Τροφή για κουταβια "belcando puppy gravy "

Boksic

Member
17 Ιουνίου 2022
18
3
43
Καλησπέρα σε όλους ,
Εχω 7 κουταβια μικροσωμης φυλής και ψάχνω τροφή .
Αρκετοί μου συνέστησαν την belcando gravy η οποία είναι grain free.
Την έχει δοκιμάσει κάποιος ή έχετε κάτι άλλο να προτείνεται.
Αυτό τον καιρό την δίνουν στα 70€ 12+2.5 κιλά δώρο .

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.871
20.235
Εχω 7 κουταβια μικροσωμης φυλής...
Οχι και πολύ safe πρόλογος, για μια ειρηνική συζήτηση, οφείλω να σου πω.

Να ρωτήσω ας πούμε...τα βρήκες στον δρόμο;
Τα βρήκε κάποιος άλλος στον δρόμο και εσύ τα φιλοξενείς, βοηθώντας για να τα σώσετε;

Boksic

Member
17 Ιουνίου 2022
18
3
43
Το θέμα είναι που τα βρήκα ή πως θα τα μεγαλώσω σωστά??
Ας ξεκινήσουμε την ειρηνική συζήτηση λοιπόν ότι τα φιλοξενώ ,βοηθώντας να6τα σώσω .
Θα γεμίσουμε το thread με τέτοια ή μπορείτε να με συμβουλεψετε για την σωστή διατροφή τους?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.871
20.235
Θα γεμίσουμε το thread με τέτοια.
Οπότε, να ρωτήσω, μοιάζουν με poodlάκια τα μικρούλια;

Boksic

Member
17 Ιουνίου 2022
18
3
43
Μοιάζουν ...δεν είναι .άσπρα μικρά είναι ,μάλλον ένας απ τους 2 γονείς μπορεί να ήταν μαλτεζ.Υποθετικα πάντα μιλάμε έτσι .

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.570
833
Ξεσσαλονικη!!!
Πόσο μηνών είναι;
Ξεκίνησαν να τρώνε ξηρά και με τι ξεκίνησαν;Ξέρουμε η μάνα τι έτρωγε;
Γενικά έχετε άπειρες επιλογές σε σουπερ πριμιουμ κατηγορία.
Ξεκινηστε με οποιαδήποτε σας κάνει κλικ.
Επισκευτειτε κάνα δυο μαγαζιά με διαφορετικές εταιρίες στα ράφια και κάντε την έρευνα σας.
Ενδιαφερθείτε για amanova ,orijen,acana,core,harper and bone και ένα σωρό άλλες,που πραγματικά δεν έχει νόημα να αναφερθούν,όχι για κανέναν άλλον λόγο,αλλά λόγω του ότι πάνω κάτω (νταξει δεν είναι εντελως το ιδιο),μιλάμε για την ίδια επεξεργασμένη κατάσταση.

Προφανως και δεν περιμένω να ξεδιαλύνω την «ομιχλώδη» κατάσταση της επιλογής,αλλά να υποκινήσω έρευνα ,που θα φέρει και ουσιαστικές απορίες ή θα λυθούν και αυτές κατά την διεξαγωγή.

Κάποια απορία άλλη σχετικά με τα κουτάβια;Πως να μεγαλώσουν με ασφάλεια,τι να προσέξετε,αποπαρασιτώσεις,συμβουλές συμπεριφοράς κτλ;

Boksic

Member
17 Ιουνίου 2022
18
3
43
Σας ευχαριστώ πολύ ,ήταν κατατοπιστικοτατη η τοποθέτηση σας.Είναι 20 ημερών όσο αφορά την αποπαρασιτωση τι προτείνετε ?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.533
10.841
Athens
Nα ρωτήσω εγώ - 20 ημερών κουτάβια μπορούν να φάνε ξηρά ή κονσέρβα; Αν δεν κάνω λάθος σε αυτή την ηλικία δεν θηλάζουν ακόμη;
Mάνα υπάρχει να τα θηλάσει;

Boksic

Member
17 Ιουνίου 2022
18
3
43
Ναι θυλαζουν αλλά σε ένα 10ημερο περίπου θα ξεκινήσουν σιγά σιγά την ξηρα τροφη

• Angry
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.871
20.235
Για την απίθανη περίπτωση, που μιλάμε για κάτι υποθετικά παράνομο:

Παράγραφος 4, Αρθρο 8, Ν.4830/2021

Screenshot 2025-03-22 083003.png

Για την σίγουρη περίπτωση, που μιλάμε για κάτι ανήθικο, θα επανέλθω αργότερα, αν συνεχιστούν οι οδηγίες προς ναυτιλομένους.

