Τρίκαλα!!

Ζούκι

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2014
59
126
39
Rethimno
Γεια σε όλους!!
Το Μάιο με το καλό θα μετακομίσουμε από Κρήτη στα Τρίκαλα (Θεσσαλίας) εγώ και η σκυλίτσα μου!
Ανάμεσα λοιπόν στην αναζήτηση σπιτιού κάνω και κάποιες αναζητήσεις pet walker και pet sitter διότι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί και καλό θα ήταν να έβρισκα κάποιον εκεί που να μπορεί σε κάποια περίπτωση ανάγκης να φιλοξενήσει το σκυλάκι μου. Εν τέλει δεν έχω βγάλει άκρη, διότι στο διαδίκτυο δεν βρίσκω παρά μόνο μία pet sitter ενώ για pet walker ούτε λόγος.
Μήπως υπάρχει λοιπόν κάποιος από εδώ που να μένει Τρίκαλα που θα μπορούσε να με διαφωτίσει;
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Υποθέτω, ότι ο καλύτερος τρόπος, για να συγκεντρώσεις τέτοιες εξειδικευμένες πληροφορίες (κτηνίατρο, που είναι απείρως πιο πρωτεύων θέμα, μάλλον έχεις ψάξει), είναι βολτάροντας τον σκύλο σου, στην νέα σας γειτονιά, και κάνοντας σκυλογνωριμίες. Ε, και σιγά-σιγά, θα μάθεις ότι χρειάζεσαι. Ελπίζω δεν χρειάζεται να σου πω, πόσο πολύ πρέπει να προσέξεις, σε ποιόν θα εμπιστευτείς τον σκύλο σου ε;

Ζούκι

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2014
59
126
39
Rethimno
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Γνωρίζω τους κινδύνους και γι αυτό έψαξα εδώ μήπως και βρω κάποιον με συστάσεις, τουλάχιστον έως τώρα μόνο σε συστημένους κι έπειτα γνωριμίας μας άφησα το σκύλο μου σε κάποιον keeper. Δυστυχώς όμως πέραν της αναζήτησης κτηνιάτρου (που έχεις δίκιο πως είναι σπουδαιότερο κι έχω ψάξει), το θέμα του keeper είναι εξίσου άμεσο για μένα, για να καλυφθεί όσο γίνεται η οποιαδήποτε περίπτωση ανάγκης.
Σε ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές! Καλή συνέχεια