Το σκοτώνεις ή δεν το σκοτώνεις;

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Πριν λιγο εφτιαχνε η μητερα μου κατι τορτελινια που μυριζαν ωραια και ο σκυλος ηρθε στη κουζινα μηπως παρει καμια λιχουδια.Δεν του εδωσα τιποτα γιατι θεωρω σωστο να τρωω εγω πρωτα.Αφου εφαγα λοιπον δεν του εδωσα απο το φαγητο.Του εβαλα ξηρα και την ανακατεψα με κονσερβα.Μετα απο 10 λεπτα ακουω την μητερα μου να φωναζει και λεω τι εγινε?Με κοψοχολιασε!Τρεχω στην κρεβατοκαμαρα της και μου λεει τα εκανε πανω στο κρεβατι!!!:mad:Φωναζω στον σκυλο-Τι κανεις εκει ρε?Φυγε γρηγορα απο'δω,τι ειναι αυτα?Κακο σκυλι!!!Κατεβαζει τα αυτια και τρεχει στο δωματιο μου οπου περναει και τον περισσοτερο χρονο του και καθομαστε μαζι.Ανεβηκε στον καναπε και γυρισε ανασκελα υποταγη γαι να τον χαιδεψω.Και τωρα ανασκελα εχει κατσει για να τον χαιδεψω για συγχωρεση αλλα δεν του δινω σημασια καθολου.Ευτυχως λερωθηκε μονο το σεντονι.Εξεπιτηδες το εκανε ο ατιμος μαλλον επειδη δεν του δωσαμε απο το φαγητο μας?Αλλλη 1 φορα πριν μηνες φαγαμε σουβλακια,δεν του δωσαμε και κατουρησε μεσα στο σπιτι μπροστα μας.Τα εχει ξανακανει στο δωματιο της μητερας μου 3-4 φορες πι παλια και αλλες τοσες μεσα στην κουζινα αλλα το σημερινο ηταν ακραιο.Ισως θελει να μαρκαρει και τον χωρο οτι ειναι δικος του,δεν ξερω.Μηπως θελει 1 καλο χουνερι την επομενη φορα που θα το κανει να του μεινει αξεχαστο?Κανενα μπουγελωμα?

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
θελει λιγο παραπανω ψαξιμο απο ενα καλο χουνερι.σως θελει περισσοτερη επαφη μαζι σας .Αυτο ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο για αυτο το θεμα.Ψ αχνω και σε ενημερωνω......

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Τον σκυλο τον εχουμε απο 2 μηνων και ειναι τωρα 17 μηνων.Δεν υπαρχει μερα που να μην εχει βγει εστω 1 βολτα.Παντα εβγαινε 2-3.Ολο αυτο το διαστημα εχουμε υπερασχοληθει μαζι του ειδικα εγω και ο αδερφος μου και με πολυ παιχνιδι,ημασταν συνεχεια μαζι του γιατι και εγω δεν δουλευα.Ο αδερφος μου λειπει φανταρος εδω και 2,5 μηνες αλλα δεν εδειξε να τον επηρρεαζει αυτο.Το εχει ξανακανει και οταν ηταν ο αδερφος μου εδω.Πιστευω το εκανε απο αντιδραση που δεν του δωσαμε απο το φαγητο μας.Και αλλες φορες ομως δεν του εχω δωσει και δεν το εκανε.Μπορει να οφειλεται και στο οτι οταν τρωει η μητερα μου στο κρεβατι της της κολλαει και του δινει καποιες φορες και τον αφηνει να ανεβαινει στο κρεβατι της για αυτο φροντιζω να ειναι καθαρος και τον πλενω παντα μετα την βολτα πατουσες και μουσουδα.Τους εχω πει να μην τους δινουν ποτε οταν τρωνε αλλα τον λυπουνται,το λαθος που κανουν πολλοι.Μου φαινεται δλδ οτι θελει εκμεταλευομενος αυτα να κυριαρχησει στο σπιτι.Εχει κατσει τωρα και με κοιταει στα ματια σαν να μου λεει-Συγνωμη,εκανα βλακεια,το παιζει στεναχωρημενος.Τα παντα καταλαβαινει,ειναι πανεξυπνος.

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
γενικα τα σκυλια θεωρω οτι δε σκεφτονται τοσο συνδιαστικα...δε μοθ εδωσε αρα θα κατουρισω στο κρεβατι...
γενικα θα πρεπει να απογορευτει η εισοδος στη κουζινα ειδικα οταν μαγειρευεται!!!!δευτερον απομακρυνε τον οταν εσεις τρωτε απο το χωρο(κοινος οτι αυτο που τρωτε εσεις δε τον αφορα ουτε καν στο χωρο να ειναι....μεχρι να το διορθωσει δε του δινεται απο το φαγητο σας!!!

ειχα κανει τη βλακεια κ του εδινα σα κουταβι κανα μεζεδακι απο το φαγητο μας(αν κ δεν ειναι ζητιανος καθολου κ εχουν μπει απο μικρος το οριο οτι οταν τρωμε αυτος στο κρεβατι του σε αλλο δωματιο)τη περιοδο που του εδινα ειχε σταματησει να τρωει το φαγητο του γτ απλα περιμενε το μεζεδακι...τον αφησα αταιστο μεχρι να φαει το φαγητο του κ απο τοτε τα μεζεδακια ειναι μια φορα στο τοσο κ ολα ειναι καλα!!!

για μενα πρεπει να του δωσετε να καταλαβει οτι αυτο που τρωτε δε θα το τρωει απαραιτητως κ εκεινος....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97