Ευλόγησον!

• Haha
Reactions: lawrence-gr

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.533
10.841
Athens
Ας ξεκινήσουμε την ειρηνική συζήτηση λοιπόν ότι τα φιλοξενώ ,βοηθώντας να6τα σώσω .
Εγώ έχω μπερδευτεί λίγο.
Εδώ γράφεις ότι προσπαθείς να τα σώσεις. Από τι να τα σώσεις - αφού μάνα υπάρχει και θηλάζουν.
Βρέθηκαν στο δρόμο? Αν ναι, θα πρέπει πρώτα από όλα να δεις άλλα θέματα όπως πιθανότητες αρρώστειας όπως τύφος, μόρβα, ψώρα κλπ. Η μάνα είναι σε καλή κατάσταση από υγεία - αν την βρήκες μήπως πρέπει πρώτα να τσεκάρεις τι μπορεί να κουβαλάει και αυτή;

Aνάλογα την κατάστασή τους και τις συνθήκες ίσως χρειαστείς και άλλες τροφές.

• Like

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.066
853
Σας ευχαριστώ πολύ ,ήταν κατατοπιστικοτατη η τοποθέτηση σας.Είναι 20 ημερών όσο αφορά την αποπαρασιτωση τι προτείνετε ?
Εμείς θα προτείνουμε? Αυτά είναι δουλειά του κτηνιατρου που δεν ξέρω την κατάσταση αλλά αν δεν παρακολουθουσε τη μαμά πρέπει τώρα να απευθυνθείς οπωσδήποτε ότι και να έγινε.

• Like

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.570
833
Ξεσσαλονικη!!!
20 ημερών δεν μιλάμε για ξηρά
Σε αυτή την ηλικία δεν ψάχνουμε για ξηρά,αλλά για μαμά!!!
Και μια επίσκεψη στον κτηνίατρο δεν θα ήταν καλή ιδέα,όπως γράφουν και πιο πάνω!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.533
10.841
Athens
Έχεις γράψει ερωτήσεις, έχουν μπει στον κόπο κάμποσοι να απαντήσουν και στο μεγάλο καίριο ερώτημα δεν μας έχεις απαντήσει:
- Η μάνα είναι αδέσποτη; Γέννησε σε σένα / γέννησε στο δρόμο και την/τα μάζεψες;
- Ή η μάνα είναι to δικό σου σκυλί και γέννησε;

Θα μου πεις τι μας νοιάζει... Ερωτήσεις κάνεις κι εσύ ερωτήσεις κάνουμε και εμείς.

Boksic

Member
17 Ιουνίου 2022
18
3
43
Λοιπόν η μάνα εινσι ένα σκυλάκι αδέσποτο το οποίο βρέθηκε στο χωριό τον τελευταίο μήνα που κάνεις δεν ξέρει πως ήρθε.
Γέννησε μέσα σε μια αποθήκη γείτονα και τα μάζεψα σε δικό μου εξωτερικό χώρο . Θεωρώ ότι είναι περίπου 20 ημερών απ το άνοιγμα των ματιών και ότι δεν βγάλανε ακόμη δόντια. Σε κανένα 10ημερο ελεγα να ξεκινήσω το τάισμα. Πήρα σήμερα μια κρέμα για αποπαρισωτηση της μάνας αλλά μου είπε ο γιατρός να δώσω κ αυτά .

• Haha
Reactions: mareco

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.290
Μέλη
20.057
Νεότερο μέλος
gioxatz