Γειά σας και από μένα!!!!Εδώ και 2,5 μήνες έχω τον Εκτοράκο μου, το αγόρι μου, το στολίδι μου, το άστρο της ζωής μου (παρεπιπτόντως ακούει και στα τέσσερα ονόματα)!!!!!!Είναι σχεδόν 6 μηνών τώρα και τον πήραμε με τον σύζυγό μου από κυνοκομείο....είναι ένας καταπληκτικός κοπριτάκος με καταπληκτική θετική ενέργεια και πανέξυπνος!!!!Επίσης είναι πανέμορφος, εκπληκτικός και μπλά μπλά μπλά ότι μπορείτε να φανταστείτε ότι μπορεί να πεί για το "παιδί" της η καρακάξα........ο κτηνίατρος μας είπε ότι είναι κυνηγόσκυλο και......μιλάμε έχει τρελή ενέργεια, συνέχεια όταν βγαίνουμε βόλτα περπατάει με το κεφάλι κάτω να "σκανάρει" το δρόμο, είναι επίμονος, πειναλέος ενίοτε και "παλιοχαρακτήρας"(κλέβει φαγητό από άλλα σκυλάκια ενίοτε και είμαστε στην προσπάθεια να του το κόψουμε....), και τον λατρεύω!!!Πάντα ήθελα ένα σκυλάκι, και εκ πεποιθήσεως ήθελα να υιοθετήσω ένα αδεσποτάκι!!!!Μετά από χρόνια λοιπόν ήρθε η ώρα και το έκανα και είμαι τρισευτυχισμένη!!Πολλοί θεωρούν ότι είναι άδικο για ένα κυνηγόσκυλο να είναι "περιορισμένο" σε σπίτι, αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι υπάρχει η διάθεση και η δέσμευση να του παρέχουμε την αγάπη, τις βόλτες (εξάλλου ως ζευγάρι τρελαινόμαστε για πεζοπορίες) και τα παιχνίδια που του αξίζουν.....δεν λέω δυσκολίες θα υπάρξουν ενδεχομένως, αλλά είμαστε άνθρωποι της δέσμευσης και θα προσπαθούμε για το καλύτερο!!!
Παραθέτω μία φωτό του μικρούλη πριν 1,5 μήνα
Παραθέτω μία φωτό του μικρούλη πριν 1,5 μήνα
Attachments
-
79,1 KB Προβολές: 160