Το σκυλάκι μου φοβήθηκε

giannis katselis

Active Member
4 Μαρτίου 2012
29
0
ΘΗΒΑ
Γεια σας παιδια......
Εχω ενα κουταβι καυκασου 3 μηνων περιπου...
Σημερα το πρωι πηγα σε εναν εκπαιδευτη να το δει κ να μιλησουμε....μολισ πηγαμε εκει αυτος αμολησε 3 δικα του Rottweiler και το δικου τρομαξε...... υστερα απο λιγο ομωσ αρχιζαν να παιζουν μαζι......
Απτην στιγμη που γυρισαμε σπιτι ομως δεν εχει καθολου ορεξη....Κ αρχιζω να ανησυχω.....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Αφού έπαιξαν μαζί και δεν ήταν τρομαγμένος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν νομίζω ότι είναι από αυτό. Άλλωστε οι σκύλοι ζούνε το τώρα, δεν κάθονται σαν εμάς μετά από ένα συμβάν να αναλογιστούν τι έγινε και να στεναχωρηθούν ;)
Μήπως απλά κουράστηκε από το πολύ παιχνίδι και την ζέστη ;

(ωστόσο μην τον εκθέτεις συχνά σε καταστάσεις που θα τον τρομάζουν για να μην καταλήξει να έχει φοβίες).

Last edited:

giannis katselis

Active Member
4 Μαρτίου 2012
29
0
ΘΗΒΑ
το σκεφτομαι κ αυτο το ενδεχομενο.....για αυτο το εχω αφησει να ηρεμισει τωρα κ αν το βραδακι ειναι ακομη λεω να παω αυριο στον κτηνιατρο......

giannis katselis

Active Member
4 Μαρτίου 2012
29
0
ΘΗΒΑ
οσο για τις φοβιες..... Ο εκπαιδευτης το εκανε... δεν ειχα τετοιο σκοπο εγω... και λεω ειδικος ειναι ξερει τι κανει..... τι να πω......

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Να προσέξεις σε ποιον εκπαιδευτή θα επιτρέψεις την εκπαίδευση του καυκάσιου κουταβιού σου...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Συνήθως ο κάθε εκπαιδευτής έχει μια φιλοσοφία στην οποία σου αναλύει πριν ξεκινήσεις εκπαίδευση μαζί του. Αυτό το "αμολάω" 3-4 σκυλιά και ριχνω το σκύλο μου στα βαθυά και δίνοντας του την εντύπωση πως δεν μπορώ να τον προστατεύσω δεν θα την προτιμούσα. Καλύτερα θα ήταν να σου έδινε να κρατάς τα σκυλιά και να έρθει κοντά σου το κουτάβι. Έτσι είσαι και εσύ μέσα στην δραστηριότητα...

Τα αποτελέσματα και η φιλοσοφία είναι κυρίως αυτά που σε κάνουν να διαλέξεις εκπαιδευτή.

giannis katselis

Active Member
4 Μαρτίου 2012
29
0
ΘΗΒΑ
και για να πω την αληθεια μου φανικαν πολλα τα χρηματα που ζητησε.....
Μου ειπε πωσ θα μαθει εμενα να περναω τις εντολεσ στον σκυλο μου και αυτοσ θα παρακολουθει την δουλεια μου κ θα με διορθωνει.... μου ειπε πως μπορει να κρατισει μεχρι κ 3 μηνες και 8ελει 1500 ευρω

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν είναι 3 μηνών και έπαιξει με τα άλλα σκυλιά....τότε είναι πτώμα!! Μωρό είναι ακόμα....θα ξεραθεί για 2-3 ώρες και μετά "ξανά προς τη δόξα τραβά"...
Όσο για τον εκπαιδευτή ,ο καθένας μπορεί να ζητήσει ότι θέλει...εξαρτάται από σένα τι θα κάνεις. Αυτόν σου τον σύστησε κάποιος? Έχεις δει δουλειά του? Δουλέυει μαζί με τον ιδιοκτήτη? Η εκπαίδευση είναι η βασική που θα κάνετε? Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Και γω σκέφτηκα να εκπαιδεύσω τον Μπου για PH και αν το κάνω θα δώσω 1200...και αν θέλω να προχωρήσω στην εργασία για Golden είναι άλλα 1500...Θέλει ψάξιμο...

