απο εξω.απλα εκανε λιγο κρυο κ επειδη ξαπλωνε κατω λεω μηπως αρρωστησε. να πω οτι στην αρχη την τροφη δεν την ετρωγε με ορεξη.σχεδον με το ζορι.μετα μαλλον τη συνηθησε και την ετρωγε μια χαρα! ωσπου εμφανιστηκε αυτη η μικρο διαρροια. Τα κακα του οντως ειναι πολυ μαλακα ενω δεν ηταν ετσι τις πρωτες φορες που την ετρωγε.κ στο τελος βγαζει λιγα υγρα.Το μωρο δε το πηρα απο πετ σοπ.απο γνωστο

gondel_retriever

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2012
44
0
ATHENS
εκανε κακακια πριν λιγο και ηταν σε καλυτερη κατασταση..μαλακα μεν αλλα δεν ειχαν υγρο.πιστευς το ρυζακι κανει δουλεια αν και εφαγε κ ξηρα τροφη

gondel_retriever

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2012
44
0
ATHENS
εκοψα την ξηρα τροφη για 3 μερες και τελικα τα κακακια του ειναι χειροτερα :(..αλλαξαν χρωμα και βγαινουν παλι μαλακα..χαλια ειναι..νομιζω πριν ηταν καλυτερα..το μονο που εχει αλαξει ειναι οτι δε κανει κακα τοσο συχνα οσο εκανε πριν..μπορει να περασει ολο το βραδυ και να μην κανει καθολου κακα ενω πριν θα εκανε 4 φορες μεχρι να ξημερωσει + τις υπολοιπες φορες της ημερας. αυριο θα παω κτηνιατρο :(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog