Το πινσερ μου δε γαβγιζει!

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Καλησπερα σε ολους!Εχω ενα πινσερακι απο τον ιουνιο που μας περασε,το οποιο ειναι 6 χρονων....η προηγουμενη ''ιδιοκτητρια'' το χτυπουσε και ο μικρος οταν πρωτοηρθε ηταν πολυ φοβισμενος....Το θεμα ειναι οτι δε γαβγιζει!Απο τον ιουνιο μεχρι σημερα ζητημα να εχω ακουσει το γαβγισμα του 10 φορες!Θα μου πειτε τωρα τα κλασσικα του τυπου θα πρεπε να χαιρεσαι κλπ κλπ αλλα εγω στεναχωριεμαι κυριως γι'αυτον!Τις λιγες αυτες φορες που εχει γαβγισει τον εχω ενθαρρυνει λεγοντας του μπραβο και τα σχετικα..Ισως ακουγομαι υπερβολικη και ξερω οτι πρεπει να του δωσω χρονο αλλα πιστευω πως κατι κανω λαθος...Οποτε καθε βοηθεια,δεκτη!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Έχουν υπάρξει στιγμές που θεώρησες ότι υπήρχε λόγος ο σκύλος να γαυγίσει και δεν το έκανε;
Πάντως δεν είναι όλα τα σκυλιά εξίσου ομιλητικά...
Εγώ είμαι από αυτούς πάντως που θα χαιρόμουν αν ο σκύλος μου δεν είναι άσκοπα γαυγισιάρης!

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Νομιζω οτι το φορουμ δεν ειναι μονο για βοηθεια,αλλα και για συζητηση και κατανοηση καποιων θεματων...Δεν ειναι οτι θελω βοηθεια για να γαβγισει,προς θεου!Απλως,σκεφτομαι μηπως δεν κανω κατι σωστα και δεν αισθανεται ανετα να...εκφραστει!

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Έχουν υπάρξει στιγμές που θεώρησες ότι υπήρχε λόγος ο σκύλος να γαυγίσει και δεν το έκανε;
Πάντως δεν είναι όλα τα σκυλιά εξίσου ομιλητικά...
Οταν ακουει καποιο θορυβο πχ,θα κλαψουρισει και δε θα γαβγισει!Το ξερω οτι δεν ειναι ολα τα σκυλια εξισου ομηλιτικα,αλλα τα πινσερ ειναι πολυ φωνακλουδικα!Θεωρω οτι εχει κακοποιηθει προκειμενου να μη γαβγιζει και αυτο ειναι κυριως που με στεναχωρει!Γι'αυτο και προσπαθω να τον ενθαρρυνω....

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ο σκύλος μου ειναι schnauzer. Θεωρείται απο τις σχετικά ομιλητικές φυλές.
Πρώτη φορά ακούσαμε το γαβγισμα του σε ηλικία 5 μηνών. Σε βόλτες δεν τον έχω ακούσει ποτε να γαβγίζει! Δεν τον έχω ακούσει ποτέ να γαβγίζει πάνω στο παιχνίδι! Γαβγίζει μόνο όταν περνάει κάποιος έξω από τη πόρτα του διαμερίσματος μας! Μόνο τότε! Α και προχθες μου γάβγισε σαν να με μάλωνε (ήμουν ολη μερα στο γραφείο), έπαθα σοκ όταν τον άκουσα και μάλλον και αυτός που το έκανε!
Ποτέ δεν τον έχουμε μαλώσει που γαβγίζει ακόμα και αν γαβγίσει και 5 το πρωί πχ!
Απλά δε θέλει μεχρι στιγμής! Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι!

Κυρίως όμως μη κάθεσαι να σκεφτεσαι τι έχει περάσει πριν έρθει στα χέρια σου! Δεν υπάρχει λόγος! :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μην ασχολείσαι με το γαύγισμα!
Ούτε να προσπαθείς να τον "ανεβάσεις" γιατί αν κάνεις κανα λάθος μετά μπορεί να ζητάς βοήθεια γιατί δεν σταματάει να γαυγίζει...
Άσε τον να εκφράζεται όπως θέλει!
Κι αφού μπορεί να γαυγισει, οταν θα θεωρεί να το κάνει θα το κάνει!

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Γαβγίζει μόνο όταν περνάει κάποιος έξω από τη πόρτα του διαμερίσματος μας! Μόνο τότε! Α και προχθες μου γάβγισε σαν να με μάλωνε (ήμουν ολη μερα στο γραφείο)
Εμενα τελευταια φορα γαβγισε σημερα,που εβλεπα την εκπομπη της μενεγακη με τα σκυλια...Τον πηρα αγκαλια,του εδειξα τη τηλεοραση και του ειπα κατι του στυλ ''κοιτα αγορι μου,τα αλλα σκυλακια''!Εκανα τετοιες χαρες,που εγειρε το κεφαλι του με τον χαρακτηριστικο τροπο που το κανουν οταν δε καταλαβαινουν κατι!

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Μην ασχολείσαι με το γαύγισμα!
Ούτε να προσπαθείς να τον "ανεβάσεις" γιατί αν κάνεις κανα λάθος μετά μπορεί να ζητάς βοήθεια γιατί δεν σταματάει να γαυγίζει...
Άσε τον να εκφράζεται όπως θέλει!
Λες,ε?Ιn that case,θα κατσω στα αυγα μου!Σας ευχαριστω για μια ακομη φορα για τις απαντησεις σας,φευγω για μεσημεριανη βολτα του παιδιου!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul