Τρεις νέες κοπέλες στην αγέλη μας

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Προχτές λοιπόν προστέθηκαν 3 νέες κυριούλες στην αγέλη μας πού ήρθαν να μας κάνουν παρέα μέχρι να βρούν την δικιά τους οικογένεια.

Η πρώτη μέρα ήταν (όπως πάντα) η χειρότερη όπου και οι 3 χωρίς καμία κοινωνικοποίηση ήθελαν με νύχια και με δόντια να ξεμαλιαστούν (όλη η ημέρα ήταν με το να δείχνουνε δόντια, να γρυλίζουν, να γαυγίζουν, κλπ) οοοουυυυυφφφφφφ.

Είχα επίσης την χαρά και την τιμή εγώ να γίνω ο ΝΟΝΟΣ τους, μιας και δεν είχαν ονόματα, ορίστε λοιπόν, σας παρουσιάζω τις τρείς Ιαπωνεζούλες μου.....

Αυτή είναι η Κιόκο (που το όνομα της συμαινει "Χαρούμενο Παιδί")

η επόμενη είναι η Μάι (που το όνομα της συμαίνει "Φωτεινή")

και last but not least η μικρή και φοβική μας Σούκι (που το όνομα της συμαίνει "Αγαπημένη")

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κουκλίτσες και οι τρεις! Απότι καταλαβαίνω έχεις δουλειά να κάνεις και με τις τρεις! Που τις βρηκες?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλή τύχη στις όμορφες και χαρά στο κουράγιο σου Διονύση!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ααααα, παραλίγω να ξεχάσω.

Αφού λοιπόν ξεπεράσαμε την πρώτη "τρομερή" μέρα και αφού και εγώ και η Ζήβα ξεθεωθήκαμε την πρώτη μέρα να τις συνεφέρουμε όλες σε μία επιτρεπτή κατάσταση η επόμενη μέρα ήταν ποιο καλή και έτσι τραβήξαμε και ένα βιντεάκι για δείτε καλύτερα όλη την αγέλη μαζί με τα νέα κοριτσάκια.

[video=youtube;LTRB0bLDfb4]http://www.youtube.com/watch?v=LTRB0bLDfb4[/video]

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αχ μωρέ τι όμορφη σκυλοπαρέα που είναι!!!! Κι αυτή που κρατάς στο λουρί είναι μια γλύκα!
Διονύση η λέξη "μπράβο" είναι πλέον πολύ λίγη μπροστά στο έργο που κάνεις! Να σαι πάντα καλά και να έχεις δύναμη να συνεχίζεις!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι, η Σούκι, είναι όχι απλά φοβική αλλά έχει και τάσεις φυγής. Όταν την έβγαλα με το μεγάλο λουρί στον κήπο έψαχνε απο παντού για διέξοδο να φύγει και αν δεν της είχα το λουρί το 5μετρο σίγουρα δεν θα την έπιανα με τίποτα γιατί αν σε δει να την ακολουθάς μπαίνει σε κατάσταση πανικού αμέσως και τρέχει γύρω γύρω όλο το οικόπεδο για διέξοδο. Απο τότε μόνο με κοντό λουρί βόλτες κάνουμε στον κήπο και λίγο έξω στον δρόμο και σιγά σιγά θα αρχίσουμε και την κοινωνικοποίηση της και με τα σκυλιά και με ανρθώπους. Πάνω κάτω η κατάσταση της είναι σαν της Μπαλού, με την διαφορά ότι η Σούκι δαγκώνει κιόλας αν πας να την αγγίξεις ενώ είναι σε φάση πανικού, αυτο αναγκαστικά το έμαθα με τον άσχημο τρόπο χε χε χε.

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πραγματικά σου αξίζουν πολλά μπράβο!!!
Αξιολατρευτες ειναι όλες τους, αλλά η Σουκι... αδυναμία!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Πραγματικά σου αξίζουν πολλά μπράβο!!!
Αξιολατρευτες ειναι όλες τους, αλλά η Σουκι... αδυναμία!
Ναι, είναι πανέμορφη, αλλά εμένα απο τις 3 ποιο πολύ λατρεύω την Κιόκο. Και η Κιόκο είναι λίγο φοβική αλλά αυτή αμέσως παραδίνετε και κάνει υποτακτική ούρηση, εκεί να δείς χαρά εγώ....χα χα χα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Διονύση να χαιρεσαι την οικογενεια! Να περνατε καλα και να μας ενημερωνεις για οτι νεο προκυπτει οσον αφορα τα υπάρχοντα μελη, αλλα και για ολες τις μελλοντικες αναχωρησεις-αφιξεις...:)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Διονύση να χαιρεσαι την οικογενεια! Να περνατε καλα και να μας ενημερωνεις για οτι νεο προκυπτει οσον αφορα τα υπάρχοντα μελη, αλλα και για ολες τις μελλοντικες αναχωρησεις-αφιξεις...:)
Μα εννοείτε αυτό. Δεν βλέπεις ότι πάντα ενημερώνω για νέες αφίξεις και αποχωρήσεις.

Π.χ. αν δείς έγραψα για την υιοθεσία της Μπαλού, όπως και παλιότερα για τις υιοθεσίες των κουταβιών (Φαίδων, Φράνκυ, Φαίδρα). Απο εμένα πάντα θα έχετε ενημερώσεις, φωτογραφίες, βίντεο, κλπ. Επίσης τώρα θα βλέπετε και ενημερώσεις και στο FB στην ιστοσελίδα του Home Dog Camp

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Τα 3 κορίτσια μας ήδη έχουν προσαρμοστεί μια χαρά στην αγέλη. Επίσης η Σούκι έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και μπωρει να βγαίνει στον κήπο πάλι με μακρύ λουρί χωρίς να ψάχνει όπως την πρώτη μέρα τρόπο διαφυγής και έτσι έχει περισότερη ελευθερία και κάνει χαρές και σε εμένα και στα σκυλιά αραιά και που και τώρα πια δεν με αποφεύγει και πάντα με αναζητά για να έρθει να κοιμηθεί κοντά μους τις ώρες που είναι για ξεκούραση.

Ορίστε και ένα βιντεάκι

[video=youtube;rpclP7S_Cro]http://www.youtube.com/watch?v=rpclP7S_Cro[/video]

Giorgos1998

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
127
0
Πανέμορφα όλα και μπράβο για την βοήθεια που τους παρέχεις.
Πόσα έχεις τώρα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