Ψάχνω για τραπέζι μπορεί και μεταχειρισμένω αλλά σε πολλή καλή κατάσταση για βάρος σκύλων εως 20 κιλά σε λογική τιμή. Η σε κανένα site στην Ελλάδα μόνο.
Last edited:
Ποιό απλό και ελαθρύ για να μπορέσω να το μεταφέρω και μόνη μου.Κάτιτ τέτοιο δηλαδη;
Ναι, έχω δει εκεί και πήρα και τηλέφωνο αλλά δεν έχει αυτή την στιγμή εκείνο που ζήτησα. Πάντως ευχαριστώ πολύ !Δες λιγο το petpark.gr
Αυτό πιο πάνω το διάβασες? " Μπορούμε να σας φέρουμε οποιοδήποτε κατοικίδιο, μετά από παραγγελία σας."Ναι, έχω δει εκεί και πήρα και τηλέφωνο αλλά δεν έχει αυτή την στιγμή εκείνο που ζήτησα. Πάντως ευχαριστώ πολύ !
Βρε παιδιά διαβάστε λίγο παραπάνω τα προηγούμενα post... Μην διαφημίζουμε σκυλέμπορες!!!
Mην το προωθούμε έτσι αυτό ρε παιδιά.... " Μπορούμε να σας φέρουμε οποιοδήποτε κατοικίδιο, μετά από παραγγελία σας."
Εδώ:
http://petpark.gr/products8.php?wh=...ες!!![/QUOTE] :confused::confused::confused:
Έχει δικό του site για να δω ?Νομίζω και ο Μαδεμοχωρίτης έχει.
Τηλ. 2106390496
Το διάβασα για αυτό δεν θα πάρω τίποτα από εκεί !Αυτό πιο πάνω το διάβασες? " Μπορούμε να σας φέρουμε οποιοδήποτε κατοικίδιο, μετά από παραγγελία σας."