Τρίχες... τρίχες παντού

antigoniDim24

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2018
56
47
30
Καλησπέρα παιδιά!
Ο γλυκός μου ο Enzo ευτυχώς δεν μαδαει πολύ αλλά ρε εσείς παιδιά όλη μέρα καταπίνω τρίχες του υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι σε μένα από αυτό; Ρωτάω γιατί πραγματικά δεν ξέρω
Θέλω τα φώτα σας
Ακόμα και τώρα που σας γράφω παλεύω να ξεφορτωθώ μια τρίχα από το στόμα μου

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Μονο νεύρωση :D

Με τη μεγάλη μου εχω αυτο ακριβως το προβλημα, ακομα και στο φαι μου βρισκω τριχες και δεν εχω πάθει τπτ.

Ωραιο ονομα εν τω μεταξυ και του παει πολυ. Ετσι λενε και τον αδερφο του δικου μου σκυλου. :)

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.379
8.209
Το πολυ πολυ να ξερασεις καμια τριχομπαλα :LOL:
Αστειευομαι!
Εαν παθαινες κατι απο τις τριχες θα το χα παθει πρωτη πρωτη. Δεν ειμαι φανατικη της καθαριοτητας, μαδαει αρκετα ολο το χρονο και η κουζινα μου ειναι ενιαια με το δωματιο που καθεται ο σκυλος.
Τρωω ομελετα με τριχες, σαλατα με τριχες, μακαρονια με τριχες κ.τ.λ :)

antigoniDim24

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2018
56
47
30
Μονο νεύρωση :D

Με τη μεγάλη μου εχω αυτο ακριβως το προβλημα, ακομα και στο φαι μου βρισκω τριχες και δεν εχω πάθει τπτ.

Ωραιο ονομα εν τω μεταξυ και του παει πολυ. Ετσι λενε και τον αδερφο του δικου μου σκυλου. :)
Χαχαχαχαχ κατάλαβα και εμείς ακριβώς το ίδιο, τρώμε και τσουπ μια μαύρη τρίχα
Έκανα αρκετό καιρό να το βρω αλλά νομίζω ΕΙναι πολύ όμορφο όνομα
Σε ευχαριστούμε ❣

• Like
Reactions: Eroe

antigoniDim24

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2018
56
47
30
Το πολυ πολυ να ξερασεις καμια τριχομπαλα :LOL:
Αστειευομαι!
Εαν παθαινες κατι απο τις τριχες θα το χα παθει πρωτη πρωτη. Δεν ειμαι φανατικη της καθαριοτητας, μαδαει αρκετα ολο το χρονο και η κουζινα μου ειναι ενιαια με το δωματιο που καθεται ο σκυλος.
Χαχαχαχαχχα νταξει μια τριχομπαλα δεν είναι κάτι
Εγώ από την άλλη είμαι πολύ φανατική με την καθαριότητα
Μέσα στην βδομάδα κάνω μια γενική κ άλλη μια πιο ήπια αλλά επειδή είναι σε όλο το σπίτι έχουμε την χαρά να τς γευόμαστε συνέχεια

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.379
8.209
Χαχαχαχαχχα νταξει μια τριχομπαλα δεν είναι κάτι
Εγώ από την άλλη είμαι πολύ φανατική με την καθαριότητα
Μέσα στην βδομάδα κάνω μια γενική κ άλλη μια πιο ήπια αλλά επειδή είναι σε όλο το σπίτι έχουμε την χαρά να τς γευόμαστε συνέχεια
Να φαναστεις εβαλα ηλεκτρικη καποια στιγμη, πρεπει να ηταν 5-6 μηνων ο σκυλος (τον εχω απο 2) και αρχισε να τη γαυγιζει... Συνειδητοποιησα οτι ηταν η πρωτη φορα που την ειδε :LOL:
Ειμαι της ηπιας καθαριοτητας. Και ειμαι και κατα (δε χρησιμοποιω δηλ) βαρια, εντονα χημικα καθαριστικα, κανα Planet και ξυδακι μονο.

