Τρέλα - θηλυκό τσοπανόσκυλο

panos1973

Member
18 Μαρτίου 2012
5
0
Την μικρή την έχω 15 ημέρες είναι 40 ημερών έπρεπε να την πάρω τόσο νωρίς γιατί υπήρχε λόγος.. έχω και τον δια 15 μηνών καλό σκυλί πανέξυπνος πολύ καλός φύλακας τα έχω στο σπίτι μου ελεύθερα σε μεγάλο χώρο αυτά τα ολίγα αν καπιος θέλει να ρωτηση κάτι εδώ είμαι

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Μπορεί να μας φαίνεται χαριτωμένο αλλά καλό είναι για την υγεία του σκύλου να υπολογίζουμαι πως επηρεάζουν τέτοια πειράγματα ένα κουτάβι. Λόγου ηλικίας τα πάντα που κάνουμε θα "φτιάξουν" έναν χαρακτήρα.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δεν το έγραψα για σένα αποκλειστικά. Όλοι μας κάνουμε άθελα μας κάποια πράγματα τα οποία μετέπειτα όταν μεγαλώσει ο σκύλος κάποιες συμπεριφορές του τα χαρακτηρίζουμε ως 'προβληματικές'. Τέσπα εγώ δεν σου το έγραψα για να σε κάνω να αισθανθείς άσχημα. Αν προσέξεις στο 3.40 και μετά ο σκύλος βλέπει ότι δεν πιάνει το γαύγισμα και μετά επιλέγει να αγνοήσει (αυτο το στρέφει το κεφάλι αλλού και σε κοιτά με μισογυρισμένα μάτια είναι επικοινωνία, κάτι σου λέει), όταν πια δεν κατάφερε τίποτα με το να σε αγνοήσει την έκανε περπατώντας. Το τι σου έλεγε κατα όλη την διάρκεια του βίντεο εσύ το ξέρεις.

Με τον Δία πως πάνε, και ο Δίας τσοπαναρέος είναι?
Πάντως βλέπω τις γάτες της θεωρεί πλέον οικογένεια :D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αφού λες ότι έχεις εμπειρία από σκυλιά δεν θα σταθώ στις δυσκολίες που έχεις να αντιμετωπίσεις αφού αναγκαστήκατε να πάρετε από πολύ μικρή την τσοπάνα σας σπίτι!

Το μόνο που θέλω να πω, είναι ότι είναι προτιμότερο να μην παίζετε με την σκούπα γιατί αν αργότερα θεωρώντας ότι εξακολουθεί να είναι παιχνίδι την καταστρέψει, είναι κρίμα να μαλωθεί και τιμωρηθεί για αυτό....

panos1973

Member
18 Μαρτίου 2012
5
0
ευχαριστώ για της συμβολές...και ο Διας τσοπάνης είναι τα πάνε μια χαρά και με της γάτες όλα καλά πολύ γέλιο όταν παίζουνε θα ανεβάσω όταν γράψω σχετικό βίντεο