Τροφή για λαίμαργο labrador

lampos

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2012
68
1
Η λαμπραντορίνα μου γίνεται 1 έτους και σιγα-σιγα πρέπει να αλλάξουμε τροφή. Μέχρι τώρα έτρωγε Hills puppey. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ λαίμαργη. Δε θέλω να παχύνει αλλά δε θέλω να την αφήνω και πεινασμένη. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει υπεύθυνα μία τροφή που να είναι κατάλληλη για αυτήν την περίπτωση;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ολα τα Λαμπραντορ είναι λαίμαργα! Οσο και να φάνε, θα μείνουν πεινασμένα!

Αν είσαι ευχαριστημένος με τη Hills, εγώ δεν θα άλλαζα κάτι.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Την ποσότητα θα προσέξεις, όχι την ταχύτητα που τρώει. Όλα τα σκυλιά σα ζώα τρώνε, λες και δεν υπάρχει αύριο!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Lampos το μόνο που κάνω εγώ για να μην καταπίνει αμάσητα που και πάλι δεν λειτουργεί ακριβώς είναι να φροντίζω να του δίνω μεγάλες κροκέτες. ¨Εδινα την royal παλιότερα και τώρα την fish4dogs regular bites . Κατά τα άλλα δεν είναι πολλά που μπορείς να κάνεις γιατί για να χορτάσει ένα λαμπ πρέπει να τρώει ποσότητες που θα τον κάνουν χοντρό. Εκτός αν τον γυμνάζεις 2-3 ώρες την ημέρα ώστε να μπορεί να τρώει παραπάνω και να είναι fit!

lampos

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2012
68
1
Βασικά ανέφερα τη λαιμαργία γιατί είχα ακούσει ότι υπάρχουν τροφές "light" ή κάτι τέτοιο.
Δηλαδή να της δώσω hills για ενήλικα σκυλιά;

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Οτιδηποτε light το αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι, και για μενα και για τα σκυλια μου.

Εγω δε θεωρω τη hills καλη τροφη αλλα ο καθενας εχει τη γνωμη του...αφου της καθεται καλα μπορεις να συνεχισεις με αυτη adult, δινοντας τη συνιστωμενη ποσοτητα.. Μη το ψαχνεις τα λαμπραντορ πεινανε παντα, αν κοιταγαμε να ικανοποιησουμε την ορεξη τους θα ταν ολα βουβαλακια

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
αν πιστεύεις ότι δεν έχει πρόβλημα μπορείς να συνεχίσεις την ίδια,τι περιέχει η hills μέσα(συστατικά)?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog