Το σκυλί μου το υπεραγαπώ αλλά τα αδέσποτα τα συμπονώ περισσότερο ξέροντας ότι δεν έχουν την ίδια τύχη με το σκυλί μου και σε καμία μα καμία περίπτωση δεν επέλεξαν αυτά να είναι στο δρόμο, αλλά κάποιος που νόμιζε πως ήξερε τι κάνει , κάποιος που έπραξε χωρίς να ξέρει , κάποιος που η αγάπη του για τα σκυλιά χωρούσε ίσα ίσα μέσα στο σπιτάκι του δικού του σκύλου.
Με αφορμή αυτό που κάποια στιγμή είχε γραφτεί στο forum σκέφτηκα να πω το εξής.
Σίγουρα δε μας περισσεύουν , σίγουρα όλο και κάπου θα μας χρειαστούν αν υπάρχουν.
Στη περίπτωση όμως που υπάρχει κάτι που μπορεί να θελήσετε να προσφέρεται ,απλά σκεφτείτε .
Σκεφτείτε μια στέγη ζώων , μια στέγη όποια εσείς νομίζετε , μια στέγη που σίγουρα μας χρειάζεται για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε αυτό που κάνει.
Ξέρω πως κάποιοι το κάνουν και μάλιστα με το καλύτερο δυνατό τρόπο .
Απλά θέλησα να δώσω ένα μήνυμα σε όλους όσους μπορούν να κάνουν κάτι.
Ίσως τελικά και να θέλω έμμεσα να το πω στον εαυτό μου .
Με αφορμή αυτό που κάποια στιγμή είχε γραφτεί στο forum σκέφτηκα να πω το εξής.
Σίγουρα δε μας περισσεύουν , σίγουρα όλο και κάπου θα μας χρειαστούν αν υπάρχουν.
Στη περίπτωση όμως που υπάρχει κάτι που μπορεί να θελήσετε να προσφέρεται ,απλά σκεφτείτε .
Σκεφτείτε μια στέγη ζώων , μια στέγη όποια εσείς νομίζετε , μια στέγη που σίγουρα μας χρειάζεται για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε αυτό που κάνει.
Ξέρω πως κάποιοι το κάνουν και μάλιστα με το καλύτερο δυνατό τρόπο .
Απλά θέλησα να δώσω ένα μήνυμα σε όλους όσους μπορούν να κάνουν κάτι.
Ίσως τελικά και να θέλω έμμεσα να το πω στον εαυτό μου .