Σημερα το βραδυ γυρισα σπιτι και εβγαλα τον κουταβο μου στην αυλη (για να κερδισουμε και καμια ωρα υπνου το πρωι). Ξαφνικα πεταχτηκε και αρχισε να τρεχει και να γαυγιζει. Τον ακολουθω για να δω τι συμβαινει και βλεπω εναν ποντικο να μασουλαει κατι και να με κοιταει αμεριμνος!! Ο Μιλου επειδη το σημειο ηταν στενο μαλλον φοβηθηκε να του ορμηξει κατευθειαν και αφου σταματησε λιγο τον προσπερασε. (εγω ετρεξα παλι μεσα στο σπιτι, φωναξα μαμαααα ενα ποντικιιιι και ο σκυλος το κυνηγαειιιιι αλλα δεν βοηθησε ιδιαιτερα οποτε ξαναβγηκα να τους βρω) Ο ποντικης ειχε φυγει απο το σημειο και ειχε κρυφτει κατω απο κατι καρεκλες πιο περα, μολις πηγα βγηκε και με κοιταξε αρκετα ανεμελα θα ελεγα Τον ειδε ομως και ο Μιλου και τον εστρωσε στο κυνηγι και τον βουτηξε λιγο πιο μακρια. Ευτυχως ο ρατατουης εβγαλε μια στριγγλια και μαλλον τον ξαφνιασε τον δικο μου και του ξεφυγε και κρυφτηκε πισω απο μια γλαστρα. Ο κουταβος του γαυγιζε, ειχε στηθει τεντωμενος και ετοιμαζοταν να χωθει στην γλαστρα αλλα τον πηρα αγκαλια και τον εβαλα στο σπιτι γιατι φοβηθηκα.
Τα ποντικια γενικα δεν ειναι φορεις διαφορων ασθενειων; Κινδυνευει ο σκυλος απο αυτες; (δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα εχει κανει ακομα μονο το πρωτο εμβολιο) Δεν θελω να συνηθισει να κυνηγαει ποντικια και αρουραιους και για τον κινδυνο αυτο αλλα και βεβαια γιατι δεν ξερω τι θα κανω αν μου φερει ενα ποντικι να παιξουμε η το κυκλοφορει νεκρο γυρω γυρω:-| (εχω ηδη τις γατες που μου αφηνουν πεθαμενα ποντικια στο χαλακι της πορτας κατα καιρους). Απο την αλλη δεν ξερω αν πρεπει να τον μαλωσω, το να κυνηγαει ποντικια και αλλα τετοια ζωακια ειναι στη φυση των westie δεν ειναι;
Τα ποντικια γενικα δεν ειναι φορεις διαφορων ασθενειων; Κινδυνευει ο σκυλος απο αυτες; (δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα εχει κανει ακομα μονο το πρωτο εμβολιο) Δεν θελω να συνηθισει να κυνηγαει ποντικια και αρουραιους και για τον κινδυνο αυτο αλλα και βεβαια γιατι δεν ξερω τι θα κανω αν μου φερει ενα ποντικι να παιξουμε η το κυκλοφορει νεκρο γυρω γυρω:-| (εχω ηδη τις γατες που μου αφηνουν πεθαμενα ποντικια στο χαλακι της πορτας κατα καιρους). Απο την αλλη δεν ξερω αν πρεπει να τον μαλωσω, το να κυνηγαει ποντικια και αλλα τετοια ζωακια ειναι στη φυση των westie δεν ειναι;