giannis katselis

Active Member
4 Μαρτίου 2012
29
0
ΘΗΒΑ
Αν είναι 3 μηνών και έπαιξει με τα άλλα σκυλιά....τότε είναι πτώμα!! Μωρό είναι ακόμα....θα ξεραθεί για 2-3 ώρες και μετά "ξανά προς τη δόξα τραβά"...
Όσο για τον εκπαιδευτή ,ο καθένας μπορεί να ζητήσει ότι θέλει...εξαρτάται από σένα τι θα κάνεις. Αυτόν σου τον σύστησε κάποιος? Έχεις δει δουλειά του? Δουλέυει μαζί με τον ιδιοκτήτη? Η εκπαίδευση είναι η βασική που θα κάνετε? Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Και γω σκέφτηκα να εκπαιδεύσω τον Μπου για PH και αν το κάνω θα δώσω 1200...και αν θέλω να προχωρήσω στην εργασία για Golden είναι άλλα 1500...Θέλει ψάξιμο...
αυτες οι εκπαιδευσεις που ανεφερες δεν τις ξερω καθολου... εμεις μιλησαμε για την βασικη εκπαιδευση κ μου ειπε πως θα δουλεψει μαζι μου.... και δεν θα του αφησω εκει τον σκυλο 1 μηνα.αλλα θα συμετεχω και εγω στο μαθημα.....μου τον συστησε ο κτηνιατρος μου........ αλλα δεν μου ειπε να παω με κλειστα τα ματια εκει.... μου ειπε πως ειναι πολυ καλος αλλα να ρωτησω να δω και την τιμη και να αποφασισω...... απλα επειδη δεν εχω γνωσεις καθολου δεν ξερω αν θα κανω σωστη επιλογη και αν θα εχω σωστα αποτελεσματα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Για βασικη υπακοή τα χρήματα είναι πάρα πολλά, όπως επίσης πάρα πολύ είναι και το διάστημα που σου λέει να την αφησεις εκεί...3 μήνες είναι υπερβολικό. Ψάξου. :)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Εγώ καταλαβα ότι είπε ο εκπαιδευτής οτι μπορεί να κρατήσει η εκπαίδευση και 3 μήνες, δεν είπε ότι θα κρατήσει το σκυλί 3 μήνες ή κάνω λάθος;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Εγώ καταλαβα ότι είπε ο εκπαιδευτής οτι μπορεί να κρατήσει η εκπαίδευση και 3 μήνες, δεν είπε ότι θα κρατήσει το σκυλί 3 μήνες ή κάνω λάθος;
Αν είναι έτσι κατάλαβα λάθος εγώ. :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Παιδιά, 1500 για βασική είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλά λεφτά ακόμα και για τον super γνωστό εκπαιδευτή....ο οποίος είτε θα κρατήσει τον σκύλο είτε θα πηγαίνει εκείνος στον χώρο του ιδιοκτήτη. Και 1500 και να πηγαίνει ο σκύλος στον χώρο του...?Μη τρελλαθούμε κιόλας...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Παιδιά, 1500 για βασική είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλά λεφτά ακόμα και για τον super γνωστό εκπαιδευτή....ο οποίος είτε θα κρατήσει τον σκύλο είτε θα πηγαίνει εκείνος στον χώρο του ιδιοκτήτη. Και 1500 και να πηγαίνει ο σκύλος στον χώρο του...?Μη τρελλαθούμε κιόλας...
Δεν κατάλαβα με ποιόν διαφωνείς; Όλοι το ίδιο λέμε.

giannis katselis

Active Member
4 Μαρτίου 2012
29
0
ΘΗΒΑ
παιδια δεν θα κρατησει εκει τον σκυλο....... θα πηγαινω εγω εκει τον σκυλο θα κανει μαθημα στον σκυλο,θα μου δειχνει κ εμενα και θα συνεχιζω εγω το μαθημα στο σπιτι καθημερινα....απλα μου ειπε πωσ μπορει να διαρκεσει μεχρι 3 μηνες αναλογωσ ποσο καλη δουλεια κανω εγω... και οπυ βλεπει οτι κανω λαθος θα με διορθωνει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97