Το σκυλί μου δαγκώνει...τι να κάνω;

alekosxri

Member
19 Νοεμβρίου 2010
24
0
γεια σας παιδια εχω ενα σκυλακι 2,5 μηνων και δεν εχει σταματησει να δαγκαει τι κανω??:(

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.132
4.824
Υπομονη! Και μπουκωνε τον με μασουλητήρια οταν δαγκώνει.
Καλώς ηρθες!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Τι σκυλι?
Κουταβι ειναι θα δαγκωνει, αν σε ποναει ομως καλο θα ηταν να του το κοψεις γιατι δεν θα παραμεινει κουταβι για πολυ! Οταν σε δαγκωνει να βγαζεις μια κραυγη του στυλ ααααα και μετα να φευγεις απο κοντα του για κανα διλεπτο τουλαχιστον και μετα συνεχιζεται παλι το παιχνιδι. Αν εξακολοθησει να δαγκωνει συνεχιζεις και εσυ αυτην την τακτικη.

alekosxri

Member
19 Νοεμβρίου 2010
24
0
δεν ξερω την ρατσα του ηταν αδεσποτο και το πηρα...

και πωσ του μαθαινεισ διαφορα?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τι σόρρυ βρέ
χαβαλέ κάνουν μεταξύ τους οι άλλοι δύο...(τώρα θα δούν :( )
δεν σου είπε κανείς σταμάτα....:lol:

το να το μάθεις "διάφορα" πράγματα δεν είναι αρκετά απλό για να σου απαντήσει κάποιος εδώ

διάβασε την ενότητα εκπαιδευση στο φόρουμ μας - είναι μιά καλή αρχή

grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
μην δίνεις σημασία στις παραθέσεις απλά τον κυνηγάω απο θέμα σε θέμα.....

Τωρά όσον αφορά το πρόβλημα σου να θυμάσαι ότι τα άτιμα τα κουταβάκια μεγαλώνουν πολύ γρήγορα για αυτό πρέπει να είσαι υπομονετικός και να του δίνεις πολύ αγάπη!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς Ήρθες και μπράβο που υιοθέτησες αδεσποτάκι!!

Για το δάγκωμα πάρτου μασουλητήρια γιατί προφανώς τον πονάνε τα δόντια του.
Επίσης όταν βλέπεις ότι δαγκώνει να σταματάς να το χαιδεύεις και να φεύγεις.
Μετά από λίγο μπορείς να επιστρέφεις.

Μην ανυσηχείς, είναι μωρό ακόμα, πάντως είναι καλό να δείχνουμε στον σκύλο μας ποιες συμπεριφορές επιτρέπονται και ποιες όχι.

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Να ξέρεις επίσης ότι από 4 έως 6 μηνών είναι η περίοδος που βγάζουν δόντια και θέλουν να καταπραύνουν την "φαγούρα" που τους προξενεί στα ούλα!

Ακολούθησε την μέθοδο που σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω!

persaki

Member
11 Απριλίου 2012
10
0
Kastoria
Καλησπέρα παιδιά...είμαι νέο μέλος και θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ το πρόβλημα μου μαζί σας με αφορμή το παραπάνω θέμα...Έχω ενα σκυλί shih tzu (κοριτσάκι) το οποίο επίσης δαγκώνει αλλα το θέμα είναι πως εμένα είναι 2 χρονών.....το πρόβλημα αυτό δεν το είχα εξ'αρχης αλλα παρουσιάστηκε περίπου ένα χρόνο πριν και μέχρι σήμερα συνεχίζεται...δαγκώνει τρίτους που δεν γνωρίζει και απλώνουν το χέρι να την χαιδέψουν..δεν το έχει κάνει πολλές φορές γιατί το γνωρίζω πλέον και το αποφεύγω!Και στο μπαλκόνι όταν την βγάζω γαβγίζει κάθε περαστικό!Κατά τα άλλα με εμάς είναι ένα πολύ ήσυχο και τρυφερό σκυλάκι που υπακούει σχεδόν σε όλες τις εντολές που της έχουμε μάθει....Τι να κάνω για να αλλάξει αυτό; Αν σας είναι εύκολο και γνωρίζετε κάτι θα ήθελα πολυ να με βοηθήσετε....Συγχαρητήρια για το site στους δημιουργούς και για όσους φροντίζουν γι΄αυτό..μια πολύ καλή δουλειά πραγματικά!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.272
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK