Καθομαι καθεται , σηκωνομαι σηκωνεται, ξαπλωνω ξαπλωνει, κοιμαμαι κοιμαται( οχι παντα) παω στο ψυγειο με ακολουθει , πλενω πιατα ξαπλωνει πισω απο τα ποδιαμου, καθομαι στο υπολογιστη ξαπλωνει κατω απο τα γονατα μου, κανει τα παντα για να ακουμπαει η μουσουδα τα ποδια μου, παω τουαλετα ,απο πισω και αυτος, περπαταμε και μπερδευεται στα ποδια μας, η μανα μου δεν τον αντεχει αλλο , μπερδευεται στα ποδια της και κοντεψε να σωριαστει τις προαλλες.....ο λογος για τον 6 μηνων και 28 περιπου κιλων ημιαιμο λυκοσκυλακο μας τον Μρουνο (προσπαθησα να ανεβασω φωτο δεν το καταφερα) απιστευτα καλο σκυλι ,τωρα τελευταια λιγο πεισμωνει , εφηβεια βλεπετε ....μαθαινει απιστευτα γρηγορα τις εντολες, δεν κανει ζημιες , ειναι φιλικος με ολους ,υπερβολικα φιλικος εως χαζοβιολης θα ελεγα .Ερωτηση ,θα σοβαρεψει ποτε? ειναι της ηλικιας η θα παραμεινει χαζοβιολης για παντα . Εχω ακουσει οτι τα σκυλια μεγαλωνοντας αλλαζουν χαρακτηρα, δηλαδη υπαρχει περιπτωση σε 2 χρονια απο τωρα να εχω εναν αλλο σε χαρακτηρα σκυλο, τελειως διαφορετικο? περιμενω αποψεις ,ευχαριστω...