Πριν λιγο εφτιαχνε η μητερα μου κατι τορτελινια που μυριζαν ωραια και ο σκυλος ηρθε στη κουζινα μηπως παρει καμια λιχουδια.Δεν του εδωσα τιποτα γιατι θεωρω σωστο να τρωω εγω πρωτα.Αφου εφαγα λοιπον δεν του εδωσα απο το φαγητο.Του εβαλα ξηρα και την ανακατεψα με κονσερβα.Μετα απο 10 λεπτα ακουω την μητερα μου να φωναζει και λεω τι εγινε?Με κοψοχολιασε!Τρεχω στην κρεβατοκαμαρα της και μου λεει τα εκανε πανω στο κρεβατι!!!Φωναζω στον σκυλο-Τι κανεις εκει ρε?Φυγε γρηγορα απο'δω,τι ειναι αυτα?Κακο σκυλι!!!Κατεβαζει τα αυτια και τρεχει στο δωματιο μου οπου περναει και τον περισσοτερο χρονο του και καθομαστε μαζι.Ανεβηκε στον καναπε και γυρισε ανασκελα υποταγη γαι να τον χαιδεψω.Και τωρα ανασκελα εχει κατσει για να τον χαιδεψω για συγχωρεση αλλα δεν του δινω σημασια καθολου.Ευτυχως λερωθηκε μονο το σεντονι.Εξεπιτηδες το εκανε ο ατιμος μαλλον επειδη δεν του δωσαμε απο το φαγητο μας?Αλλλη 1 φορα πριν μηνες φαγαμε σουβλακια,δεν του δωσαμε και κατουρησε μεσα στο σπιτι μπροστα μας.Τα εχει ξανακανει στο δωματιο της μητερας μου 3-4 φορες πι παλια και αλλες τοσες μεσα στην κουζινα αλλα το σημερινο ηταν ακραιο.Ισως θελει να μαρκαρει και τον χωρο οτι ειναι δικος του,δεν ξερω.Μηπως θελει 1 καλο χουνερι την επομενη φορα που θα το κανει να του μεινει αξεχαστο?Κανενα μπουγελωμα?