Προσωπικα μονο τις δικες μου τριχες φοβαμαι, που ειναι 70 εκατοστα, εκει κινδυνευει οποιος τρωει απο πνιγμο.

antigoniDim24

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2018
56
47
30
Να φαναστεις εβαλα ηλεκτρικη καποια στιγμη, πρεπει να ηταν 5-6 μηνων ο σκυλος (τον εχω απο 2) και αρχισε να τη γαυγιζει... Συνειδητοποιησα οτι ηταν η πρωτη φορα που την ειδε :LOL:
Ειμαι της ηπιας καθαριοτητας. Και ειμαι και κατα (δε χρησιμοποιω δηλ) βαρια, εντονα χημικα καθαριστικα, κανα Planet και ξυδακι μονο.

Προσωπικα μονο τις δικες μου τριχες φοβαμαι, που ειναι 70 εκατοστα, εκει κινδυνευει οποιος τρωει απο πνιγμο.
Καλά κανείς ούτε έχω χρησιμοποιώ βαριά καθαριστικά και για τον μικρό αλλά και για εμάς! Ο δικός μας είναι πολύ φίλος με την ηλεκτρική, την βλέπει πολύ συχνά καλά όσο για τα δικά μας μαλλιά
Τα δικά μου είναι τόσο μακριά που αν την καταπιείς αστοοοοο χαχαχαχα

• Like
Reactions: medusa

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Να φέρω τις τρίχες του δικού μου, το μαύρο το βλέπεις εύκολα... Πάρε λαμπ να δεις τι θα πει τρίχα. Δεν πιστεύω πως θα πάθουμε κάτι αλλά τους βασικούς κανόνες υγιεινής τους τηρούμε άσχετα αν έχουμε σκύλο.

* Αν είσαι και με το καλό έρθει το μωρό ( το εύχομαι ), μην πεις σε μάνα/πεθερά για τρίχες...

* * Να σας στείλω σε γνωστή μου για εκπαίδευση :p την οποία όταν θέλω να πειράξω της λέω πως είναι ικανή να βγάλει φυτό απ' την γλάστρα, να καθαρίσει το εσωτερικό και μετά να βάλει το φυτό στην θέση του...

*** Πρέπει να πάω το αμάξι για σοβαρή αποτρίχωση.

Και να θες να μου κάνεις το τραπέζι δεν θα πάρω ( :p )

antigoniDim24

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2018
56
47
30
Να φέρω τις τρίχες του δικού μου, το μαύρο το βλέπεις εύκολα... Πάρε λαμπ να δεις τι θα πει τρίχα. Δεν πιστεύω πως θα πάθουμε κάτι αλλά τους βασικούς κανόνες υγιεινής τους τηρούμε άσχετα αν έχουμε σκύλο.

* Αν είσαι και με το καλό έρθει το μωρό ( το εύχομαι ), μην πεις σε μάνα/πεθερά για τρίχες...

* * Να σας στείλω σε γνωστή μου για εκπαίδευση :p την οποία όταν θέλω να πειράξω της λέω πως είναι ικανή να βγάλει φυτό απ' την γλάστρα, να καθαρίσει το εσωτερικό και μετά να βάλει το φυτό στην θέση του...

*** Πρέπει να πάω το αμάξι για σοβαρή αποτρίχωση.

Χαχαχαχαχχαχα όχι όχι μου φτάνουν κ οι μαύρες δεν θα πάρω άλλες
Αύριο είναι η μέρα που θα μάθουμε και εννοείται δεν λέω για τρίχες γιατί βλέπω να παθαίνουν υστερία!
Όσο για αυτό που είπες με το φυτό και την γλάστρα
Παιδιά δεν ξέρω αν είναι υπερβολή αλλά εγώ το κάνω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Το αμάξι τους καναπέδες και τα χάλια επειγόντως αποτρίχωση

• Like
Reactions: Eroe

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Εσένα θα σου έκανε τραπέζι ο Ήρωας που αφήνει αόρατες τρίχες (θα μπορούσε να κάνει κι αλλιως ο σικελος μαφιόζος; )
Δεν φαίνονται.
Αλλά υπάρχουν!
:rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα