Γεια σας παιδιά! Την Πέμπτη φεύγω για Βόλο όπου θα μείνω μέχρι Παρασκευή. 2 μέρες ταλαιπωρία δηλαδή. Δυστυχώς δε μπορώ να αφήσω την Λίζα μου (6 μηνών Λαμπραντόρ) πίσω, άρα αναγκάζομαι να πάω με το αυτοκίνητο (άλλη όρεξη δεν είχα να πληρώσω τόσα λεφτά σε βενζίνες και διόδια). Αυτό είναι το πρώτο της ταξίδι και το δεύτερο δικό μου (που πηγαίνω μόνη μου). Στο αυτοκίνητο είναι πάντα ήσυχη αλλά θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές. Αυτό που με απασχολεί είναι το ξενοδοχείο. Την Παρασκευή το πρωί θα χρειαστεί να λείψω για κάποιες ώρες. Φαντάζομαι όχι πάνω από 4... Τρέμω και μόνο που σκέφτομαι ότι θα μείνει μόνη της. Γενικά όπου πάμε είναι πάρα πολύ ήσυχη, όμως εκεί θα είναι ξένο περιβάλλον. Θα εφοδιαστώ με πάνες για να μην λερώσει παντού, όμως φοβάμαι μην κάνει ζημιές. Κλουβί δε μπορώ να πάρω. Μήπως βολέψει κάποιο ελαφρύ ηρεμιστικό μόνο για να περιορίσει την τρέλα που ίσως την πιάσει; Ή να τη δέσω κάπου στο δωμάτιο; Σκέφτηκα να κάνω μερικές το δοκιμές την Πέμπτη αφήνοντας τη λίγο μόνη της. Παρακαλώ τα φώτα σας γιατί αγχώνομαι!!